در گالری امروز، توجه شما را به جالب ترینعکس ها از روز جهانی هندوانه جلب می کنیم.
یش از ۱۲۰۰ رقم هندوانه وجود دارد که از نظر وزن از کمتر از یک کیلو تا بیش از ۹۰ کیلوگرم متفاوت هستند، گوشت آنها میتواند به رنگ قرمز، صورتی، نارنجی، زرد یا سفید باشد.
مهمترین ارقام موجود هندوانه در ایران شامل: قرق، خانمی، شریفآباد، محبوبی و پوست سفید همدان هستند. ارقام خارجی (بیشتر انواع آمریکایی) هندوانه که کشت بعضی از آنها در ایران نتایج خوبی داشته عبارتند از چارلستونگری (در ایران معروف به هندوانه مهندسی)، بلاک دایموند، دیکیس کوئین، فرفاکس و چیلیان بلاک.
براساس آمارهای Food and Agriculture Organization سازمان ملل متحد، ایران در تولید هندوانه رتبه سوم جهان را دارد.
هر فرد با مصرف هر ۱۰۰ گرم هندوانه ۳۰ کالری و مقدار کمی مواد غذایی ضروری بدست میآورد. فقط ویتامین ث آن به مقدار قابل ملاحظهای ۱۰ درصد مقدار مورد نیاز روزانه است. گوشت هندوانه شامل کاروتنوئید از جمله لیکوپن است.
هندوانه نخستین بار در سال ۹۶۱ در کوردوبا و همچنین در سال ۱۱۵۸ در سویل واقع در اندلس کاشته شد و سپس از اروپای جنوبی به طرف شمال گسترده شد. هندوانه در سال ۱۶۰۰ در کتابچه گیاهان اروپا ظاهر شد.
یونان.

یونان.
الله آباد هند.

الله آباد هند.
توکیو ژاپن.

توکیو ژاپن.
فلسطین.

فلسطین.

روسیه.
آمریکا.

آمریکا.
میانمار.

میانمار.
آمریکا.

آمریکا.
افغانستان.

افغانستان.
مکزیک.

مکزیک.
بانکوک.

بانکوک.

مسکو.
قزاقستان، فضانورد روسیه.

قزاقستان، فضانورد روسیه.
اوروگوئه.

اوروگوئه.