آغاز تحقیقات مرتبط با بروز اپیدمی کرونا

© Photo / Rodrigo Gianesiاسترالیا
استرالیا - اسپوتنیک ایران
اشتراک
بیش از 110 کشور جهان از فراخوان استرالیا برای تحقیق دلایل شیوع کووید-19 حمایت کردند.

به گزارش اسپوتنیک، بیش از 110 کشور جهان از فراخوان استرالیا برای تحقیق دلایل شیوع کووید-19 حمایت کردند.

وزیر امورخارجه استرالیا اعلام نمود، دنیا خواهان دریافت پاسخ‌ سوالات مربوط به شرایط بروز بحران کرونایی است تا بتوان از بروز چنین فجایعی در آینده جلوگیری شود.

کشورهای بزرگ جهان، از جمله روسیه، کانادا و بریتانیا جزو اولین کشورهایی بودند که از پیشنهاد استرالیا حمایت کردند. دیرتر چند کشور آفریقایی نیز به این فراخوان پیوستند.

نیوزیلند - اسپوتنیک ایران
موفقیت نیوزیلند و استرالیا در مقابله با کروناویروس

تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در جهان، تا صبح 18 ماه مه از مرز چهار میلیون و ۸۰۴ هزار نفر عبور کرد و تعداد قربانیان این ویروس نیز از ۳۱۶ هزار نفر بیشتر شده است. در بین کشورهای جهان از نظر تعداد مبتلایان، آمریکا در رده اول و روسیه و اسپانیا در رده‌های دوم و سوم هستند و ایران نیز هم‌اکنون در رده دهم قرار دارد.

در 31 دسامبر سال 2019، مقامات چینی از شیوع ذات الریه پنومونی ناشناخته در شهر ووهان در بخش مرکزی این کشور (استان هوبی) به سازمان بهداشت جهانی اطلاع دادند. کارشناسان عامل ایجاد کننده بیماری را شناسایی کرده اند، این یک ویروس جدید است.

این ویروس می‌تواند از طریق قطرات تنفسی از انسان به انسان هم منتقل شود.حدس زده می‌شود که ممکن است این بیماری از طریق تماس با این آبزیان یا خوردن آنها منتقل شود، ولی هنوز نتیجه نهایی در این زمینه حاصل نشده است.

دوره نهفتگی این بیماری به طور متوسط حدود 7 روز است و علائم بیماری پس از گذشت این بازه زمانی در بدن فرد مبتلا ظاهر می‌شود. علائم شامل تب، بدن درد، گلو درد، سرفه، درد عضلات، آب ریزش بینی، سر درد است. برخی دچار علائم گوارشی مثل تهوع و اسهال می‌شوند. آنچه باعث نگرانی می‌شود این است که فرد دچار ذات الریه شود.

سازمان بهداشت جهانی شیوع این بیماری را فوریتی با اهمیت بین المللی تشخیص داد و نام رسمی آن را بیماری COVID-19 گذاشت.

نوار خبری
0
loader
بحث و گفتگو
Заголовок открываемого материала