https://spnfa.ir/20230909/رئیس-جمهور-هند-چگونه-از-رهبران-گروه-بیست-پذیرایی-کرد-17665452.html
رئیس جمهور هند چگونه از رهبران "گروه بیست" پذیرایی کرد
رئیس جمهور هند چگونه از رهبران "گروه بیست" پذیرایی کرد
اسپوتنیک ایران
رئیس جمهور هند با شامی گیاهی از رهبران G20 پذیرایی کرد. 09.09.2023, اسپوتنیک ایران
2023-09-09T20:55+0430
2023-09-09T20:55+0430
2023-09-09T20:56+0430
هند
سیاسی
اجتماعی
https://cdn1.img.spnfa.ir/img/07e7/09/09/17665369_0:123:3204:1925_1920x0_80_0_0_7f9cfc825371e6e1aebce8452178d25e.jpg
به گزارش اسپوتنیک، دراوپادی مورمو رئیس جمهور هند در ضیافت شام به افتخار رهبران "گروه بیست G20" که در دهلی نو جمع شده اند، غذایی گیاهی را پیش روی میهمانان خود قرار داد.در منوی شام از چیپس آماده شده از برگ های ارزن با توپ های ماستی و سس تند چاتنی بعنوان میان وعده دیده می شدند. غذای اصلی در این ضیافت، تردک های درست شده از نان صحرایی(جک فروت) بود که به همراه قارچ های جنگلی، تکه های ارزن و برنج قرمز که به آن برگ های کاری اضافه شده بود، سرو شد.همچنین به رهبران حاضر در ضیافت نان هندی – نانی نرم با طعم پیاز و نان شیرین با طعم حل – پیشنهاد شد و برای دسر از پودینگ ارزن با عطر حل و چیپس برنج استفاده شد.هند دائما به مزایایی ارزن اشاره می نماید. نارندرا مودی نخست وزیر هند پیشتر از جامعه جهانی خواسته بود تا ارزن بیشتری را کشت نموده و آنرا در بین محصولات اصلی غذایی قرار دهد؛ همچنین مجمع عمومی سازمان ملل متحد سال 2023 را به ابتکار هند، سال بین المللی ارزن نامگذاری نموده بود.
https://spnfa.ir/20230909/-بیانیه-پایانی-اجلاس-سران-گروه-20--17659101.html
هند
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
2023
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
خبرها
fa_FA
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
https://cdn1.img.spnfa.ir/img/07e7/09/09/17665369_237:0:2968:2048_1920x0_80_0_0_2b349350b7d635d203e5c2b888d8f8d2.jpgاسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
هند, سیاسی, اجتماعی
رئیس جمهور هند چگونه از رهبران "گروه بیست" پذیرایی کرد
20:55 09.09.2023 (بروز رسانی شده: 20:56 09.09.2023) رئیس جمهور هند با شامی گیاهی از رهبران G20 پذیرایی کرد.
به گزارش اسپوتنیک، دراوپادی مورمو رئیس جمهور هند در ضیافت شام به افتخار رهبران "گروه بیست G20" که در دهلی نو جمع شده اند، غذایی گیاهی را پیش روی میهمانان خود قرار داد.
در منوی شام از چیپس آماده شده از برگ های ارزن با توپ های ماستی و سس تند چاتنی بعنوان میان وعده دیده می شدند. غذای اصلی در این ضیافت، تردک های درست شده از نان صحرایی(جک فروت) بود که به همراه قارچ های جنگلی، تکه های ارزن و برنج قرمز که به آن برگ های کاری اضافه شده بود، سرو شد.
همچنین به رهبران حاضر در ضیافت نان هندی – نانی نرم با طعم پیاز و نان شیرین با طعم حل – پیشنهاد شد و برای دسر از پودینگ ارزن با عطر حل و چیپس برنج استفاده شد.
هند دائما به مزایایی ارزن اشاره می نماید. نارندرا مودی نخست وزیر هند پیشتر از جامعه جهانی خواسته بود تا ارزن بیشتری را کشت نموده و آنرا در بین محصولات اصلی غذایی قرار دهد؛ همچنین مجمع عمومی سازمان ملل متحد سال 2023 را به ابتکار هند، سال بین المللی ارزن نامگذاری نموده بود.