وزیر بهداشت فلسطین به اسپوتنیک: سیستم بهداشت و درمان در نوار غزه به طور کامل تخریب شده است

© AP Photo / Hatem Aliوزیر بهداشت فلسطین به اسپوتنیک: سیستم بهداشت و درمان در نوار غزه به طور کامل تخریب شده است
وزیر بهداشت فلسطین به اسپوتنیک: سیستم بهداشت و درمان در نوار غزه به طور کامل تخریب شده است - اسپوتنیک ایران  , 1920, 25.10.2023
اشتراک
اختصاصی
مای الکیله، وزیر بهداشت فلسطین در گفتگو با اسپوتنیک از تخریب کامل سیستم بهداشت و درمان در نوار غزه سخن گفت.
وی اعلام کرد سیستم مراقبت های بهداشتی کاملاً از هم پاشیده است، داروهای سرطان، دیابت و نارسایی کلیه در نوار غزه تمام شده و کمبود شدید تجهیزات پزشکی وجود دارد. وجود سوخت برای بازگرداندن عملکرد تجهیزات ضروری پزشکی ضروری است. کمک‌های بشردوستانه دریافتی قطره‌ای در اقیانوس است؛ باید کریدورهای امن برای رساندن شوخت تامین شود.
وزیر بهداشت فلسطین همچنین از تعداد زیادی مجروح که مجبورند نوبت خود را پشت درب بیمارستان ها و راهروها منتظر بمانند، سخن گفت. وی همچنین خاطرنشان کرد که قربانیان دچار سوختگی می شوند که نوع آن نشان دهنده استفاده از سلاح های ممنوعه در کنوانسیون های بین المللی است. تمام این موارد برای ارائه و اطلاع دادن آنها به مقامات بین المللی مناسب در آینده مستند شده است.
بشار مراد، رئیس هلال احمر فلسطین در نوار غزه به اسپوتنیک گفت که بیمارستان ها به دلیل گلوله باران مداوم، قطع برق، قطع آب و کمبود سوخت در شرف تبدیل شدن به گورهای دسته جمعی هستند.
وی افزود: ظرف سه روز 50 کامیون با کمک های بشردوستانه وارد غزه شدند. البته این کافی نیست. پس از 18 روز گلوله باران و محاصره، تقریباً چیزی در بازار محلی باقی نمانده بود. بسیاری از مغازه‌ها، داروخانه‌ها و انبارها ویران شدند که کمبود کلی مایحتاج اولیه و دارو را شدیدترکرد.
Американский флаг на здании Министерства обороны США в годовщину терактов 11 сентября, Вашингтон - اسپوتنیک ایران  , 1920, 25.10.2023
جنوب جهانی استانداردهای دوگانه غربی را در مورد اوکراین و غزه می بیند
بشار مراد خاطرنشان کرد: لجستیک تحویل کالاهای بشردوستانه پیچیده و طولانی است. ابتدا توسط کامیون ها از هلال احمر مصر و فلسطین حمل می شود، سپس به انبار UNRWA در دیرالبلاح منتقل می شود، جایی که توزیع در حال حاضر با کمک سازمان های بین المللی و ذینفعان در حال انجام است. علاوه بر این، تمام محموله ها توسط مقامات اسرائیلی به دقت بازرسی می شود. مثلاً مجبور شدند یک کامیون با سیلندرهای اکسیژن را پس بفرستند، اگرچه بیمارستان ها به آنها نیاز مبرم دارند.
نیازهای نوار غزه را می توان بر اساس اهمیت تقسیم کرد.
اولین مورد تامین امنیت است. ساختمان های مسکونی و غیرنظامیان گلوله باران می شوند که ناقض کنوانسیون چهارم ژنو و قوانین بین المللی حقوق بشر است.
در 18 روز، بیش از 5400 غیرنظامی کشته شدند، در حالی که تعداد زخمی ها بیش از 16 هزار نفر بود.
