نماینده روسیه: اسرائیل به عنوان کشور اشغالگر حق دفاع از خود را ندارد

© Sputnik / Brian Smith /  مراجعه به بانک تصاویر واسیلی نبنزیا، نماینده دائم روسیه در سازمان ملل
واسیلی نبنزیا، نماینده دائم روسیه در سازمان ملل - اسپوتنیک ایران  , 1920, 02.11.2023
اشتراک
واسیلی نبنزیا، نماینده دائم روسیه در سازمان ملل در دهمین جلسه فوق العاده این سازمان گفت: اسرائیل به عنوان یک قدرت اشغالگر حق دفاع از خود را ندارد و این موضوع با نتیجه گیری دیوان بین المللی دادگستری در سال 2004 تأیید شده است.
به گزارش اسپوتنیک، وی گفت تنها کاری که ایالات متحده و متحدانش می توانند انجام دهند این است که "در مورد حق فرضی اسرائیل برای دفاع از خود صحبت کنند، اگرچه اسرائیل به عنوان یک قدرت اشغالگر چنین حقی ندارد،که با نظر مشورتی دیوان بین المللی دادگستری در سال 2004 تأیید شده است".
وی این رفتار ایالات متحده و دنباله روان و وابستگانش را که در شرایط دیگر خواستار رعایت قوانین بشردوستانه ، تشکیل کمیسیون‌های تحقیق و اعمال تحریم‌ها علیه کسانی هستند که عملاً از زور تنها به عنوان آخرین چاره برای توقف خشونت چندین ساله استفاده می‌کنند، ریاکاری نامید.
نماینده دائم روسیه گفت: "و امروز با دیدن ویرانی هولناک غزه، چند برابر بیشتر از هر چیزی که در سایر زمینه های منطقه ای با عصبانیت از آن انتقاد می کنند ـ حمله به اهداف غیرنظامی از جمله بیمارستان ها، مرگ هزاران کودک، مثل آب به دهان گرفته باشند (سکوت می کنند)".
نبنزیا در عین حال تاکید کرد که روسیه حق اسرائیل را برای تضمین امنیت خود به رسمیت می شناسد. او گفت: "تنها در صورتی می توان این را به طور کامل تضمین کرد که یک راه حل عادلانه برای مشکل فلسطین بر اساس قطعنامه های شناخته شده شورای امنیت سازمان ملل متحد وجود داشته باشد. ما حق اسرائیل برای مبارزه با تروریسم را سلب نمی کنیم اما با تروریست ها مبارزه کنید، نه با غیرنظامیان."
این دیپلمات روس گفت که مسکو از طرف های درگیر در اسرائیل و نوار غزه می خواهد که خونریزی را متوقف کنند و به میانجی ها اجازه دهند تا روی راه حل دیپلماتیک کار کنند.
در همان زمان، نبنزیا مخالفت کرد که شورای امنیت سازمان ملل متحد به اسرائیل برای عملیات زمینی در نوار غزه آزادی عمل بدهد.
اوضاع در نوارغزه  - اسپوتنیک ایران  , 1920, 02.11.2023
آخرین اخبار درگیری اسرائیل و غزه / تلفات بمباران نوار غزه به بیش از 9 هزار نفر رسید + تصاویر
پس از نفوذ مسلحانه شبه نظامیان حماس از نوار غزه به خاک اسرائیل و آغاز موشک باران اسرائیل از سوی فلسطینیان، اوضاع در خاورمیانه به شدت رو به وخامت گرائیده است. حماس این حمله را پاسخی به اقدامات مقامات اسرائیلی علیه مسجد الاقصی در بیت المقدس اعلام کرده است. صبح روز هفتم اکتبر، اسرائیل در چارچوب عملیات طوفان الاقصی که توسط شاخه نظامی جنبش فلسطینی حماس اعلام شد، مورد حمله موشکی بی‌سابقه‌ای از نوار غزه قرار گرفت. پس از حملات موشکی گسترده، رزمندگان حماس به مناطق مرزی جنوب کشور یهودیان نفوذ کردند.
در پاسخ، ارتش اسرائیل عملیات شمشیرهای آهنین را علیه حماس در نوار غزه آغاز کردند. چند روز پس از حمله، ارتش اسرائیل کنترل تمام شهرک‌های نزدیک مرز غزه را به دست گرفت و حملات هوایی به اهدافی از جمله غیرنظامیان در نوار غزه را آغاز کرد. اسرائیل همچنین از محاصره کامل نوار غزه خبر داده و رساندن آب، غذا، برق، دارو و سوخت به این منطقه را متوقف کرد.
تعداد قربانیان در نوار غزه به گفته وزارت بهداشت محلی از 7 هزار نفر فراتر رفت، بیش از 18 هزار نفر مجروح شدند و به گفته منابع مختلف، بیش از 200 اسرائیلی در اسارت حماس هستند.
وزارت امور خارجه روسیه از طرفین خواست تا خصومت ها را متوقف کنند. به گفته ولادیمیر پوتین، حل بحران خاورمیانه تنها بر اساس فرمول "دو دولت" مصوب شورای امنیت سازمان ملل متحد امکان پذیر است که ایجاد یک کشور مستقل فلسطینی در مرزهای 1967 با پایتخت آن در بیت المقدس شرقی را فراهم می کند.
مناقشه فلسطین و اسرائیل، مرتبط با منافع ارضی طرفین، برای چندین دهه منبع تنش و درگیری در منطقه بوده است. تصمیم سازمان ملل متحد با نقش فعال اتحاد جماهیر شوروی در سال 1947، ایجاد دو کشور - اسرائیل و فلسطین را در نظر گرفت، اما فقط اسرائیل ایجاد شد. اسرائیل ضمن اعلام موافقت با اصل دو دولتی، سرزمین های فلسطین را به طور کامل آزاد نکرد.
نوار خبری
0
loader
بحث و گفتگو
Заголовок открываемого материала