آمریکا: نیروهای حامی ایران ما را در خاورمیانه تهدید می کنند

© AP Photo / Pablo Martinez Monsivaisواشنگتن: هیچ اقدامی در رابطه با وجوه مسدود شده تهران توسط سئول انجام نداده ایم
واشنگتن: هیچ اقدامی در رابطه با وجوه مسدود شده تهران توسط سئول انجام نداده ایم - اسپوتنیک ایران  , 1920, 22.10.2023
اشتراک
وزیر خارجه آمریکا: طرفداران ایران منشا تهدید ها علیه ایالات متحده در خاور میانه می باشند.
به گزارش اسپوتنیک، آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا روز یکشنبه اعلام کرد که منشا تهدید ها علیه نیروهای ایالات متحده در خاورمیانه حامیان ایرانی می باشند.

وی در مصاحبه با شبکه تلویزیونی NBC News اظهار کرد: "ما نگران هستیم. ما انتظار تشدید تنش از جانب نیروهای نیابتی ایران علیه نیروهایمان، علیه پرسنل مان را داریم".

شایان ذکر است که لوید اوستین وزیر دفاع آمریکا اندکی قبل اعلام کرده بود که ایالات متحده چشم اندازهای تشدید تنش و خطر در حال رشد حملات به نیروهای خودی در خاورمیانه را مشاهده می کند.
همچنین گزارش شده بود که ایالات متحده یک سامانه ضد موشکی THAAD را به همراه گردان های اضافی سامانه دفاع ضد موشکی Patriot در خاورمیانه مستقر خواهد کرد. رئیس پنتاگون همچنین دستور آماده سازی برای استقرار نیروهای بیشتر در منطقه "برای تقویت آمادگی و امکانات برای عکس العمل فوری در صورت نیاز" را صادر کرده است.
استعفای رئیس شورای امنیت ملی اسرائیل - اسپوتنیک ایران  , 1920, 22.10.2023
اسرائیل ایران را تهدید کرد: شما را از روی نقشه زمین پاک خواهیم کرد
صبح روز هفتم اکتبر، اسرائیل در چارچوب عملیات سیل الاقصی که توسط شاخه نظامی جنبش فلسطینی حماس اعلام شد، مورد حمله موشکی بی‌سابقه‌ای از نوار غزه قرار گرفت. علاوه بر این، پس از حملات موشکی گسترده، جنگنده های این سازمان به مناطق مرزی در جنوب اسرائیل نفوذ کردند. در پاسخ، نیروهای دفاعی اسرائیل عملیات شمشیرهای آهنین را علیه حماس در نوار غزه آغاز کردند. چند روز پس از حمله، ارتش اسرائیل کنترل تمام شهرک‌های نزدیک مرز غزه را به دست گرفت و حملات هوایی به اهدافی از جمله غیرنظامیان در نوار غزه را آغاز کرد. اسرائیل همچنین از محاصره کامل نوار غزه خبر داد و تامین آب، غذا، برق، دارو و سوخت به در غزه حالت تعلیق درآمد.
تعداد قربانیان نوار غزه به 4137 نفر رسید و بیش از 13 هزار نفر مجروح شدند. در اسرائیل، به گفته مقامات محلی، بیش از 1300 نفر کشته شدند. سفارت روسیه گزارش داد که در جریان تشدید درگیری ها، 19 روس کشته، دو نفر گروگان گرفته شده و هفت نفر به عنوان مفقود اعلام شده اند.
به گفته منابع مختلف، حماس ممکن است حدود 150 اسرائیلی را در اسارت نگه دارد و جنبش اعلام کرد که حدود 200 تا 250 اسیر در نوار غزه وجود دارد.
وزارت امور خارجه روسیه از طرفین خواست تا خصومت ها را متوقف کنند. با توجه به موضع ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه، حل و فصل بحران خاورمیانه تنها بر اساس فرمول "دو دولت" 1967 مصوب شورای امنیت سازمان ملل متحد امکان پذیر است که ایجاد یک کشور مستقل فلسطینی در چارچوب آن را فراهم می کند.
مناقشه فلسطین و اسرائیل، مرتبط با منافع ارضی طرفین، برای چندین دهه منبع تنش و درگیری در منطقه بوده است. تصمیم سازمان ملل متحد با نقش فعال اتحاد جماهیر شوروی در سال 1947، ایجاد دو کشور اسرائیل و فلسطین را تعیین کرد، اما فقط اسرائیل ایجاد شد. اسرائیل ضمن اعلام موافقت با اصل دو دولتی، سرزمین های فلسطین را به طور کامل آزاد نکرد.
نوار خبری
0
loader
بحث و گفتگو
Заголовок открываемого материала