به گزارش اسپوتنیک به نقل از ایرانیان-انگلستان، شما با رعایت چند اصول ساده می توانید وزرن خود را کاهش داده و سپس تا مدت ها در این وزن باقی بمانید.
1 — غذا را طوری تهیه کنید که به اندازه باشد و بعد از مصرف چیزی بر جای نماند.
2 — از کارد و چنگال استفاده کنید تا غذای کمتری را در مدت طولانیتری میل نمایید و سرعت غذا خوردنتان را هرچه بیشتر کاهش بدهید. از قاشق کمتر استفاده کنید.
3 — برای رفع تنهایی و بیحوصلگی به جای خوردن غذا یک لیوان آب بنوشید، کتاب، مجله یا مقالهای مطالعه نمایید. یا به موزیک روح نوازی گوش فرا دهید.
4 — فقط در حال نشسته و با آرامش کامل غذا بخورید نه به صورت سرپا و با عجله.
5 — به اندازه نیاز واقعی خود غذا میل فرمایید، سرعت غذا خوردن را کاهش دهید، لقمههای کوچک برداشته و آرام بجوید زیرا بزاق دهان کمک زیادی به هضم غذا می کند.
6 — مواد غذایی پرچرب و شیرین و خوشمزه، ولی ناسالم را خریداری نکنید و به منزل نیاورید.
7 — هله و هوله و تنقلات را در محل مخصوص نگهداری کنید تا جلوی دید نباشند.
8 — خرید مواد غذایی را در مواقعی که گرسنه نیستید انجام دهید و غذاهایی که مورد علاقه شما هستند و برای خوردن آنها هوس میکنید، خریداری نکنید.
9 — مقدار محدودی پول با خود برای خرید موادغذایی ببرید تا جلوی خریدهای اضافه را بگیرد.
10 — حداقل ۲۵۰ گرم میوه و ۵۰۰ گرم سبزیجات در طول روز مصرف کنید.
11 — غذا را در ظرف کوچکتری بکشید و به آرامی بخورید بدین ترتیب حتی اگر غذا تهیه شده کم باشد، ولی از نظر شما زیاد به نظر میرسد.
12 — سابقه مقدار غذای مصرفی، فعالیت ورزشی و وزنتان را نزد خود نگهدارید.
13 — همه غذای تهیه شده را سر میز نگذارید. بهتر است به اندازهای که میخواهید صرف کنید در ظرف خود بکشید و دوباره سر قابلمه غذا نروید.
14 — از مصرف مواد غذایی حاوی کربوهیدراتهای مرکب غافل نگردیده و هر روز بیشتر از روز پیش از مصرف مواد شیرین پرهیز نمایید.
15 — غذاهایی را انتخاب کنید که شاخص گلیسمی آنها پایین باشد تا قند خون شما سریع افزایش و بلافاصله با ترشح انسولین به سرعت کاهش نیابد.
16 — اطلاعات خود را در مورد غذاهای مختلف بالا ببرید. به عنوان مثال خشکبار، دانهها و آجیل با توجه به اینکه حاوی اسیدهای چرب ضروری برای بدن میباشند و کلسترول بد (LDL) را کاهش و کلسترول خوب را (HDL) افزایش میدهند، میتوانند در رژیمهای کاهش وزن نیز کاربرد داشته باشند.
17 — همیشه غذا را در یک زمان معین و مکان مشخص میل کنید. برای مثال غذا را همیشه روی میز نهار خوری یا به دور سفره و در محدوده وعدههای مرسوم میل نموده و از تماشای تلویزیون و مکالمه تلفنی یا مطالعه کتاب خود داری کنید.
18 — ریزه خواری نکنید. وقاتی را که بدون توجه به عدم نیاز و میل خود غذا و تنقلات میخورید در نظر داشته باشید! و یادداشت فرمایید (مثلا وقتی به بچهها غذا میدهید). همین ریزه خواریها انرژی قابل توجهی دارا میباشند که مازاد بر نیاز بوده و تبدیل به چربی میشود.
19 — برای تغییرات عادات غلط غذایی خود پاداشهایی را در نظر بگیرید و خوشحالی خودتان را با دوستداران واقعیتان در میان بگذارید.
20 — میوه و سبزی بیشتری بخورید تا جلوی اشتهای شما گرفته شود. کمتر فست فود مصرف کنيد.