دانشمندان: ادویه‌جات از سرطان پیشگیری می‌کنند

© Photo / Pixabayدانشمندان: ادویه‌جات از سرطان پیشگیری می‌کنند
دانشمندان: ادویه‌جات از سرطان پیشگیری می‌کنند - اسپوتنیک ایران
اشتراک
دانشمندان مفیدترین ادویه‌جات درپیشگیری از انواع مختلف سرطان را برشمردند.

به گزارش اسپوتنیک به نقل از Food news، کارشناسان به این نتیجه رسیدند که گیاهان علفی و ادویه‌جات سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و می توانند از بروز سرطان جلوگیری کنند.

ادویه ای که مانع از زوال عقل می شود - اسپوتنیک ایران
ادویه ای که مانع از زوال عقل می شود

کارشناسان مصرف مرتب زنجبیل را که حاوی گینجرول است، سفارش می کنند که سرعت رشد سلول های سرطانی در روده بزرگ، پروستات و تخمدان ها را کند می کند. همچنین فلفل کاین که حاوی کپسایسین است می تواند رشد سلول های بدخیم در غده پروستات را کاهش دهد. آنها همچنین دارچین را در رژیم غذایی توصیه می کنند، عصاره آن رشد تومورهای بدخیم را سرکوب می کند و در برابر سرطان روده بزرگ و دهانه رحم محافظت می کند.

زردچوبه نیز مفید است - حاوی کورکومین زیادی است که به دلیل ترکیبات فنلی باعث کاهش خطر ابتلا به سرطان معده، ریه ها و غدد پستانی می شود. سیر حاوی آلیسین، فلاونوئیدها و سلنیوم است که می تواند رشد تومورهای بدخیم را کاهش دهد. و در اسانس جعفری میریستین وجود دارد که می تواند رشد تومورهای بدخیم در ریه ها را کاهش دهد.

نوار خبری
0
loader
بحث و گفتگو
Заголовок открываемого материала