https://spnfa.ir/20220504/مواد-غذایی-که-به-سوء-هاضمه-و-حالت-تهوع-کمک-میکنند-10840918.html
مواد غذایی که به سوء هاضمه و حالت تهوع کمک میکنند
مواد غذایی که به سوء هاضمه و حالت تهوع کمک میکنند
اسپوتنیک ایران
یک متخصص تغذیه از زنجبیل و موز بعنوان مواد غذایی کمک کننده در درمان حالت تهوع نام برد. 04.05.2022, اسپوتنیک ایران
2022-05-04T22:30+0430
2022-05-04T22:30+0430
2022-05-04T22:30+0430
جهان
https://cdn1.img.spnfa.ir/img/293/22/2932272_0:100:1921:1180_1920x0_80_0_0_d86cc1ee885a4e7eeef919bd1d039b64.jpg
به گزارش اسپوتنیک به نقل از Eat This, Not That!، مولی همبری، متخصص تغذیه، از زنجبیل و موز بعنوان مواد غذایی نام برد که فرد را از حالت تهوع نجات داده و در مقابله با سوء هاضمه به او کمک میکنند.همبری تصریح کرد که قرصها، آدامسها، آب نباتها، نوشیدنیهای طعم دار، چای، تنتور و مکملهای زنجبیل حالت تهوع ناشی از بهبودی پس از جراحی، بارداری، شیمی درمانی، بیماری حرکت و سوء هاضمه را سرکوب میکنند.طبق گفته این کارشناس تغذیه، در مقام دوم از نظر اثربخشی موز قرار دارد. این میوه همراه با مقدار کمی برنج و سس سیب، هضم غذا را بهبود میبخشد و یک روش عالی برای مقابله با حالت تهوع، درد شکم، اسهال و استفراغ است.نان تست، آب گوشت بدون نمک و ادویه، بستنی میوهای و چوب شور نیز به گفته این متخصص تغذیه به مقابله با حملات تهوع همراه با سوء هاضمه کمک میکنند.
https://spnfa.ir/20220502/مواد-غذایی-که-باعث-افزایش-قند-خون-می-شوند-10829052.html
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
2022
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
خبرها
fa_FA
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
https://cdn1.img.spnfa.ir/img/293/22/2932272_106:0:1813:1280_1920x0_80_0_0_9aad9a66f4000caf1d525707ba989d40.jpgاسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
جهان
مواد غذایی که به سوء هاضمه و حالت تهوع کمک میکنند
یک متخصص تغذیه از زنجبیل و موز بعنوان مواد غذایی کمک کننده در درمان حالت تهوع نام برد.
به گزارش اسپوتنیک به نقل از Eat This, Not That!، مولی همبری، متخصص تغذیه، از زنجبیل و موز بعنوان مواد غذایی نام برد که فرد را از حالت تهوع نجات داده و در مقابله با سوء هاضمه به او کمک میکنند.
همبری تصریح کرد که قرصها، آدامسها، آب نباتها، نوشیدنیهای طعم دار، چای، تنتور و مکملهای زنجبیل حالت تهوع ناشی از بهبودی پس از جراحی، بارداری، شیمی درمانی، بیماری حرکت و سوء هاضمه را سرکوب میکنند.
طبق گفته این کارشناس تغذیه، در مقام دوم از نظر اثربخشی موز قرار دارد. این میوه همراه با مقدار کمی برنج و سس سیب، هضم غذا را بهبود میبخشد و یک روش عالی برای مقابله با حالت تهوع، درد شکم، اسهال و استفراغ است.
نان تست، آب گوشت بدون نمک و ادویه، بستنی میوهای و چوب شور نیز به گفته این متخصص تغذیه به مقابله با حملات تهوع همراه با سوء هاضمه کمک میکنند.