بلینکن از در نظر گرفتن توقف های بشردوستانه در غزه حمایت کرد

© Sputnik / Russian Foreign Ministry  /  مراجعه به بانک تصاویر آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا
آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا  - اسپوتنیک ایران  , 1920, 31.10.2023
اشتراک
وزیر امور خارجه آمریکا روز سه‌شنبه گفت، ایالات متحده معتقد است که در بحبوحه درگیری‌های جاری در نوار غزه، باید توقف‌های بشردوستانه را در نظر گرفت.
به گزارش اسپوتنیک، آنتونی بلینکن روز سه شنبه در جلسه استماع کمیته تخصیص سنا گفت:" غذا، آب، دارو و سایر کمک‌های ضروری بشردوستانه برای غیرنظامیان باید بتواند به غزه برسد. غیرنظامیان باید بتوانند از آسیب دور باشند. این کار حتی دشوارتر می شود زیرا حماس از غیرنظامیان به عنوان سپر انسانی استفاده می کند. همچنین باید به موضوع مکث های بشردوستانه نیز توجه کرد".
وی افزود که در واشنگتن در تماس با همکاران اسرائیلی بر لزوم رعایت قوانین جنگ و قوانین بین المللی تاکید می کند. وزیر امور خارجه آمریکا گفت: "ما همچنین بر لزوم اتخاذ تمامی اقدامات ممکن برای جلوگیری از تلفات غیرنظامیان توسط اسرائیل تاکید می کنیم".
بلینکن همچنین ابراز اطمینان کرد که درگیری فلسطین و اسرائیل، در غیاب جریان دائمی کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه، به احتمال زیاد افزایش خواهد یافت.
مناقشه فلسطین و اسرائیل با منافع سرزمینی طرفین مرتبط است و برای چندین دهه منبع تنش و جنگ در خاورمیانه باقی مانده است. تصمیم سازمان ملل متحد، با نقش فعال اتحاد جماهیر شوروی، در سال 1947 ایجاد دو کشور - اسرائیل و فلسطین را تعیین کرد، اما فقط اسرائیل ایجاد شد.
دور جدیدی از رویارویی پس از حمله موشکی بی سابقه اسرائیل از سوی نوار غزه در صبح روز 7 اکتبر آغاز شد. پس از گلوله باران گسترده، نیروهای حماس وارد مناطق مرزی در جنوب کشور اسرائیل شدند و به سمت نظامیان و غیرنظامیان آتش گشودند و افرادی را به گروگان گرفتند. شاخه نظامی جنبش، گردان های القسام، نام این عملیات را طوفان الاقصی اعلام کرد.
در پاسخ، نیروهای دفاعی اسرائیل عملیات شمشیر آهنین را در نوار غزه آغاز کردند. طی چند روز پس از حمله، ارتش اسرائیل کنترل تمام مناطق پرجمعیت نزدیک مرز را به دست گرفت و حملات هوایی علیه اهداف، از جمله غیرنظامیان، در محاصره را آغاز کرد. علاوه بر این، اسرائیل محاصره کامل غزه را اعلام کرد: تامین آب، غذا، برق، دارو و سوخت به حالت تعلیق درآمد.
تعداد قربانیان نوار غزه از هشت هزار نفر گذشت که نیمی از آنها کودک بودند و حدود 18 هزار نفر مجروح شدند. بیش از 1.4 هزار نفر در اسرائیل جان باختند. علاوه بر این، بر اساس برآوردهای مختلف، ممکن است حدود 250 نفر در اسارت حماس باشند.
نوار خبری
0
loader
بحث و گفتگو
Заголовок открываемого материала