https://spnfa.ir/20231104/سازمان-ملل-وقایع-خاورمیانه-منجر-به-افزایش-یهودی-ستیزی-و-اسلام-هراسی-در-جهان-شده-است--18478099.html
سازمان ملل: وقایع خاورمیانه منجر به افزایش یهودی ستیزی و اسلام هراسی در جهان شده است
سازمان ملل: وقایع خاورمیانه منجر به افزایش یهودی ستیزی و اسلام هراسی در جهان شده است
اسپوتنیک ایران
تشدید درگیری ها در خاورمیانه منجر به افزایش یهودی ستیزی و اسلام هراسی در جهان شده است. 04.11.2023, اسپوتنیک ایران
2023-11-04T15:15+0330
2023-11-04T15:15+0330
2023-11-04T15:15+0330
سیاسی
جهان
https://cdn1.img.spnfa.ir/img/18/60/186063_0:0:1365:768_1920x0_80_0_0_a60a3c1d6f7237d141d91ab56ccc0ffe.jpg
به گزارش اسپوتنیک، این مطلب را ولکر تورک کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد بیان کرد و یادآور شد که هرگونه تبلیغ نفرت ملی، نژادی و مذهبی بر اساس قوانین بین المللی ممنوع است.تورک گفت که بحران در خاورمیانه "همه مناطق را شوکه کرده است." وی ادامه داد: "ما شاهد افزایش شدید سخنان نفرت انگیز، خشونت و تبعیض، تشدید شکافها و دوقطبیسازیهای اجتماعی و محرومیت از حق آزادی بیان و تجمع مسالمتآمیز بودهایم."او گفت: از قاره آمریکا و آسیا و اقیانوسیه گرفته تا اروپا و آفریقا، "آزار، حملات و سخنان نفرتبرانگیز اسلامهراسی و یهودیستیزانه، از جمله در زمینه اعتراضهای مربوط به درگیری افزایش یافته است". ترک خاطرنشان کرد: در همان زمان، رهبران سیاسی "همچنین از لفاظی های تحریک آمیز، سمی و نفرت انگیز استفاده کردند." کمیسر عالی سازمان ملل گفت: "من از یهودیان و مسلمانان شنیدهام که احساس امنیت نمیکنند".تورک تاکید کرد که هرگونه تبلیغ نفرت ملی، نژادی یا مذهبی که به منزله تحریک به تبعیض، خصومت یا خشونت باشد، توسط قوانین بین المللی ممنوع است. در همان زمان، کمیساریای عالی یادآور شد که هرگونه محدودیت در حق تجمع مسالمت آمیز "باید بر اساس قانون باشد".پس از نفوذ مسلحانه شبه نظامیان حماس از نوار غزه به خاک اسرائیل و آغاز موشک باران اسرائیل از سوی فلسطینیان، اوضاع در خاورمیانه به شدت رو به وخامت گرائیده است. حماس این حمله را پاسخی به اقدامات مقامات اسرائیلی علیه مسجد الاقصی در بیت المقدس اعلام کرده است. صبح روز هفتم اکتبر، اسرائیل در چارچوب عملیات طوفان الاقصی که توسط شاخه نظامی جنبش فلسطینی حماس اعلام شد، مورد حمله موشکی بیسابقهای از نوار غزه قرار گرفت. پس از حملات موشکی گسترده، رزمندگان حماس به مناطق مرزی جنوب کشور یهودیان نفوذ کردند.در پاسخ، ارتش اسرائیل عملیات شمشیرهای آهنین را علیه حماس در نوار غزه آغاز کردند. چند روز پس از حمله، ارتش اسرائیل کنترل تمام شهرکهای نزدیک مرز غزه را به دست گرفت و حملات هوایی به اهدافی از جمله غیرنظامیان در نوار غزه را آغاز کرد. اسرائیل همچنین از محاصره کامل نوار غزه خبر داده و رساندن آب، غذا، برق، دارو و سوخت به این منطقه را متوقف کرد.تعداد قربانیان در نوار غزه به گفته وزارت بهداشت محلی از 9 هزار نفر فراتر رفت، بیش از 18 هزار نفر مجروح شدند و به گفته منابع مختلف، بیش از 200 اسرائیلی در اسارت حماس هستند.وزارت امور خارجه روسیه از طرفین خواست تا خصومت ها را متوقف کنند. به گفته ولادیمیر پوتین، حل بحران خاورمیانه تنها بر اساس فرمول "دو دولت" مصوب شورای امنیت سازمان ملل متحد امکان پذیر است که ایجاد یک کشور مستقل فلسطینی در مرزهای 1967 با پایتخت آن در بیت المقدس شرقی را فراهم می کند.مناقشه فلسطین و اسرائیل، مرتبط با منافع ارضی طرفین، برای چندین دهه منبع تنش و درگیری در منطقه بوده است. تصمیم سازمان ملل متحد با نقش فعال اتحاد جماهیر شوروی در سال 1947، ایجاد دو کشور - اسرائیل و فلسطین را در نظر گرفت، اما فقط اسرائیل ایجاد شد. اسرائیل ضمن اعلام موافقت با اصل دو دولتی، سرزمین های فلسطین را به طور کامل آزاد نکرد.
