- اسپوتنیک ایران  , 1920
عملیات ویژه روسیه در اوکراین
روسیه در تاریخ 24 فوریه عملیات ویژه در اوکراین را آغاز کرد. ولادیمیر پوتین هدف از این عملیات را "حمایت از مردمی خواند که به مدت هشت سال مورد قلدری و نسل کشی رژیم کی یف قرار گرفته اند."

فرانسه شریک مستقیم درگیری در اوکراین

© Sputnik / Irina Kalashnikovaپاریس
پاریس - اسپوتنیک ایران  , 1920, 18.01.2024
اشتراک
افسر سابق اطلاعات ارتش فرانسه: این کار در راستای منافع "ناتو" انجام می شود.
به گزارش اسپوتنیک، پیر پلاس، افسر سابق اطلاعات ارتش فرانسه به اسپوتنیک گفت که حضور مزدوران فرانسوی در اوکراین، پاریس را شریک این درگیری می کند.
وزارت دفاع روسیه در 17 ژانویه، گزارش داد که نیروهای مسلح روسیه با یک حمله دقیق به ساختمانی در خارکف که مزدوران فرانسوی در آنجا ساکن بودند،حمله کردند و بیش از 60 شبه نظامی را کشتند.
پیر پلاس در ادامه افزود:"آنها آنجا هستند، اگرچه هیچ کس در مورد این موضوع صحبت نمی کند، که نشان می دهد فرانسه به طور سیستماتیک و غیرقانونی شریک جرم است. این افراد بدون رضایت مردم به آنجا اعزام شده‌اند و این کار زمانی انجام می شود که می تواند ما را به درگیری بکشاند که مطلقاً نمی خواهیم در آن شرکت کنیم. این کار در راستای منافع "ناتو" انجام می شود".
پلاس خاطرنشان کرد که فرانسوی ها از این موضوع اطلاعی ندارند، زیرا آنها در مورد آن صحبت نمی کنند، علیرغم این واقعیت که گروه های نظامی فرانسوی، از جمله، در صفوف آزوف (سازمان تروریستی ممنوعه در روسیه) خدمت می کردند.
ماکرون   - اسپوتنیک ایران  , 1920, 18.01.2024
واکنش های احساسی فرانسوی ها به قول رئیس جمهور فرانسه برای رساندن کمک های نظامی به اوکراین
پلاس گفت کسانی که به طرفداری از اوکراین به جنگ می روند، اکثراً سربازان سابق از افراط گرایان چپ افراطی و راست افراطی هستند. اینها افرادی هستند که به تدریج به سمت منطق ناسیونالیسم و ​​سپس نئونازیسم تغییر جهت داده اند و فکر کردند: دولتی وجود دارد که نازی ها می توانند خود را در آنجا بشناسانند که همانا اوکراین چنین جایی است. آنها خود را متقاعد کردند که با رفتن به اوکراین می توانند به ایدئولوژی نئونازیسم خدمت کنند.
پلاس افزود: "فرانسه نمی خواهد آنها به وطن خود بازگردند. البته فرانسه از این بابت نگران است. اینها افرادی هستند که در جنگ آموزش دیده اند و می توانند نظم را در فرانسه برهم بزنند. این موضع بیش از هر چیز سرویس های اطلاعاتی را نگران می کند، زیرا پس از بازگشت آنها احتمال بروز هرج و مرج در فرانسه افزایش خواهد یافت".
در ماه اوت، فردریک ماتیو، عضو پارلمان فرانسه از حزب چپ، درخواستی برای جرالد دارونین، ریاست وزارت کشور فرانسه ارسال کرد و در آنجا به خطرات امنیتی مرتبط با بازگشت شبه نظامیانی که در اوکران خدمت کردند اشاره کرد.
به گفته وی، در میان 400 فرانسوی که از آغاز درگیری به اوکراین رفته اند، حدود صد شبه نظامی آشکارا خود را بخشی از جنبش راست افراطی می دانند.
نوار خبری
0
loader
بحث و گفتگو
Заголовок открываемого материала