به گزارش اسپوتنیک، دانشمندان دانشگاه ملی استرالیا به این نتیجه رسیده اند که غذاهای پرادویه در کشورهای آسیایی به ساکنان در جلوگیری از ابتلا به عفونت کمک نمی کند. مقاله ای با موضوع اسطوره ضد میکروبی ادویه ها در ژورنال Nature Human Behavior منتشر شد که فایده خوردن ادویه تند در برابر بیماری ها را رد می کند.
محققان این فرضیه "داروینیسم گاسترونومیک" را مبنی بر اینکه غذای پرادویه به افراد کمک می کند تا در آب و هوای گرم زنده بمانند، جایی که خطر آلودگی مواد غذایی از نظر سلامتی و بقا برای بدن بیشتر است را، رد کردند. گرچه ادویه های گرم در کشورهای گرم بسیار محبوب هستند، اما دانشمندان دریافتند که مصرف مکرر غذاهای پرادویه انسان را در برابر عفونت ها مصون نمی کند.
به گفته متخصصان، این بدان معنا نیست که غذای پرادویه امید به زندگی را کاهش می دهد. با این حال، دانشمندان تعدادی از توضیحات احتمالی، از جمله آب و هوا، تراکم جمعیت، تنوع فرهنگی، تنوع زیستی و تعداد محصولات کشت شده یکی از علل مصرف بیشتر ادویه در این کشورها است و به مصونیت از بیماری ارتباطی ندارد.