https://spnfa.ir/20211021/این-افراد-هرگز-سیر-نخورند--8390678.html
این افراد هرگز سیر نخورند
این افراد هرگز سیر نخورند
اسپوتنیک ایران
سیر در برخی موارد برای برخی بیماران، منع مصرف دارد. 21.10.2021, اسپوتنیک ایران
2021-10-21T19:52+0330
2021-10-21T19:52+0330
2021-10-21T19:53+0330
خارج از خبرها
https://cdn1.img.spnfa.ir/img/488/68/4886816_0:96:1920:1176_1920x0_80_0_0_4ac0b70e8f161674fb095f3852df9d64.jpg
به گزارش اسپوتنیک، پزشک خانواده، متخصص تغذیه آنا ایواشکویچ هشدار داد که این بیمارها نمی توانند سیر بخورند.در طب سنتی، سیر به عنوان یک داروی موثر برای تقویت سیستم ایمنی بدن در هنگام افزایش عفونت های ویروسی در نظر گرفته می شود. آنا ایواشکویچ در این خصوص گفت: خواص دارویی سیر باعث اختلاف نظر پزشکان می شود، اما استفاده از آن در مقادیر کم به هر حال برای سلامتی مفید است.وی توضیح داد: "سیر محرک سیستم ایمنی است. علاوه بر این، حاوی مقدار قابل توجهی روی است که به ما در مقاومت در برابر ویروس ها کمک می کند."با این حال این متخصص تغذیه خاطر نشان می سازد که در برخی بیماری های معده و گوارش، سیر می تواند آسیب جدی به فرد ایجاد کند.او توصیه نمی کند که افرادی که بیماری های دستگاه گوارش دارند سیر بخورند.
https://spnfa.ir/20210908/چه-کسانی-نباید-پیاز-بخورند--8254923.html
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
2021
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
خبرها
fa_FA
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
https://cdn1.img.spnfa.ir/img/488/68/4886816_113:0:1808:1271_1920x0_80_0_0_e890ba47701d976d2819af405c46cb59.jpgاسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
خارج از خبرها
این افراد هرگز سیر نخورند
19:52 21.10.2021 (بروز رسانی شده: 19:53 21.10.2021)
سیر در برخی موارد برای برخی بیماران، منع مصرف دارد.
به گزارش اسپوتنیک، پزشک خانواده، متخصص تغذیه آنا ایواشکویچ هشدار داد که این بیمارها نمی توانند
سیر بخورند.
در طب سنتی، سیر به عنوان یک داروی موثر برای تقویت سیستم ایمنی بدن در هنگام افزایش عفونت های ویروسی در نظر گرفته می شود.
آنا ایواشکویچ در این خصوص گفت: خواص دارویی سیر باعث اختلاف نظر پزشکان می شود، اما استفاده از آن در مقادیر کم به هر حال برای سلامتی مفید است.
وی توضیح داد: "سیر محرک سیستم ایمنی است. علاوه بر این، حاوی مقدار قابل توجهی روی است که به ما در مقاومت در برابر ویروس ها کمک می کند."
با این حال این متخصص تغذیه خاطر نشان می سازد که در برخی بیماری های معده و گوارش، سیر می تواند آسیب جدی به فرد ایجاد کند.
او توصیه نمی کند که افرادی که بیماری های دستگاه گوارش دارند سیر بخورند.