https://spnfa.ir/20230913/بیانیه--کشور-در-حمایت-از-برنامه-صلحآمیز-هستهای-ایران-17720596.html
بیانیه ۹ کشور در حمایت از برنامه صلحآمیز هستهای ایران
بیانیه ۹ کشور در حمایت از برنامه صلحآمیز هستهای ایران
اسپوتنیک ایران
۹ کشور در حمایت از برنامه صلحآمیز هستهای ایران، بیانیهای را بهطور مشترک در نشست شورای حکام آژانس بینالمللی انرژی اتمی قرائت کردند. 13.09.2023, اسپوتنیک ایران
2023-09-13T19:10+0430
2023-09-13T19:10+0430
2023-09-13T19:10+0430
سیاسی
جهان
https://cdn1.img.spnfa.ir/img/356/23/3562359_0:97:1024:673_1920x0_80_0_0_a00fdbf2b1514048e589a9f2c44c61eb.jpg
به گزارش اسپوتنیک، کشورهای غربی با صدور بیانیهای مشترک ضمن تکرار ادعاهای پادمانی و مطرح کردن اتهاماتی علیه پیشرفتهای اتمی ایران در نشست فصلی شورای حکام آژانس بینالمللی انرژی اتمی، خواستار همکاری تهران با آژانس برای حلوفصل مسائل باقیمانده شدند. در مقابل ۹ کشور از جمله روسیه و چین با صدور بیانیهای از سطح همکاریهای ایران با آژانس حمایت کردند.در بیانیهای که به امضاء ۶۲ کشور عضو آژانس اتمی رسیده از ایران خواسته شده که در خصوص حلوفصل مسائل باقیمانده پادمانی، اجرای کد اصلاحی ۳.۱از ترتیبات فرعی موافقتنامه پادمان و ارائه اطلاعات مورد نیاز و همچنین حلوفصل اختلاف در میزان مواد هستهای تایید شده در نیروگاه اصفهان توسط ایران و آژانس، اقدام کند.در این بیانیه ادعا شده است: ایران باید اطلاعات مورد نیاز در مورد تاسیسات هسته ای جدید را بدون تاخیر ارائه کند. این امر برای تضمین نه تنها ماهیت صلح آمیز برنامه هسته ای ایران، بلکه کارآیی پادمان های مورد نیاز انپیتی (پیمان منع گسترش سلاحهای هستهای) است. بنابراین ما بر نیاز فوری ایران به شفاف سازی و حلوفصل این مسائل به شیوه ای رضایت بخش برای آژانس تاکید می کنیم.در بیانیه یادشده آمده است: همانطور که در قطعنامه نوامبر شورای حکام ذکر شده است، زمانی که دبیرخانه در موقعیتی باشد که اعلام کند مسائل پادمانی باقینمانده است، نیازی به بررسی و اقدام از سوی شورا نخواهد بود.همزمان ۹ کشور ونزوئلا، چین، بلاروس، کوبا، نیکاراگوئه، ایران، زیمباوه، فدراسیون روسیه و جمهوری عربی سوریه طی بیانیهای مشترک از همکاری های تهران با آژانس بین المللی انرژی اتمی استقبال و حمایت کردند.در این بیانیه که از سوی نماینده سوریه قرائت شد آمده است که "روند همکاریهای ایران و آژانس بینالمللی انرژی اتمی برای حلوفصل مسائل پادمانی "باید به صورت غیرسیاسی و بدون مداخله بیرونی و با هدف پیشرفت در رسیدگی به آنها انجام شود".در این بیانیه همچنین از طرفهای مشارکتکننده در مذاکرات وین خواسته شده تا از فرصتی که با حسن نیت ایران فراهم شده استفاده و به میز مذاکره بازگردند تا به اجرای کامل توافق از سوی همه طرفها دست یابند.جمهوری اسلامی ایران ضمن رد اتهامات و ادعاهای مطرح شده علیه برنامه هسته ای ایران همواره تاکید کرده است که تعهدات کشورها در حوزه پادمان نامحدود نیست؛ با این حال اسفند گذشته در جریان سفر دو روزه رافائل گروسی مدیرکل آژانس به تهران، به صورت داوطلبانه با فعالیتهای راستی آزمایی و نظارت بیشتر بازرسان این سازمان، در چارچوب قانون راهبردی مجلس (قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم ها و صیانت از منافع ملت ایران) موافقت کرد.در پی این توافق جلساتی در سطح کارشناسی برگزار شد و گزارشها حاکی است که پیشرفتهایی در این زمینه حاصل شده است؛ اما طرفهای غربی سرعت اجرای توافق را کافی نمیدانند.
