به گزارش اسپوتنیک، متخصص تغذیه، لودمیلا زوتوا به بررسی شیرینی جات مضر پرداخت و دلایل زیان آور بودن آنها را تشریح کرد. در رده اول لیست شیرینی های زیان آور از نظر این متخصص، شیرینی جات سرخ شده مانند دونات قرار دارند. این به دلیل مقدار زیاد قندهای ساده است. دسرهای تهیه شده حاوی چربی های ترانس نیز هستند. در جایگاه دوم دسرهای تهیه شده از خمیر قرار می گیرند و در مکان سوم شکلات و کیک های تهیه شده با خامه قرار دارند.
وی یک قانون اساسی را نام برد که به تعیین خطرناکترین شیرینی ها برای سلامتی کمک خواهد کرد. به نظر وی ، هرچه ترکیب محصول شیرینی پیچیده تر باشد، برای بدن مضر تر است. از نظر میکروبیولوژی، این متخصص تغذیه، همه دسرهای حاوی پروتئین و شیر را برای انسان خطرناک خواند. در آنها از سفیده تخم مرغ خام استفاده می شود، که ممکن است کاملاً پخته نشود.
به عقیده این متخصص تغذیه، بدون ترس، می توانید شکلات تیره طبیعی، مربا و عسل میل کنید. وی همچنین توصیه کرد که فرد باید به جای دسرهایی که مواد تشکیل دهنده زیادی دارند و پیچیده هستند، شیرینی های ساده را انتخاب کند.