واکنش مجلس دومای دولتی روسیه درباره عرضه انواع جدید تسلیحات به اوکراین

© AP Photo / Libkosنیروهای اوکراینی در حین به پرواز درآوردن پهپاد
نیروهای اوکراینی در حین به پرواز درآوردن پهپاد - اسپوتنیک ایران  , 1920, 20.10.2023
اشتراک
معاون اول کمیته امور بین‌الملل دومای دولتی: عرضه انواع جدید سلاح به اوکراین، جهان را در آستانه جنگ قرار می دهد
به گزارش اسپوتنیک، الکسی چپا، معاون اول کمیته امور بین‌الملل دومای دولتی، گفت: عرضه انواع جدید تسلیحات به کی‌یف، جهان را در آستانه جنگ قرار می‌دهد، این باید برای آمریکایی‌ها بسیار نگران کننده باشد، زیرا آنها را تحت تأثیر قرار خواهد داد.
در درخواست ریاست جمهوری آمده است: پیش از این، جو بایدن، رئیس جمهور ایالات متحده از کنگره ایالات متحده خواسته بود که با 846 میلیون دلار برای خرید موشک به منظور "پاسخ به وضعیت اطراف اوکراین" و 798 میلیون دلار برای "پاسخ به وضعیت اوکراین و هزینه های مربوطه" موافقت کند.
چپا گفت: تشدید بیشتر تسلیحات، عرضه انواع جدید تسلیحات، بمب‌ها، موشک‌ها تنها منجر به قربانیان جدید خواهد شد. در آستانه جنگ و آمریکایی های معمولی، این بر ما نیز تأثیر خواهد گذاشت، این اشتباهات دیوانه کننده است.
به گفته وی، بایدن اشتباهات مهلکی را یکی پس از دیگری مرتکب می شود و درک نمی کند که جان انسان ها در پس دسیسه های سیاسی نهفته است. این معاونت یادآور شد: آمریکا قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره فلسطین را که منجر به تخریب بیمارستان ها و مرگ بیش از هزار نفر شد، نپذیرفت.
روسیه پیش از این یادداشتی به کشورهای ناتو درباره ارسال تسلیحات به اوکراین ارسال کرده بود. سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه خاطرنشان کرد که هر محموله ای که حاوی تسلیحات برای اوکراین باشد به یک هدف قانونی برای روسیه تبدیل خواهد شد. وزارت خارجه روسیه اعلام کرد که کشورهای ناتو با ارسال سلاح به اوکراین "با آتش بازی می‌کنند". کرملین اعلام کرد که پمپاژ اوکراین با تسلیحات از غرب به موفقیت مذاکرات روسیه و اوکراین کمک نمی کند و تأثیر منفی خواهد داشت. لاوروف همچنین اظهار داشت که ایالات متحده و ناتو مستقیماً ، "نه تنها با تهیه سلاح، بلکه با آموزش پرسنل در قلمرو بریتانیا، آلمان، ایتالیا و سایر کشورهادر درگیری در اوکراین مشارکت دارند."
بایدن - اسپوتنیک ایران  , 1920, 20.10.2023
درخواست بایدن از کنگره برای کمک 61 میلیارد دلاری به کی یف
این هفته، شورای امنیت سازمان ملل نتوانست قطعنامه‌ای از روسیه و سپس برزیل درباره تشدید اوضاع در منطقه درگیری فلسطین و اسرائیل تصویب کند. پیش نویس قطعنامه روسیه خواستار آتش بس فوری، پایدار و محترمانه شده بود. اما عمدتاً به دلیل موضع اردوگاه کشورهای غربی که خواستار محکومیت جنبش فلسطینی حماس در متن بودند، رای لازم را کسب نکرد. سند برزیل توسط ایالات متحده مسدود شد، زیرا به گفته نماینده دائم آمریکا، لیندا توماس-گرینفیلد، این پیش نویس، از جمله موارد دیگر، منعکس کننده حق اسرائیل برای دفاع از خود نیست. علاوه بر این، رئیس هیئت آمریکایی اقدام خود را اینگونه توضیح داد که ظاهراً ایالات متحده "کار سخت دیپلماتیک روی زمین انجام می دهد" و شورای امنیت "باید اجازه دهد این دیپلماسی انجام شود
نوار خبری
0
loader
بحث و گفتگو
Заголовок открываемого материала