https://spnfa.ir/20220401/گلهایی-که-بهتر-است-به-رژیم-غذایی-اضافه-شوند-10569106.html
گلهایی که بهتر است به رژیم غذایی اضافه شوند
گلهایی که بهتر است به رژیم غذایی اضافه شوند
رسانه: بیشتر گل های خوراکی سرشار از ویتامین C هستند و هر کدام دارای مزایای فراوانی هستند. 01.04.2022, اسپوتنیک ایران
2022-04-01T00:28+0430
2022-04-01T00:28+0430
2022-04-01T00:28+0430
/html/head/meta[@name='og:title']/@content
/html/head/meta[@name='og:description']/@content
https://cdn1.img.spnfa.ir/img/07e5/08/1d/8219268_0:154:3091:1893_1920x0_80_0_0_80d6a95d425d629836af8b73881dbe4d.jpg
به گزارش اسپوتنیک به نقل از "بهداشت نیوز"، بیشتر گل های خوراکی سرشار از ویتامین Cهستند و هر کدام دارای مزایای فراوانی هستند.گل هیبیسکوس، گلبرگهای این گل قرمز زیبا حاوی آنتی اکسیدانهایی است که به کاهش سطح کلسترول بد در بدن و افزایش سطح کلسترول خوب کمک میکند. این گل برای افراد مبتلا به اختلالات کبدی عالی است. مصرف منظم گل هیبیسکوس سلامت پوست و مو را افزایش میدهد.گل بنفشه، این گل دارای خواص ضد التهابی است و سلامت رگهای خونی را نیز افزایش میدهد. بنفشه برای درمان بیماریهای تنفسی نیز مفید است. سرشار از پتاسیم است و به عملکرد قلب و عضلات کمک میکند.گل رز، شیر گل رز بسیار محبوب است و طعم خوبی دارد. مردم سراسر جهان به روشهای مختلف گلبرگ و گل رز را در رژیم غذایی خود قرار میدهند. چینیهای باستان از آن برای درمان اختلالات گوارشی و قاعدگی استفاده میکردند. این گل کم کالری، سرشار از آب و حاوی مقادیری ویتامین A و E است.گل همیشه بهار، به دلیل استفاده موضعی برای زخمها و درمان بیماریهای پوستی به خوبی شناخته شده است. سلامت سلولها را ارتقا میدهد و به طور بالقوه از سرطان جلوگیری میکند. گل همیشه بهار حاوی لوتئین (آنتیاکسیدانی که از آسیبهای سلولی ناشی از رادیکالهای آزاد جلوگیری میکند) در سلامت چشم و پوست بسیار موثر است.گل اسطوخودوس، دم کردن یک چای با گلبرگهای تازه، یا آسیاب کردن آنها به شکل خمیر و خوردنش، ممکن است مفیدتر باشد. این گیاه بر سیستم گوارشی شما اثر میگذارد، استرس را کاهش میدهد و بهعنوان کمککننده خواب ملایم عمل میکند. اسطوخودوس منبع خوبی از ویتامین A است.متخصصان توصیه میکنند گلها را تصادفی مصرف نکنید. با پزشک در مورد اینکه چه گلهایی برای شما بی خطر هستند، صحبت کنید.
https://spnfa.ir/20220201/گوشت-گیاهی-اسرائیل-برای-اروپا-عکس-9974627.html
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rosiya Segodnya“
2022
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rosiya Segodnya“
خبرها
fa_FA
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rosiya Segodnya“
https://cdn1.img.spnfa.ir/img/07e5/08/1d/8219268_180:0:2911:2048_1920x0_80_0_0_0b49c6993663a302df98c24d89b9130e.jpgاسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rosiya Segodnya“
گلهایی که بهتر است به رژیم غذایی اضافه شوند
رسانه: بیشتر گل های خوراکی سرشار از ویتامین C هستند و هر کدام دارای مزایای فراوانی هستند.
به گزارش اسپوتنیک به نقل از "بهداشت نیوز"، بیشتر گل های خوراکی سرشار از ویتامین Cهستند و هر کدام دارای مزایای فراوانی هستند.
گل هیبیسکوس، گلبرگهای این گل قرمز زیبا حاوی آنتی اکسیدانهایی است که به کاهش سطح کلسترول بد در بدن و افزایش سطح کلسترول خوب کمک میکند. این گل برای افراد مبتلا به اختلالات کبدی عالی است. مصرف منظم گل هیبیسکوس سلامت پوست و مو را افزایش میدهد.
گل بنفشه، این گل دارای خواص ضد التهابی است و سلامت رگهای خونی را نیز افزایش میدهد. بنفشه برای درمان بیماریهای تنفسی نیز مفید است. سرشار از پتاسیم است و به عملکرد قلب و عضلات کمک میکند.
گل رز، شیر گل رز بسیار محبوب است و طعم خوبی دارد. مردم سراسر جهان به روشهای مختلف گلبرگ و گل رز را در رژیم غذایی خود قرار میدهند. چینیهای باستان از آن برای درمان اختلالات گوارشی و قاعدگی استفاده میکردند. این گل کم کالری، سرشار از آب و حاوی مقادیری ویتامین A و E است.
گل همیشه بهار، به دلیل استفاده موضعی برای زخمها و درمان بیماریهای پوستی به خوبی شناخته شده است. سلامت سلولها را ارتقا میدهد و به طور بالقوه از سرطان جلوگیری میکند. گل همیشه بهار حاوی لوتئین (آنتیاکسیدانی که از آسیبهای سلولی ناشی از رادیکالهای آزاد جلوگیری میکند) در سلامت چشم و پوست بسیار موثر است.
گل اسطوخودوس، دم کردن یک چای با گلبرگهای تازه، یا آسیاب کردن آنها به شکل خمیر و خوردنش، ممکن است مفیدتر باشد. این گیاه بر سیستم گوارشی شما اثر میگذارد، استرس را کاهش میدهد و بهعنوان کمککننده خواب ملایم عمل میکند. اسطوخودوس منبع خوبی از ویتامین A است.
متخصصان توصیه میکنند گلها را تصادفی مصرف نکنید. با پزشک در مورد اینکه چه گلهایی برای شما بی خطر هستند، صحبت کنید.