آغاز مذاکرات خرید واکسن «اسپوتنیک وی» در آلمان

© Sputnik / Magda Gibelli /  مراجعه به بانک تصاویر آغاز مذاکرات خرید واکسن «اسپوتنیک وی» در آلمان
آغاز مذاکرات خرید واکسن «اسپوتنیک وی» در آلمان - اسپوتنیک ایران  , 1920, 08.04.2021
اشتراک
بنیاد سرمایه‌گذاری‌های مستقیم روسیه و نمایندگان دولت آلمان مذاکرات در باره خرید واکسن روسی را آغاز کردند.

به گزارش اسپوتنیک، بنیاد سرمایه‌گذاری‌های مستقیم روسیه و نمایندگان دولت آلمان مذاکرات در باره خرید واکسن روسی را آغاز کردند. برخی از ایالات آلمان قبلا اعلام کرده بودند که برای بحث پیرامون  خرید و تولید واکسن روسی «اسپوتنیک وی» آماده هستند.

روز 8 آوریل (پنجشنبه) در برنامه رادیویی WDR5 در باره «گفتگو با روسیه» صحبت شد و وزیر بهداشت آلمان در این خصوص گفت که موضوع ثبت واکسن روسی ضد کرونا « اسپوتنیک وی» با ثبت آن در رگولاتوری دارویی اروپا مربوط است.

پارلمان آلمان خواستار استفاده از واکسن روسی بجای واکسن آسترازنکا شد - اسپوتنیک ایران  , 1920, 31.03.2021
پارلمان آلمان خواستار استفاده از واکسن روسی بجای واکسن آسترازنکا شد

ایالت های فدرال آلمان مکلنبورگ- پامرانیا غربی و براندنبورگ آمادگی خود برای آغاز مذاکرات با مسکو در این باره را اعلام کرده بودند. در رینلندبورگ گفتند که بهتر است این مذاکرات از سوی دولت فدرال انجام شود ولی برای ثبت واکسن روسی آماده هستند.

واکسن «اسپوتنیک وی» در ماه مه سال 2020 توسط مرکز ملی تحقیقات علمی ویروس شناسی «گامالیا» در روسیه ساخته شد. این واکسن با استفاده از ادنوویروس انسانی ساخته شده و یکی از ارزانترین واکسن های جهان است. هر دوز آن 10 دلار قیمت دارد.  تا پایان سال گذشته، این واکسن برای واکسیناسیون عمومی در روسیه مورد تأیید قرار گرفت که واکسیناسیون شهروندان روسیه در دسامبر سال 2020 آغاز شد که برای شهروندان روسیه کاملا رایگان است.

واکسن «اسپوتنیک وی» ساخت موسسه میکروبیولوژی و اپیدیمیلوژی گامالیا نخستین واکسن ثبت‌شده در جهان است. این واکسن در حال حاضر به طور گسترده در روسیه و ده‌ها کشور دیگر استفاده می‌شود. دومین واکسن روسی «اپی‌واک‌کرونا» نام دارد و ساخت مرکز تحقیقاتی وکتور است که استفاده گسترده از آن در آیندۀ نزدیک برنامه‌ریزی شده است.

هم اکنون واکسن « اسپوتنیک وی» در 59 کشور جهان با جمعیت کل 1 میلیارد و 500 میلیون نفر مورد استفاده قرار می گیرد. کارایی این دارو 91,6 درصد بر اساس داده‌های « The Lancet » یکی از معتبرترین مجلات پزشکی جهان اعلام شده است. دیگر کشورها در حال تولید این واکسن برای بازار جهانی هستند.

نوار خبری
0
loader
بحث و گفتگو
Заголовок открываемого материала