رئیس جمهور هند چگونه از رهبران "گروه بیست" پذیرایی کرد

رئیس جمهور هند با شامی گیاهی از رهبران G20 پذیرایی کرد.
Sputnik
به گزارش اسپوتنیک، دراوپادی مورمو رئیس جمهور هند در ضیافت شام به افتخار رهبران "گروه بیست G20" که در دهلی نو جمع شده اند، غذایی گیاهی را پیش روی میهمانان خود قرار داد.
در منوی شام از چیپس آماده شده از برگ های ارزن با توپ های ماستی و سس تند چاتنی بعنوان میان وعده دیده می شدند. غذای اصلی در این ضیافت، تردک های درست شده از نان صحرایی(جک فروت) بود که به همراه قارچ های جنگلی، تکه های ارزن و برنج قرمز که به آن برگ های کاری اضافه شده بود، سرو شد.
همچنین به رهبران حاضر در ضیافت نان هندی – نانی نرم با طعم پیاز و نان شیرین با طعم حل – پیشنهاد شد و برای دسر از پودینگ ارزن با عطر حل و چیپس برنج استفاده شد.
بیانیه پایانی اجلاس سران گروه 20
هند دائما به مزایایی ارزن اشاره می نماید. نارندرا مودی نخست وزیر هند پیشتر از جامعه جهانی خواسته بود تا ارزن بیشتری را کشت نموده و آنرا در بین محصولات اصلی غذایی قرار دهد؛ همچنین مجمع عمومی سازمان ملل متحد سال 2023 را به ابتکار هند، سال بین المللی ارزن نامگذاری نموده بود.
بحث و گفتگو