هومی میاشیتا، استاد دانشگاه میجی ژاپن نمونه اولیه صفحه تلویزیون قابل لیسیدن را ساخته است که میتواند طعم غذا را تقلید کند و این گامی دیگر برای ایجاد یک تجربه تماشای چندحسی است.
هومی میاشیتا، استاد دانشگاه میجی ژاپن نمونه اولیه صفحه تلویزیون قابل لیسیدن را ساخته است که میتواند طعم غذا را تقلید کند و این گامی دیگر برای ایجاد یک تجربه تماشای چندحسی است.
هومی میاشیتا، استاد دانشگاه میجی هدف این است که این امکان را برای مردم فراهم کنیم که تجربه چیزی مانند غذا خوردن در یک رستوران در آن سوی دنیا را داشته باشند، حتی در حالی که در خانه هستند.
هومی میاشیتا، استاد دانشگاه میجی هدف این است که این امکان را برای مردم فراهم کنیم که تجربه چیزی مانند غذا خوردن در یک رستوران در آن سوی دنیا را داشته باشند، حتی در حالی که در خانه هستند.
این دستگاه که Taste the TV) TTTV) نام دارد، از چرخ فلکی شامل 10 قوطی طعمدهنده استفاده میکند که بهصورت ترکیبی اسپری میکنند تا طعم یک غذای خاص را ایجاد کنند. سپس نمونه طعم روی یک فیلم روی یک صفحه تلویزیون صاف میچرخد تا بیننده امتحان کند.
این دستگاه که Taste the TV) TTTV) نام دارد، از چرخ فلکی شامل 10 قوطی طعمدهنده استفاده میکند که بهصورت ترکیبی اسپری میکنند تا طعم یک غذای خاص را ایجاد کنند. سپس نمونه طعم روی یک فیلم روی یک صفحه تلویزیون صاف میچرخد تا بیننده امتحان کند.
در ژاپن نمونه اولیه صفحه تلویزیون قابل لیسیدن را ساخته است که میتواند طعم غذا را تقلید کند و این گامی دیگر برای ایجاد یک تجربه تماشای چندحسی است.
در ژاپن نمونه اولیه صفحه تلویزیون قابل لیسیدن را ساخته است که میتواند طعم غذا را تقلید کند و این گامی دیگر برای ایجاد یک تجربه تماشای چندحسی است.
این دستگاه که Taste the TV) TTTV) نام دارد، از چرخ فلکی شامل 10 قوطی طعمدهنده استفاده میکند که بهصورت ترکیبی اسپری میکنند تا طعم یک غذای خاص را ایجاد کنند. سپس نمونه طعم روی یک فیلم روی یک صفحه تلویزیون صاف میچرخد تا بیننده امتحان کند.
این دستگاه که Taste the TV) TTTV) نام دارد، از چرخ فلکی شامل 10 قوطی طعمدهنده استفاده میکند که بهصورت ترکیبی اسپری میکنند تا طعم یک غذای خاص را ایجاد کنند. سپس نمونه طعم روی یک فیلم روی یک صفحه تلویزیون صاف میچرخد تا بیننده امتحان کند.