https://spnfa.ir/20210908/چه-کسانی-نباید-پیاز-بخورند--8254923.html
چه کسانی نباید پیاز بخورند؟
چه کسانی نباید پیاز بخورند؟
اسپوتنیک ایران
پیاز حاوی ویتامین ها و مواد معدنی، فیبر و بسیاری از مواد مغذی گیاهی است. پیاز به دلیل ترکیب شیمیایی منحصر به فرد خود، فرآیندهای التهابی را در بدن سرکوب کرده و... 08.09.2021, اسپوتنیک ایران
2021-09-08T01:30+0430
2021-09-08T01:30+0430
2021-09-08T00:42+0430
خارج از خبرها
https://cdn1.img.spnfa.ir/img/242/04/2420406_0:185:2048:1344_1920x0_80_0_0_bcddefcd933f224bb97f49005f201887.jpg
به گزارش اسپوتنیک، ناتالیا نفدووا، متخصص تغذیه در روسیه معتقد است که پیاز را نباید افرادی که سندرم روده تحریک پذیر و ورم معده دارند مصرف کنند.ناتالیا نفدووا عضو انجمن متخصصان تغذیه کانادا و روسیه، در مصاحبه ای گفت که چه کسی از خوردن پیاز منفعت می برند و چه کسی باید با احتیاط این خوراکی را بخورند.پیاز حاوی ویتامین ها و مواد معدنی، فیبر و بسیاری از مواد مغذی گیاهی است. پیاز به دلیل ترکیب شیمیایی منحصر به فرد خود، فرآیندهای التهابی را در بدن سرکوب کرده و سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند. این متخصص تغذیه افزود، علاوه بر این، برای افرادی که دارای شرایط خاص پزشکی هستند با دقت باید مصرف پیاز توصیه شود. در کسانی که ناراحتی معده دارند و یا به سندورم روده تحریک پذیر مبتلا هستند از خوردن زیاد پیاز امتناع کنند.وی در ادامه گفت: "علاوه بر این که در پیاز ویتامین ها و مواد معدنی وجود دارد، به عنوان مثال: ویتامین C ، ویتامین B ، فیبر نیز وجود دارد، بسیاری از مواد گیاهی از جمله فلاونوئیدها، که به عنوان آنتی اکسیدان عمل می کنند نیز در پیاز وجود دارد. این مواد باعث کاهش و سرکوب فرآیندهای التهابی در بدن می شوند. این مواد می توانند بیماریهای قلبی عروقی، دیابت، انکولوژی باشند. نفدووا گفت، همچنین پیاز تأثیر مثبتی بر سیستم ایمنی دارد.او گفت که طعم غنی پیاز همچنین به کاهش مصرف نمک در غداها کمک می کند.
https://spnfa.ir/20210316/اگر-هر-روز-پیاز-بخورید-چه-اتفاقی-در-بدن-می-افتد--7632598.html
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
2021
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
خبرها
fa_FA
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
https://cdn1.img.spnfa.ir/img/242/04/2420406_0:121:2048:1408_1920x0_80_0_0_3267a9740c359215982a51a2ac9b4740.jpgاسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
خارج از خبرها
چه کسانی نباید پیاز بخورند؟
پیاز حاوی ویتامین ها و مواد معدنی، فیبر و بسیاری از مواد مغذی گیاهی است. پیاز به دلیل ترکیب شیمیایی منحصر به فرد خود، فرآیندهای التهابی را در بدن سرکوب کرده و سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند.
به گزارش اسپوتنیک، ناتالیا نفدووا، متخصص تغذیه در روسیه معتقد است که
پیاز را نباید افرادی که سندرم روده تحریک پذیر و ورم معده دارند مصرف کنند.
ناتالیا نفدووا عضو انجمن متخصصان تغذیه کانادا و روسیه، در مصاحبه ای گفت که چه کسی از خوردن پیاز منفعت می برند و چه کسی باید با احتیاط این خوراکی را بخورند.
پیاز حاوی ویتامین ها و مواد معدنی، فیبر و بسیاری از مواد مغذی گیاهی است. پیاز به دلیل ترکیب شیمیایی منحصر به فرد خود، فرآیندهای التهابی را در بدن سرکوب کرده و سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند. این متخصص تغذیه افزود، علاوه بر این، برای افرادی که دارای شرایط خاص پزشکی هستند با دقت باید مصرف پیاز توصیه شود. در کسانی که ناراحتی معده دارند و یا به سندورم روده تحریک پذیر مبتلا هستند از خوردن زیاد پیاز امتناع کنند.
وی در ادامه گفت: "علاوه بر این که در پیاز ویتامین ها و مواد معدنی وجود دارد، به عنوان مثال: ویتامین C ، ویتامین B ، فیبر نیز وجود دارد، بسیاری از مواد گیاهی از جمله فلاونوئیدها، که به عنوان آنتی اکسیدان عمل می کنند نیز در پیاز وجود دارد. این مواد باعث کاهش و سرکوب فرآیندهای التهابی در بدن می شوند. این مواد می توانند بیماریهای قلبی عروقی، دیابت، انکولوژی باشند. نفدووا گفت، همچنین پیاز تأثیر مثبتی بر سیستم ایمنی دارد.
او گفت که طعم غنی پیاز همچنین به کاهش مصرف نمک در غداها کمک می کند.