امکان ابتلا به ویروس کرونا از طریق غذا

اشتراک
دولت انگلیس در گزارشی به بررسی امکان ابتلا به ویروس کرونا از طریق غذا و بسته بندی مواد غذایی پرداخت.

به گزارش اسپوتنیک به نقل از Daily Post، مقامات انگلیس یک راهنمای جدید که در آن اطلاعاتی در مورد احتمال انتقال ویروس کرونا به فرد از طریق مواد غذایی ذکر شده است را منتشر نمودند. مشخص شده است که ابتلا به ویروس کرونا از طریق غذا بعید است، زیرا بیماری های تنفسی "از طریق غذا یا بسته بندی مواد غذایی گسترش نمی یابند".

در این راهنما خاطر نشان شده است که حتی اگر ویروس بر روی سطح مواد غذایی وجود داشته باشد، در طی عملیات گرمایشی از بین می‌رود. متخصصان همچنین از عموم مردم می خواهند که محصولات تازه را با آب داغ بشویند و آنها را قبل از استفاده، پوست بگیرند. علاوه بر این، دستها باید بعد از هر تماس با بسته بندی شسته شوند.

سازمان بهداشت جهانی در ۱۱ مارس عفونت ‌ویروس کرونا را یک بیماری همه گیر جهانی اعلام کرد. براساس آخرین اطلاعات این سازمان، بیش از دو میلیون و دویست هزار نفر در حال حاضر در جهان به این ویروس آلوده هستند، بیش از یکصد و پنجاه و شش هزار نفر نیز جان باخته‌اند.

نوار خبری
0
loader
بحث و گفتگو
Заголовок открываемого материала