https://spnfa.ir/20230913/روسیه-خواستار-بازگشت-کشورهای-غربی-به-برجام-شد-17706297.html
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
2023
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
خبرها
fa_FA
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
https://cdn1.img.spnfa.ir/img/356/23/3562359_0:0:1024:768_1920x0_80_0_0_9d5c202d645aa0cd12cbdc7947cebe9f.jpgاسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
سیاسی, جهان
بیانیه ۹ کشور در حمایت از برنامه صلحآمیز هستهای ایران
۹ کشور در حمایت از برنامه صلحآمیز هستهای ایران، بیانیهای را بهطور مشترک در نشست شورای حکام آژانس بینالمللی انرژی اتمی قرائت کردند.
به گزارش اسپوتنیک، کشورهای غربی با صدور بیانیهای مشترک ضمن تکرار ادعاهای پادمانی و مطرح کردن اتهاماتی علیه پیشرفتهای اتمی ایران در نشست فصلی شورای حکام آژانس بینالمللی انرژی اتمی، خواستار همکاری تهران با آژانس برای حلوفصل مسائل باقیمانده شدند. در مقابل ۹ کشور از جمله روسیه و چین با صدور بیانیهای از سطح همکاریهای ایران با آژانس حمایت کردند.
در بیانیهای که به امضاء ۶۲ کشور عضو آژانس اتمی رسیده از ایران خواسته شده که در خصوص حلوفصل مسائل باقیمانده پادمانی، اجرای کد اصلاحی ۳.۱از ترتیبات فرعی موافقتنامه پادمان و ارائه اطلاعات مورد نیاز و همچنین حلوفصل اختلاف در میزان مواد هستهای تایید شده در نیروگاه اصفهان توسط ایران و آژانس، اقدام کند.
در این بیانیه ادعا شده است: ایران باید اطلاعات مورد نیاز در مورد تاسیسات هسته ای جدید را بدون تاخیر ارائه کند. این امر برای تضمین نه تنها ماهیت صلح آمیز برنامه هسته ای ایران، بلکه کارآیی پادمان های مورد نیاز انپیتی (پیمان منع گسترش سلاحهای هستهای) است. بنابراین ما بر نیاز فوری ایران به شفاف سازی و حلوفصل این مسائل به شیوه ای رضایت بخش برای آژانس تاکید می کنیم.
در بیانیه یادشده آمده است: همانطور که در قطعنامه نوامبر شورای حکام ذکر شده است، زمانی که دبیرخانه در موقعیتی باشد که اعلام کند مسائل پادمانی باقینمانده است، نیازی به بررسی و اقدام از سوی شورا نخواهد بود.
همزمان ۹ کشور ونزوئلا، چین، بلاروس، کوبا، نیکاراگوئه، ایران، زیمباوه، فدراسیون روسیه و جمهوری عربی سوریه طی بیانیهای مشترک از همکاری های تهران با آژانس بین المللی انرژی اتمی استقبال و حمایت کردند.
در این بیانیه که از سوی نماینده سوریه قرائت شد آمده است که "روند همکاریهای ایران و آژانس بینالمللی انرژی اتمی برای حلوفصل مسائل پادمانی "باید به صورت غیرسیاسی و بدون مداخله بیرونی و با هدف پیشرفت در رسیدگی به آنها انجام شود".
در این بیانیه همچنین از طرفهای مشارکتکننده در مذاکرات وین خواسته شده تا از فرصتی که با حسن نیت ایران فراهم شده استفاده و به میز مذاکره بازگردند تا به اجرای کامل توافق از سوی همه طرفها دست یابند.
جمهوری اسلامی ایران ضمن رد اتهامات و ادعاهای مطرح شده علیه برنامه هسته ای ایران همواره تاکید کرده است که تعهدات کشورها در حوزه پادمان نامحدود نیست؛ با این حال اسفند گذشته در جریان سفر دو روزه رافائل گروسی مدیرکل آژانس به تهران، به صورت داوطلبانه با فعالیتهای راستی آزمایی و نظارت بیشتر بازرسان این سازمان، در چارچوب قانون راهبردی مجلس (قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم ها و صیانت از منافع ملت ایران) موافقت کرد.
در پی این توافق جلساتی در سطح کارشناسی برگزار شد و گزارشها حاکی است که پیشرفتهایی در این زمینه حاصل شده است؛ اما طرفهای غربی سرعت اجرای توافق را کافی نمیدانند.