واشنگتن برای حملات سایبری احتمالی از سوی ایران آماده می شود

© Depositphotos.com / Gorodenkoffحملات سایبری
حملات سایبری - اسپوتنیک ایران  , 1920, 02.11.2023
اشتراک
آمریکا به دلیل حمایت از اسرائیل برای حملات سایبری احتمالی از سوی ایران آماده می شود.
به گزارش اسپوتنیک به نقل از رسانه های غربی، مقامات آمریکایی در بحبوحه حمایت آمریکا از اسرائیل در درگیری در خاورمیانه، برای حملات سایبری احتمالی از سوی ایران آماده می شوند.
در این مطلب آمده است: "مقامات ایالات متحده در حال آماده شدن برای افزایش احتمالی حملات سایبری ایران در تلافی حمایت اسرائیل در درگیری با حماس هستند".
این روزنامه غربی با استناد به اظهارات مقامات آمریکایی خاطرنشان می کند که علاوه بر اسرائیل، "ایالات متحده و سایر کشورهای" حامی دولت اسرائیل در معرض خطر حملات سایبری قرار دارند. همانطور که اشاره شد، حملات احتمالی می تواند با هدف آسیب رساندن به سیستم های حیاتی، به ویژه منابع آب و برق باشد.
این روزنامه غربی به نقل از مایکل چرتوف، وزیر سابق امنیت داخلی ایالات متحده می گوید: "ما باید برای این کار آماده باشیم، برای تلاشی برای حمله به زیرساخت های حیاتی یا شبکه برق ما، یا مثلاً شبکه حمل و نقل، تامین آب".
این روزنامه خاطرنشان می کند که مقامات آمریکایی هنوز اطلاعاتی در اختیار ندارند که نشان دهد ایران در حال برنامه ریزی برای حمله به زیرساخت های حیاتی ایالات متحده است. این روزنامه می نویسد: "اما آنها در حالت آماده باش هستند و امیدوارند که دفاع های جدید می توانند برای مقابله با تهدیدات در چند جبهه سازگار شوند و تکامل یابند.
ایران و ترکیه - اسپوتنیک ایران  , 1920, 01.11.2023
امیرعبداللهیان: با ادامه جنگ، مقاومت در مورد اقدامات دیگری تصمیم می‌گیرد
اسرائیل در 7 اکتبر مورد حمله موشکی بی‌سابقه‌ای از نوار غزه به عنوان بخشی از عملیات سیل الاقصی که توسط شاخه نظامی جنبش فلسطینی حماس اعلام شد، قرار گرفت. جنگنده های این سازمان سپس به مناطق مرزی در جنوب اسرائیل نفوذ کردند و صدها غیرنظامی را کشتند و بیش از 200 نفر را گروگان گرفتند.
در پاسخ، نیروهای دفاعی اسرائیل عملیات شمشیرهای آهنین را علیه حماس در نوار غزه آغاز کردند. ظرف چند روز، ارتش اسرائیل تمام مناطق پرجمعیت نزدیک مرز با غزه را تحت کنترل خود درآورد و حملات هوایی به اهدافی از جمله غیرنظامیان در نوار غزه را آغاز کرد. اسرائیل همچنین از محاصره کامل نوار غزه خبر داد و تامین آب، غذا، برق، دارو و سوخت را متوقف کرد.
تعداد قربانیان نوار غزه از 8.8 هزار نفر گذشت و بیش از 22 هزار زخمی شدند. در اسرائیل، به گفته مقامات محلی، بیش از 1.3 هزار نفر جان خود را از دست دادند. سفارت روسیه گزارش داد که در جریان تشدید درگیری ها، 20 روس کشته، دو نفر گروگان گرفته شده و هفت نفر به عنوان مفقود اعلام شده اند. به گفته منابع مختلف، حدود 150 اسرائیلی ممکن است در اسارت حماس باشند. خود جنبش اعلام کرد که حدود 200 تا 250 زندانی در نوار غزه وجود دارد.
وزارت امور خارجه روسیه از طرفین خواست تا خصومت ها را متوقف کنند. با توجه به موضع ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه، حل و فصل بحران خاورمیانه تنها بر اساس فرمول "دو دولت" مصوب شورای امنیت سازمان ملل متحد امکان پذیر است که ایجاد یک کشور مستقل فلسطینی در چارچوب آن را فراهم می کند.
مناقشه فلسطین و اسرائیل، مرتبط با منافع ارضی طرفین، برای چندین دهه منبع تنش و درگیری در منطقه بوده است. تصمیم سازمان ملل متحد با نقش فعال اتحاد جماهیر شوروی در سال 1947، ایجاد دو کشور اسرائیل و فلسطین را تعیین کرد، اما فقط اسرائیل ایجاد شد.
نوار خبری
0
loader
بحث و گفتگو
Заголовок открываемого материала