https://spnfa.ir/20220502/مواد-غذایی-که-باعث-افزایش-قند-خون-می-شوند-10829052.html
مواد غذایی که باعث افزایش قند خون می شوند
مواد غذایی که باعث افزایش قند خون می شوند
اسپوتنیک ایران
دکتر میخالیوا هشدار داد که نان ها و سیب زمینی میزان قند خون را افزایش می دهند. 02.05.2022, اسپوتنیک ایران
2022-05-02T22:15+0430
2022-05-02T22:15+0430
2022-05-02T22:15+0430
جهان
https://cdn1.img.spnfa.ir/img/320/24/3202419_0:100:1921:1180_1920x0_80_0_0_e183d7b84b4c2056c4035b3088da3e0a.jpg
به گزارش اسپوتنیک، اکسانا میخالیوا پزشک متخصص تغذیه می گوید: فقط شیرینی ها نیستند که باعث افزایش قند خون می شوند بلکه مواد غذایی غیر شیرین هم هستند. ویژگی اصلی آنها، شاخص قند خون یا گلوکز بالاست که میزان جذب کربوهیدارت ها را نشان می دهد. هر چه شاخص گلوکز بالاتر باشد افزایش قند خون سریعتر خواهد بود.این پزشک خاطر نشان می کند: مصرف مرتب مواد غذایی با شاخص گلوکز بالا، متابولیسم را مختل می کند، احساس گرسنگی را تحریک کرده و باعث افزایش چربی می شود. ضمنا مصرف بیش از حد مواد غذایی با گلوکز بالا باعث ایجاد دیابت نوع ۲ می شود.شاخص گلوکز بالا برای شیرینی ها، نان هایی از آرد گندم، برنج، سیب زمینی، ماکارونی، نوشیدنی های گازدار و غیره در نظر گرفته می شود. در این گروه میوه ها و سبزیجاتی چون هندوانه، خربزه و هویج هم هستند. گلوکز پایین در بسیاری از غلات، حبوبات، سبزیجات، تمشک ها و میوه های غیر شیرین است.
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
2022
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
خبرها
fa_FA
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
https://cdn1.img.spnfa.ir/img/320/24/3202419_106:0:1813:1280_1920x0_80_0_0_174a144cd9ce88e2dff1463482cc3ce4.jpgاسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
جهان
مواد غذایی که باعث افزایش قند خون می شوند
دکتر میخالیوا هشدار داد که نان ها و سیب زمینی میزان قند خون را افزایش می دهند.
به گزارش اسپوتنیک، اکسانا میخالیوا پزشک متخصص تغذیه می گوید: فقط شیرینی ها نیستند که باعث افزایش قند خون می شوند بلکه مواد غذایی غیر شیرین هم هستند. ویژگی اصلی آنها، شاخص قند خون یا گلوکز بالاست که میزان جذب کربوهیدارت ها را نشان می دهد. هر چه شاخص گلوکز بالاتر باشد افزایش قند خون سریعتر خواهد بود.
این پزشک خاطر نشان می کند: مصرف مرتب مواد غذایی با شاخص گلوکز بالا، متابولیسم را مختل می کند، احساس گرسنگی را تحریک کرده و باعث افزایش چربی می شود. ضمنا مصرف بیش از حد مواد غذایی با گلوکز بالا باعث ایجاد دیابت نوع ۲ می شود.
شاخص گلوکز بالا برای شیرینی ها، نان هایی از آرد گندم، برنج، سیب زمینی، ماکارونی، نوشیدنی های گازدار و غیره در نظر گرفته می شود. در این گروه میوه ها و سبزیجاتی چون هندوانه، خربزه و هویج هم هستند. گلوکز پایین در بسیاری از غلات، حبوبات، سبزیجات، تمشک ها و میوه های غیر شیرین است.