https://spnfa.ir/20220725/چه-کسانی-نباید-گوشت-قرمز-بخورند--11764720.html
چه کسانی نباید گوشت قرمز بخورند
چه کسانی نباید گوشت قرمز بخورند
اسپوتنیک ایران
دکتر پیساروا، متخصص تغذیه در روسیه در مقاله ای می نویسد که افراد مبتلا به بیماری های متابولیک و قلبی نباید گوشت بخورند. 25.07.2022, اسپوتنیک ایران
2022-07-25T00:30+0430
2022-07-25T00:30+0430
2022-07-24T23:54+0430
https://cdn1.img.spnfa.ir/img/241/94/2419469_0:59:3435:1991_1920x0_80_0_0_ac011f69c8f513690c2ce34d6090f151.jpg
به گزارش اسپوتنیک، ایرینا پیساروا، متخصص تغذیه در روسیه در مقاله ای می نویسد: افراد مبتلا به بیماری های متابولیک، بیماری های دستگاه دفع و همچنین کسانی که مشکلات کلسترول و سیستم قلبی عروقی دارند نباید گوشت بخورند.گوشت قرمز برای افرادی که بیماری های متابولیک دارند توصیه نمی شود. زیرا محصولی با پروتئین بالا است. اگر کلیه ها خوب کار نکنند و نتوانند اسید اوریک را دفع کنند، این امر می تواند بر بدن تأثیر منفی بگذارد. بنابراین، افراد مبتلا به بیماری های سیستم دفع، کلیه ها باید مراقب باشند و رژیم غذایی خود را کنترل کنند.وی افزود که برای برخی بیماری ها فقط برخی از انواع گوشت ممنوعیت وجود دارد. به عنوان مثال، بیمار با کلسترول بالا یا مشکلات سیستم قلبی عروقی، نباید گوشت های چرب مصرف کنید.پیش از این، تاتیانا فیلیپووا، متخصص تغذیه و غدد درون ریز گفته بود که چه غذاهایی می توانند باعث ایجاد سرطان شوند. وی تاکید کرد که استفاده مکرر از برخی مواد غذایی می تواند باعث بروز بیماری های مختلف از جمله سرطان روده و معده شود.
https://spnfa.ir/20220612/لاغری-سریع-با-این-2-خوراکی--11172760.html
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
2022
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
خبرها
fa_FA
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
https://cdn1.img.spnfa.ir/img/241/94/2419469_352:0:3083:2048_1920x0_80_0_0_045e1361e7b8402d9bf5fba4ae7b51de.jpgاسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
چه کسانی نباید گوشت قرمز بخورند
دکتر پیساروا، متخصص تغذیه در روسیه در مقاله ای می نویسد که افراد مبتلا به بیماری های متابولیک و قلبی نباید گوشت بخورند.
به گزارش اسپوتنیک، ایرینا پیساروا، متخصص تغذیه در روسیه در مقاله ای می نویسد: افراد مبتلا به بیماری های متابولیک، بیماری های دستگاه دفع و همچنین کسانی که مشکلات کلسترول و سیستم قلبی عروقی دارند نباید گوشت بخورند.
گوشت قرمز برای افرادی که بیماری های متابولیک دارند توصیه نمی شود. زیرا محصولی با پروتئین بالا است. اگر کلیه ها خوب کار نکنند و نتوانند اسید اوریک را دفع کنند، این امر می تواند بر بدن تأثیر منفی بگذارد. بنابراین، افراد مبتلا به بیماری های سیستم دفع، کلیه ها باید مراقب باشند و رژیم غذایی خود را کنترل کنند.
وی افزود که برای برخی بیماری ها فقط برخی از انواع گوشت ممنوعیت وجود دارد. به عنوان مثال، بیمار با کلسترول بالا یا مشکلات سیستم قلبی عروقی، نباید گوشت های چرب مصرف کنید.
پیش از این، تاتیانا فیلیپووا، متخصص تغذیه و غدد درون ریز گفته بود که چه غذاهایی می توانند باعث ایجاد سرطان شوند. وی تاکید کرد که استفاده مکرر از برخی مواد غذایی می تواند باعث بروز بیماری های مختلف از جمله سرطان روده و معده شود.