https://spnfa.ir/20231022/تجهیز-پهپاد-ایرانی-کرار-به-موشک-هوا-به-هواعکس-18294028.html
تجهیز پهپاد ایرانی کرّار به موشک هوا به هوا+عکس
تجهیز پهپاد ایرانی کرّار به موشک هوا به هوا+عکس
پهپاد کرار این امکان را بدست آورده است تا اهداف هوایی را شناسایی کرده و مورد هدف قرار دهد. 22.10.2023, اسپوتنیک ایران
2023-10-22T12:51+0330
2023-10-22T12:51+0330
2023-10-22T12:51+0330
ایران
تکنولوژی نظامی
/html/head/meta[@name='og:title']/@content
/html/head/meta[@name='og:description']/@content
https://cdn1.img.spnfa.ir/img/200/46/2004622_0:156:1280:876_1920x0_80_0_0_19298ebd44ed6c123e4af145cf57b71e.jpg
به گزارش اسپوتنیک به نقل از "ایسنا"، پهپاد کرّار بیش از یک دهه است که در نیروهای مسلح کشورمان استفاده میشود. این پهپاد ابتدا برای ارزیابی سامانههای راداری و موشکی نیروی پدافند هوایی به کار می رفت اما در ادامه با ارتقای کرّار، این پهپاد مجهز به موشک شد و توانست اهداف زمینی را هدف قرار دهد. اخیرا ارتش با ارتقای مجدد کرّار، توانست برای اولین بار با موفقیت موشک هوا به هوای برد نزدیک مجید را بر این پهپاد نصب کند. در رزمایش پهپادی اخیر ارتش، کرّار توانست با موفقیت پهپاد نارنجی (دشمن) را شناسایی کرده و با موشک مورد اصابت قرار دهد.افزایش عمق دفاعی، ارتقای ظرفیت پدافند تاکتیکی، انعطاف تغییر فضای درگیری پدافند از سکوی زمینی به سکوی هوایی، صرفهجویی در اقتصاد دفاعی و افزایش قابلیت تحرک و جابجایی مؤلفههای توان رزم پدافندی را از جمله ویژگیهای دستاورد جدید نیروی پدافند هوایی ارتش است.پیش از این برد کرّار ۱۰۰۰ کیلومتر، سرعت حدود ۹۰۰ کیلومتر بر ساعت، محموله قابل حمل حدود ۵۰۰ کیلوگرم و سقف پرواز حدود ۲۵هزار تا ۴۰هزار پا اعلام شده بود که در نمونه جدید این مشخصات ارتقا یافت به طور مثال ارتفاع پرواز کرّار به ۴۹ هزار پا(۱۵ هزار متر) رسید.کرّار در سال ۹۹ توانسته بود هواپیمای P-۸ و پهپادهای MQ-۹ و RQ-۴ آمریکایی که وارد منطقه شناسایی پدافند هوایی کشور شده بودند را از منطقه خارج کند.امیرسرتیپ یوسفی خوشقلب معاون هماهنگ کننده نیروی پدافند هوایی ارتش در این خصوص گفت: "در ابتدا که پهپاد کرّار وارد سازمان رزم نیروی پدافند هوایی شد، قابلیتهای محدودی داشت. تولید این پهپاد کار مشترک نیروی پدافند هوایی و صنایع مرتبط به وزارت دفاع و صددرصد بومی است و قابلیتهای بسیار ویژهای دارد. ما در ابتدا از کرّار برای ارزیابی سامانههای موشکی و راداری استفاده میکردیم. همچنین از این پهپاد برای تست هدف سامانههای موشکی بهره میبردیم یعنی با این پهپاد، دشمن را شبیهسازی میکردیم تا سامانههای خود را تست و ارزیابی کنیم اما این پهپاد قابلیت ارتقا و توسعه را داشت و ما به این نتیجه رسیدیم که میتوان هم سرعت و هم برد راهبردی، عملیاتی و تاکتیکی آن را افزایش داده و هم میتوانیم این پهپاد را به ارتفاعات خاص و مورد نیاز برسانیم.در حال حاضر با در نظر گرفتن نیاز عملیاتی، این پرنده مجهز به موشک هوا به هوای برد نزدیک است و در برد موشکهای کوتاه برد میتواند شلیک کند ولی کشف اهداف از فاصله بسیار دورتری انجام می شود.کرّار قیمت بسیار کمتری نسبت به جنگنده دارد. قیمت موشک آن هم از موشک جنگنده باسرنشین کمتر است بنابراین این نوع پهپادها میتواند اقتصاد جنگ را هم برای ما مدیریت کند.اگر پهپاد قرار باشد از یک لانچر زمین پایه پرواز کند و خود را به هدف برساند، به حداکثر سه نفر نیروی انسانی برای آماده سازی پرنده و هدایت پرواز نیاز است".
