https://spnfa.ir/20211223/متخصص-تغذیه-از-غذاهایی-نام-برد-که-باعث-تخمیر-در-معده-می-شوند-9629569.html
متخصص تغذیه از غذاهایی نام برد که باعث تخمیر در معده می شوند
متخصص تغذیه از غذاهایی نام برد که باعث تخمیر در معده می شوند
اسپوتنیک ایران
سوتلانا فوس، متخصص تغذیه اعلام کرد پرخوری، جویدن بد غذا و نوشیدن آن با آب فراوان باعث تشکیل گاز و برخی غذاها - تخمیر در معده می شود. 23.12.2021, اسپوتنیک ایران
2021-12-23T14:21+0330
2021-12-23T14:21+0330
2021-12-23T14:21+0330
https://cdn1.img.spnfa.ir/img/07e5/01/05/7370401_0:203:2921:1846_1920x0_80_0_0_b0e0efcb6f175f653e7b9fa08b34e166.jpg.webp
به گزارش اسپوتنیک، خانم سوتلانا فوس گفت علت احساسات ناخوشایند می تواند غذاهای حاوی مقدار زیادی نشاسته:غلات، نان، ماکارونی، ذرت، برنج و حبوبات باشد. علاوه بر این، حتی فیبر که سبزیجات خام، میوهها، حبوبات و آجیل سرشار از آن هستند، میتواند باعث افزایش تولید گاز شود.لیست محصولات بالقوه خطرناک همچنین شامل مواد غذایی زیر است:- محصولات لبنی: شیر، کفیر، پنیر لپه در صورت حساسیت نسبت به لاکتوز؛ ⠀-غذاهای حاوی قند، نوشیدنی های گازدار شیرین، شیرینی ها؛ ⠀- قارچ: به دلیل وجود پلی ساکارید سخت هضم کیتین؛خانم فوس در پایان گفت: "علاوه بر این، نفخ در افرادی که فعالیت بدنی پایینی دارند و علاوه بر آن به طور نامنظم غذا می خورند، شایع تر است".
https://spnfa.ir/20211207/دیابت-و-غذا-خوردن-در-شب-9482305.html
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
2021
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
خبرها
fa_FA
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
https://cdn1.img.spnfa.ir/img/07e5/01/05/7370401_95:0:2826:2048_1920x0_80_0_0_e276b89c0c9c8c7d237d99675f511a78.jpg.webpاسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
متخصص تغذیه از غذاهایی نام برد که باعث تخمیر در معده می شوند
سوتلانا فوس، متخصص تغذیه اعلام کرد پرخوری، جویدن بد غذا و نوشیدن آن با آب فراوان باعث تشکیل گاز و برخی غذاها - تخمیر در معده می شود.
به گزارش اسپوتنیک، خانم سوتلانا فوس گفت علت احساسات ناخوشایند می تواند غذاهای حاوی مقدار زیادی نشاسته:غلات، نان، ماکارونی، ذرت، برنج و حبوبات باشد. علاوه بر این، حتی فیبر که سبزیجات خام، میوهها، حبوبات و آجیل سرشار از آن هستند، میتواند باعث افزایش تولید گاز شود.
لیست محصولات بالقوه خطرناک همچنین شامل مواد غذایی زیر است:
- محصولات لبنی:
شیر، کفیر، پنیر لپه در صورت حساسیت نسبت به لاکتوز؛ ⠀
-غذاهای حاوی قند، نوشیدنی های گازدار شیرین، شیرینی ها؛ ⠀
- قارچ: به دلیل وجود پلی ساکارید سخت هضم کیتین؛
خانم فوس در پایان گفت: "علاوه بر این، نفخ در افرادی که فعالیت بدنی پایینی دارند و علاوه بر آن به طور نامنظم غذا می خورند، شایع تر است".