مورد دوم سوخت است. وزارت بهداشت از احتمال توقف فعالیت بیمارستان ها به دلیل کمبود سوخت در 2 روز آینده خبر داد. برق از روز اول بمباران قطع شده بود و تمام این روزها بیمارستان ها با ژنراتور کار می کردند. اما اکنون سوخت در حال تمام شدن است و بیمارستان ها را به گور دسته جمعی تبدیل می کند. آنها 48 ساعت آخر کارشان باقی مانده است. اگر قبلاً این هشدارها بود، اکنون یک واقعیت است."
سوم - داروها و مواد مصرفی. ما از کمبود شدید مواد مصرفی، دارو و ابزار جراحی رنج می بریم. تعداد مجروحان بسیار بیشتر از ظرفیت بیمارستان ها است. داروهای درمان سوختگی ما تمام شده و بیماران دچار سوختگی های درجه دو و سه زیاد داریم.
چهارم - آب. پمپ های آب ما خاموش هستند . منابع آب محلی که ساکنان از آنها استفاده می کنند اکنون به شدت آلوده شده اند. مردم چاره ای ندارند و آب کثیف می نوشند. این امر به ویژه برای بیماران بیمارستانی و افراد مسن بسیار بد است. موارد بیشتر و بیشتر گاستروانتریت و سایر بیماری های گوارشی مشاهده می شوند.
بشار مراد در خصوص وضعیت بیمارستان ها گفت: بیماران را روی زمین، در راهروها، در چادرهای کنار دیوارهای بیمارستان قرار می دهند. میزان اتاق های عمل، مواد لازم برای بیهوشی، ابزار پزشکی، پزشک و پرستار کافی نیست. پزشکان و امدادگران تمام تلاش خود را انجام می دهند.
Во время израильского удара по городу Газа - اسپوتنیک ایران  , 1920, 25.10.2023
لحظه به لحظه از درگیری اسرائیل و فلسطین + تصاویر
پس از نفوذ مسلحانه شبه نظامیان حماس از نوار غزه به خاک اسرائیل و آغاز موشک باران اسرائیل از سوی فلسطینیان، اوضاع در خاورمیانه به شدت رو به وخامت گرائیده است. حماس این حمله را پاسخی به اقدامات مقامات اسرائیلی علیه مسجد الاقصی در بیت المقدس اعلام کرده است. صبح روز هفتم اکتبر، اسرائیل در چارچوب عملیات طوفان الاقصی که توسط شاخه نظامی جنبش فلسطینی حماس اعلام شد، مورد حمله موشکی بی‌سابقه‌ای از نوار غزه قرار گرفت. پس از حملات موشکی گسترده، رزمندگان حماس به مناطق مرزی جنوب کشور یهودیان نفوذ کردند.
در پاسخ، ارتش اسرائیل عملیات شمشیرهای آهنین را علیه حماس در نوار غزه آغاز کردند. چند روز پس از حمله، ارتش اسرائیل کنترل تمام شهرک‌های نزدیک مرز غزه را به دست گرفت و حملات هوایی به اهدافی از جمله غیرنظامیان در نوار غزه را آغاز کرد. اسرائیل همچنین از محاصره کامل نوار غزه خبر داده و رساندن آب، غذا، برق، دارو و سوخت به این منطقه را متوقف کرد.
وزارت امور خارجه روسیه از طرفین خواست تا خصومت ها را متوقف کنند. به گفته ولادیمیر پوتین، حل بحران خاورمیانه تنها بر اساس فرمول "دو دولت" مصوب شورای امنیت سازمان ملل متحد امکان پذیر است که ایجاد یک کشور مستقل فلسطینی در مرزهای 1967 با پایتخت آن در بیت المقدس شرقی را فراهم می کند.
مناقشه فلسطین و اسرائیل، مرتبط با منافع ارضی طرفین، برای چندین دهه منبع تنش و درگیری در منطقه بوده است. تصمیم سازمان ملل متحد با نقش فعال اتحاد جماهیر شوروی در سال 1947، ایجاد دو کشور - اسرائیل و فلسطین را در نظر گرفت، اما فقط اسرائیل ایجاد شد. اسرائیل ضمن اعلام موافقت با اصل دو دولتی، سرزمین های فلسطین را به طور کامل آزاد نکرد.
نوار خبری
0
loader
بحث و گفتگو
Заголовок открываемого материала