تردید دانشمندان درباره نقش گوشت در تکامل انسان

© Fotolia / Xavierتردید دانشمندان درباره نقش گوشت در تکامل انسان
تردید دانشمندان درباره نقش گوشت در تکامل انسان - اسپوتنیک ایران  , 1920, 29.01.2022
اشتراک
دانشمندان فرضیه نقش گوشت در تکامل انسان را زیر سوال بردند.
به گزارش اسپوتنیک، در علم مدرن، ایده نقش تعیین کننده گوشت در رشد مغز اجداد هومو ساپینس ایجاد شده است. مطالعه جدیدی که در مجله PNAS منتشر شده است، این فرضیه را مورد تردید قرار می دهد.
حدود دو میلیون سال پیش، اجداد ما جهشی بزرگ در توسعه انجام دادند. آنها بدن بزرگ و مغز بزرگی داشتند - به لطف توانایی های ذهنی توسعه یافته خود، آنها شروع به استفاده از اولین ابزار کردند و همراه با هومو ارکتوس، اولین گونه انسانی بودند که آفریقا را ترک کردند.
اما دلیل تعیین کننده برای توسعه هومو اولیه چه بود؟ یکی از فرضیه های برجسته انسان شناسان می گوید: دلیل آن تغییر در رژیم غذایی است. غذای پروتئینی مغذی تر از غذای گیاهی است - این به مغز اجازه می دهد تا تغذیه شود و فرصت هایی برای رشد آن فراهم کند. به گفته دانشمندان، توانایی ساختن آتش و پختن غذا بر روی آن، انرژی لازم را برای مغز فراهم می‌کند: هضم چنین غذایی راحت‌تر از خام است، و این ممکن است دلیلی برای داشتن مغز بزرگ هومو ارکتوس باشد.
اندرو بار، نویسنده ارشد این مطالعه، انسان شناس دانشگاه جورج واشنگتن می گوید: و به نظر می‌رسد یافته‌های باستان‌شناسی از این فرضیه رایج حمایت می‌کند که گوشت از ما انسان ساخته است: استخوان‌های حیوانات اغلب در مکان‌های هومو ارکتوس پیدا شده‌اند. نسل‌هایی از دیرینه‌انتروپولوژیست‌ها مکان‌هایی مانند دره معروف اولدووای در شمال تانزانیا را کاوش کرده‌اند و شواهدی پیدا کرده‌اند که انسان‌های اولیه گوشت می‌خوردند.
به چه میزان در هفته می توانید گوشت بخورید؟ - اسپوتنیک ایران  , 1920, 15.08.2021
به چه میزان در هفته می توانید گوشت بخورید؟
با این حال، مشکل این است که فسیل های یافت شده از اجداد ما بسیار اندک و "به طور ناموزون در فضا و زمان توزیع شده اند."
بنابراین، تیم بار تعجب کرد که آیا شواهد فسیلی کافی برای حمایت از تغییر در عادات غذایی تا به امروز شناخته شده است یا خیر.
برای آزمایش این موضوع، محققان داده های منتشر شده از 9 منطقه اصلی در شرق آفریقا، از جمله 59 مکان مربوط به 2.6 تا 1.2 میلیون سال پیش را بررسی کردند.
تجزیه و تحلیل نشان داد که تعداد کل استخوان های حیوانات و سایر شواهد شکار در حدود دو میلیون سال پیش نه چندان با گوشت خواری اجداد ما، بلکه با "توجه بیشتر محققان به این دوره زمانی" مرتبط است. به عنوان مثال، دوره 2.6 تا 1.9 میلیون سال پیش بسیار ضعیف است - شواهد فسیلی کمی برای وجود هومینین ها و رژیم غذایی آنها در این دوره وجود دارد.
بار می‌گوید: "وقتی داده‌ها را کمیت می‌کنید، همانطور که برای آزمایش فرضیه "گوشت ما را انسان کرد" انجام دادیم، شروع به از هم پاشیدن می‌کند. زیرا در زمان هومو ارکتوس، هیچ افزایشی در مورد شکار وجود نداشت.
بریانا پوبینر، یکی از نویسندگان موزه ملی تاریخ طبیعی در موسسه اسمیتسونیان (ایالات متحده آمریکا) می گوید:"بیش از 20 سال است که روی آثاری مانند رد پا روی استخوان‌های حیوانات از مکان‌های مختلف تحقیق می‌کنم، اما نتایج کنونی مطالعه حفره‌ها برای من شگفت‌انگیز بود. این مطالعه درک ما را از آنچه یافته‌های باستان‌شناسی جانورشناسی می‌تواند نشان دهد تغییر می‌دهد. گوشتخواری ماقبل تاریخ."
به گفته تیم تحقیقاتی، نتایج کار آنها نشان می دهد که شواهد زیربنای فرضیه نقش گوشت خواری در تکامل انسان از نظر آماری نادرست است. بار و همکارانش می گویند داده های جدید برخلاف این فرضیه صحبت می کنند.
نوار خبری
0
loader
بحث و گفتگو
Заголовок открываемого материала