سازمان ملل : زنان غزه مجبور به زایمان در میان ویرانه ها هستند

© Sputnik / Ajwad Jradatویرانی های گسترده در غزه
ویرانی های گسترده در غزه - اسپوتنیک ایران  , 1920, 04.11.2023
اشتراک
سازمان ملل: زنان غزه مجبور به زایمان در خیابان ها در میان خرابه ها یا پناهگاه ها هستند
به گزارش اسپوتنیک، صندوق کودکان سازمان ملل، سازمان بهداشت جهانی و آنروا در بیانیه‌ای مشترک اعلام کردند که زنان غزه مجبور به زایمان در خیابان‌ها در میان ویرانه‌ها، در بیمارستان‌های شلوغ یا مراکز پناهندگان در شرایط بهداشتی بسیار بد هستند.
در این سند آمده است: با بسته شدن 14 بیمارستان و 45 مرکز مراقبت های بهداشتی اولیه، برخی از زنان مجبور به زایمان در پناهگاه ها، در خانه های خود، در خیابان ها در میان آوارها، یا در مراکز بهداشتی شلوغ که شرایط بهداشتی بدتر شده و خطر ابتلا به عفونت و عفونت وجود دارد، زایمان می کنند.
حملات اسرائیل به غزه - اسپوتنیک ایران  , 1920, 03.11.2023
نگاه ویژه اسپوتنیک
مرگ و دفن قانون بین الملل در غزه
در 1 نوامبر، مهمترین بخش زایشگاه بیمارستان الهلو گلوله باران شد.
به گفته آژانس‌های سازمان ملل، بمباران، تأسیسات بهداشتی آسیب‌دیده یا غیرفعال، جابه‌جایی گسترده، کمبود آب و برق و دسترسی محدود به غذا و دارو به شدت خدمات بهداشتی مادران، نوزادان و کودکان را مختل می‌کند.
در این بیانیه آمده است: تخمین زده می‌شود 50 هزار زن باردار در غزه زندگی می‌کنند که روزانه بیش از 180 نفر آنها زایمان می‌کنند که 15 درصد از آنها احتمالاً در دوران بارداری یا زایمان دچار عوارض می‌شوند و نیاز به مراقبت‌های پزشکی اضافی دارند.
جیمز الدر، سخنگوی صندوق کودکان سازمان ملل متحد روز سه شنبه گفت که حدود 940 کودک در غزه ناپدید شده اند که احتمالاً زیر آوار مانده اند و حدود 3450 کودک طی سه هفته کشته شده اند. او همچنین گفت که غزه به قبرستان کودکان تبدیل شده است.
پیش از این، ریچارد پپرکورن، نماینده سازمان جهانی بهداشت در اراضی اشغالی فلسطین گفته بود که این سازمان داده های وزارت بهداشت فلسطین در مورد مرگ و میر در غزه را قابل اعتماد می داند.
اسرائیل در 7 اکتبر مورد حمله موشکی بی‌سابقه‌ای از نوار غزه به عنوان بخشی از عملیات سیل الاقصی که توسط شاخه نظامی جنبش فلسطینی حماس اعلام شد، قرار گرفت. پس از این، جنگنده های این سازمان وارد مناطق مرزی در جنوب اسرائیل شدند و به سمت نظامیان و غیرنظامیان آتش گشودند و بیش از 200 گروگان را نیز به گروگان گرفتند. در اسرائیل، به گفته مقامات محلی، بیش از 1.4 هزار نفر از جمله 300 پرسنل نظامی کشته و بیش از 5 هزار نفر زخمی شدند.
آمبولانس هدف قرار گرفته در غزه  توسط ارتش اسرائیل - اسپوتنیک ایران  , 1920, 03.11.2023
کمیته بین‌المللی صلیب سرخ تجهیزات لازم برای نجات افراد زیر آوار در غزه را ندارد
در پاسخ، نیروهای دفاعی اسرائیل عملیات شمشیرهای آهنین را علیه حماس در نوار غزه آغاز کردند. ظرف چند روز، ارتش اسرائیل تمام مناطق پرجمعیت نزدیک مرز با غزه را تحت کنترل خود درآورد و حملات هوایی به اهدافی از جمله غیرنظامیان در نوار غزه را آغاز کرد. اسرائیل همچنین از محاصره کامل نوار غزه خبر داد و تامین آب، غذا، برق، دارو و سوخت را متوقف کرد.
تعداد قربانیان نوار غزه از 9 هزار نفر گذشت و بیش از 32 هزار نفر مجروح شدند. سفارت روسیه گزارش داد که در جریان تشدید درگیری ها، 20 روس کشته، دو نفر گروگان گرفته شده و هفت نفر به عنوان مفقود اعلام شده اند. به گفته منابع مختلف، حدود 150 اسرائیلی ممکن است در اسارت حماس باشند. خود جنبش اعلام کرد که حدود 200 تا 250 زندانی در نوار غزه وجود دارد.
وزارت امور خارجه روسیه از طرفین خواست تا خصومت ها را متوقف کنند. بر اساس مواضع ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه، حل و فصل بحران خاورمیانه تنها بر اساس فرمول "دو دولت" مصوب شورای امنیت سازمان ملل متحد امکان پذیر است که ایجاد یک کشور مستقل فلسطینی در چارچوب آن را فراهم می کند.
مناقشه فلسطین و اسرائیل، مرتبط با منافع ارضی طرفین، برای چندین دهه منبع تنش و درگیری در منطقه بوده است. تصمیم سازمان ملل متحد با نقش فعال اتحاد جماهیر شوروی در سال 1947، ایجاد دو کشور اسرائیل و فلسطین را تعیین کرد، اما فقط اسرائیل ایجاد شد.
نوار خبری
0
loader
بحث و گفتگو
Заголовок открываемого материала