هسته کدام میوه‌ها کشنده است؟

CC0 / Pixabay/ExplorerBob / Орехи на кухонной доске
Орехи на кухонной доске - اسپوتنیک ایران, 1920, 07.06.2021
Telegram
هسته بعضی از میوه‌ها حاوی اسیدهیدروسیانیک است که مسمومیت شدید را موجب خواهد شد.

به گزارش اسپوتنیک به نقل از «العربیه»،دکتر محمد ایهاب فواد از بخش بیولوژی مرکز ملی تحقیقاتی مصر اعلام کرد که هسته بعضی از میوه‌ها حاوی اسیدهیدروسیانیک است که مسمومیت شدید را موجب خواهد شد.

وزارت صنعت ایران: میوه‌های دپو شده مربوط به دلال‌ها بوده  - اسپوتنیک ایران, 1920, 10.05.2021
وزارت صنعت ایران: میوه‌های دپو شده مربوط به دلال‌ها بوده

به گفته وی، هسته‌های آلو،هلو، سیب و زردآلو و بادام تلخ خطرناک هستند. بیشترین مقدار اسیدهیدروسیانیک در بادام تلخ وجود دارد. 100 گرم هسته زردآلو می تواند باعث مرگ شخص شود. تلخی مزه هسته گویای وجود اسید هیدروسیانیک و نشانه غلظت این سم است. مقدار اسیدهیدروسیانیک بیشتر در هسته‌های آبدار که حاوی رطوبت زیاد است وجود دارد. دوز مهلک اسید هیدروسیانیک 0,24-0,97 میلیگرم در هر لیتر خون است.

مطابق با داده‌های سرویس اروپایی امنیت مواد غذایی، در روز می توان فقط نصف هسته زردآلو را مصرف کرد.

نوار خبری
0
loader
بحث و گفتگو
Заголовок открываемого материала