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rosiya Segodnya“
2023
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rosiya Segodnya“
خبرها
fa_FA
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rosiya Segodnya“
https://cdn1.img.spnfa.ir/img/200/46/2004622_0:0:1280:960_1920x0_80_0_0_7c6db978e3633be8d270d33ed57b1a1a.jpgاسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rosiya Segodnya“
ایران , تکنولوژی نظامی
تجهیز پهپاد ایرانی کرّار به موشک هوا به هوا+عکس
پهپاد کرار این امکان را بدست آورده است تا اهداف هوایی را شناسایی کرده و مورد هدف قرار دهد.
به گزارش اسپوتنیک به نقل از "ایسنا"، پهپاد کرّار بیش از یک دهه است که در نیروهای مسلح کشورمان استفاده میشود. این پهپاد ابتدا برای ارزیابی سامانههای راداری و موشکی نیروی پدافند هوایی به کار می رفت اما در ادامه با ارتقای کرّار، این پهپاد مجهز به موشک شد و توانست اهداف زمینی را هدف قرار دهد. اخیرا ارتش با ارتقای مجدد کرّار، توانست برای اولین بار با موفقیت موشک هوا به هوای برد نزدیک مجید را بر این پهپاد نصب کند. در رزمایش پهپادی اخیر ارتش، کرّار توانست با موفقیت پهپاد نارنجی (دشمن) را شناسایی کرده و با موشک مورد اصابت قرار دهد.
افزایش عمق دفاعی، ارتقای ظرفیت پدافند تاکتیکی، انعطاف تغییر فضای درگیری پدافند از سکوی زمینی به سکوی هوایی، صرفهجویی در اقتصاد دفاعی و افزایش قابلیت تحرک و جابجایی مؤلفههای توان رزم پدافندی را از جمله ویژگیهای دستاورد جدید نیروی پدافند هوایی ارتش است.
پیش از این برد کرّار ۱۰۰۰ کیلومتر، سرعت حدود ۹۰۰ کیلومتر بر ساعت، محموله قابل حمل حدود ۵۰۰ کیلوگرم و سقف پرواز حدود ۲۵هزار تا ۴۰هزار پا اعلام شده بود که در نمونه جدید این مشخصات ارتقا یافت به طور مثال ارتفاع پرواز کرّار به ۴۹ هزار پا(۱۵ هزار متر) رسید.
کرّار در سال ۹۹ توانسته بود هواپیمای P-۸ و پهپادهای MQ-۹ و RQ-۴ آمریکایی که وارد منطقه شناسایی پدافند هوایی کشور شده بودند را از منطقه خارج کند.
امیرسرتیپ یوسفی خوشقلب معاون هماهنگ کننده نیروی پدافند هوایی ارتش در این خصوص گفت: "در ابتدا که پهپاد کرّار وارد سازمان رزم نیروی پدافند هوایی شد، قابلیتهای محدودی داشت. تولید این پهپاد کار مشترک نیروی پدافند هوایی و صنایع مرتبط به وزارت دفاع و صددرصد بومی است و قابلیتهای بسیار ویژهای دارد. ما در ابتدا از کرّار برای ارزیابی سامانههای موشکی و راداری استفاده میکردیم. همچنین از این پهپاد برای تست هدف سامانههای موشکی بهره میبردیم یعنی با این پهپاد، دشمن را شبیهسازی میکردیم تا سامانههای خود را تست و ارزیابی کنیم اما این پهپاد قابلیت ارتقا و توسعه را داشت و ما به این نتیجه رسیدیم که میتوان هم سرعت و هم برد راهبردی، عملیاتی و تاکتیکی آن را افزایش داده و هم میتوانیم این پهپاد را به ارتفاعات خاص و مورد نیاز برسانیم.
در حال حاضر با در نظر گرفتن نیاز عملیاتی، این پرنده مجهز به موشک هوا به هوای برد نزدیک است و در برد موشکهای کوتاه برد میتواند شلیک کند ولی کشف اهداف از فاصله بسیار دورتری انجام می شود.
کرّار قیمت بسیار کمتری نسبت به جنگنده دارد. قیمت موشک آن هم از موشک جنگنده باسرنشین کمتر است بنابراین این نوع پهپادها میتواند اقتصاد جنگ را هم برای ما مدیریت کند.
اگر پهپاد قرار باشد از یک لانچر زمین پایه پرواز کند و خود را به هدف برساند، به حداکثر سه نفر نیروی انسانی برای آماده سازی پرنده و هدایت پرواز نیاز است".