https://spnfa.ir/20231104/وزارت-خارجه-روسیه-دخالت-ناتو-در-درگیری-خاورمیانه-را-امکان-پذیر-می-داند-18472158.html
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
2023
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
خبرها
fa_FA
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
https://cdn1.img.spnfa.ir/img/18/60/186063_0:0:1365:1024_1920x0_80_0_0_ae2781cb8fd42cc0a439cbee450a0645.jpgاسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
سیاسی, جهان
سازمان ملل: وقایع خاورمیانه منجر به افزایش یهودی ستیزی و اسلام هراسی در جهان شده است
تشدید درگیری ها در خاورمیانه منجر به افزایش یهودی ستیزی و اسلام هراسی در جهان شده است.
به گزارش اسپوتنیک، این مطلب را ولکر تورک کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد بیان کرد و یادآور شد که هرگونه تبلیغ نفرت ملی، نژادی و مذهبی بر اساس قوانین بین المللی ممنوع است.
تورک گفت که بحران در خاورمیانه "همه مناطق را شوکه کرده است." وی ادامه داد: "ما شاهد افزایش شدید سخنان نفرت انگیز، خشونت و تبعیض، تشدید شکافها و دوقطبیسازیهای اجتماعی و محرومیت از حق آزادی بیان و تجمع مسالمتآمیز بودهایم."
او گفت: از قاره آمریکا و آسیا و اقیانوسیه گرفته تا اروپا و آفریقا، "آزار، حملات و سخنان نفرتبرانگیز اسلامهراسی و یهودیستیزانه، از جمله در زمینه اعتراضهای مربوط به درگیری افزایش یافته است". ترک خاطرنشان کرد: در همان زمان، رهبران سیاسی "همچنین از لفاظی های تحریک آمیز، سمی و نفرت انگیز استفاده کردند." کمیسر عالی سازمان ملل گفت: "من از یهودیان و مسلمانان شنیدهام که احساس امنیت نمیکنند".
تورک تاکید کرد که هرگونه تبلیغ نفرت ملی، نژادی یا مذهبی که به منزله تحریک به تبعیض، خصومت یا خشونت باشد، توسط قوانین بین المللی ممنوع است. در همان زمان، کمیساریای عالی یادآور شد که هرگونه محدودیت در حق تجمع مسالمت آمیز "باید بر اساس قانون باشد".
پس از نفوذ مسلحانه شبه نظامیان حماس از نوار غزه به خاک اسرائیل و آغاز موشک باران اسرائیل از سوی فلسطینیان، اوضاع در خاورمیانه به شدت رو به وخامت گرائیده است. حماس این حمله را پاسخی به اقدامات مقامات اسرائیلی علیه مسجد الاقصی در بیت المقدس اعلام کرده است. صبح روز هفتم اکتبر، اسرائیل در چارچوب عملیات طوفان الاقصی که توسط شاخه نظامی جنبش فلسطینی حماس اعلام شد، مورد حمله موشکی بیسابقهای از نوار غزه قرار گرفت. پس از حملات موشکی گسترده، رزمندگان حماس به مناطق مرزی جنوب کشور یهودیان نفوذ کردند.
در پاسخ، ارتش اسرائیل عملیات شمشیرهای آهنین را علیه حماس در نوار غزه آغاز کردند. چند روز پس از حمله، ارتش اسرائیل کنترل تمام شهرکهای نزدیک مرز غزه را به دست گرفت و حملات هوایی به اهدافی از جمله غیرنظامیان در نوار غزه را آغاز کرد. اسرائیل همچنین از محاصره کامل نوار غزه خبر داده و رساندن آب، غذا، برق، دارو و سوخت به این منطقه را متوقف کرد.
تعداد قربانیان در نوار غزه به گفته وزارت بهداشت محلی از 9 هزار نفر فراتر رفت، بیش از 18 هزار نفر مجروح شدند و به گفته منابع مختلف، بیش از 200 اسرائیلی در اسارت حماس هستند.
وزارت امور خارجه روسیه از طرفین خواست تا خصومت ها را متوقف کنند. به گفته ولادیمیر پوتین، حل بحران خاورمیانه تنها بر اساس فرمول "دو دولت" مصوب شورای امنیت سازمان ملل متحد امکان پذیر است که ایجاد یک کشور مستقل فلسطینی در مرزهای 1967 با پایتخت آن در بیت المقدس شرقی را فراهم می کند.
مناقشه فلسطین و اسرائیل، مرتبط با منافع ارضی طرفین، برای چندین دهه منبع تنش و درگیری در منطقه بوده است. تصمیم سازمان ملل متحد با نقش فعال اتحاد جماهیر شوروی در سال 1947، ایجاد دو کشور - اسرائیل و فلسطین را در نظر گرفت، اما فقط اسرائیل ایجاد شد. اسرائیل ضمن اعلام موافقت با اصل دو دولتی، سرزمین های فلسطین را به طور کامل آزاد نکرد.