گزارش و تحلیل

چرا استعمارگرهای نوین اینقدر روی پیشرفت های علمی ایران حساس هستند؟

© Photo / IRNAپهپاد پلیکان ۲ ساخت یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی
پهپاد پلیکان ۲ ساخت یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی  - اسپوتنیک ایران  , 1920, 14.07.2023
اشتراک
از پیامبر اکرم (ص) نقل شده که گفته : "اگر دانش به (ستاره) ثریا بسته باشد و در آسمان‌ها آرام گیرد، مردانی از فارس (ایران) بدان دست می‌یابند".
همین عبارت کافی است تا شاید بتوان متوجه شد چرا کشورهای غربی که نماد استعمار تاریخی کشورهای دیگر هستند از اینکه ایرانی ها فناوری و علوم جدید را کسب کنند حساس هستند.
ماجرای تحریم و محاصره اقتصادی و علمی و سیاسی واجتماعی و... ایران به بهانه برنامه هسته ای این کشور همه اش بهانه است.
اگر همین امروز ایران بیاید و همه برنامه هسته ای خود را تعطیل کند باز هم مطمئن باشید که آمریکایی ها و متحدینشان بهانه های دیگری را برای تحریم ایران مطرح می کنند.
مگر در سال 2004 ایران برای نشان دادن حسن نیت همه تاسیسات هسته ای خود را پلمپ نکرد و برنامه هسته ای ایران را متوقف نکرد؟
چه شد؟
همان وقت هم تحریم های آنچنانی بر علیه ایران وضع کردند.
مشکل اصلی آنها این است که نمی خواهند ایرانی ها دوباره وارد عرصه علم و فناوری در جهان شوند.
آنها ایران دوران قاجار، ایرانی که مردم آن بی سواد و بد بخت و بیچاره هستند را می خواهند.
آنها به خوبی از توانمندی ایرانی ها در کسب علم و تکنولوژی آگاه هستند و به خوبی می دانند ایرانی ها در هر عرصه علمی که وارد شود می توانند جزو برترین ها در جهان شوند.
آن زمان که ایرانی ها شروع کردند موشک و پهباد تولید کردن بسیاری مقالات در رسانه های بین المللی منتشر شد که ایرانی ها چنین توانمندی ای را ندارند و بسیاری سیاستمداران کشورهای غربی در کنار رسانه هایشان شروع کردند تلاش کردن که ایرانی ها را به این باور برسانند که نمی توانند چنین کاری کنند و این کار هزینه ای بی خود برای اقتصادی تحریم شده و... است.
اتحادیه  - اسپوتنیک ایران  , 1920, 25.02.2023
اتحادیه اروپا روسای شرکت های تولید کننده پهپاد در ایران را وارد فهرست تحریمی کرد
متاسفانه برخی در داخل ایران هم با آنها در این راستا همراهی کردند.
اما دیدیم که ایرانی ها موفق شدند در زمینه تولید تسلیحات دفاعی خودی نشان دهند و معادله قدرت در منطقه را به نفع خودشان تغییر دهند.
امروزه هم اگر می بینیم آمریکا واسرائیل جرئت حمله به ایران ندارند یا اینکه کشورهای عرب حوزه خلیج فارس به سمت مصالحه با ایران روی آورده اند، به این دلیل می باشد که ایرانی ها موازنه ای را ایجاد کرده اند که طرفهای مقابل را متوجه کنند حمله به ایران به نفع آنها نیست.
کافی است در اینترنت گشتی بزنید تا ببینید چند خبر و چند اظهار نظر از مقامات ارشد همین کشورهای عربی وجود دارد که آنها به صراحت اظهار می دارند ده ها ملیارد دلار خرید تسلیحاتی شان برای مقابله با ایران است.
قطعا اگر ایرانی ها دست روی دست گذاشته بودند و طبق باور برخی خودباخته و یا دشمن به ظاهر دوست دست از تولید تسلیحات دفاعی خود وپیشرفت های علمی خود بر می داشتند امروزه عرب ها ایران را با تسلیحاتی که از آمریکا و دیگر کشورها دریافت کرده بودند شخم می زدند.
اینجا بد نیست اشاره کنم این دشمنی و خصومت ربطی به نظام حاکم بر ایران ندارد برخی نوعی دشمنی تاریخی اینها با ملت ایران هست و اگر باور ندارید خاطرات امیر اسد الله علم که رئیس دربار شاه بود را ورق بزنید.
ماجرای دشمنی آمریکا و انگلیس و اسرائیل و دیگر کشورهای غربی با ملت ایران هم جای خود دارد.
شرکت روسی METEOR Lift و شرکت دانش بنیان ایرانی ایلیا توافق همکاری امضا کردند - اسپوتنیک ایران  , 1920, 15.06.2023
شرکت روسی METEOR Lift و شرکت دانش بنیان ایرانی "ایلیا" توافق همکاری امضا کردند
گو اینکه ایرانی ها فعلا توان ساخت هواپیماهایی مانند اف 22 و یا اف 35 و یا ... را ندارند اما آنها موفق شده اند برای ایجاد موازنه قدرت با آمریکا و اسرائیل تسلیحاتی بسازند که همان کار را برایشان انجام می دهند.
یعنی عملا هدف از استفاده از هواپیما این است که بمب یا موشکی را به هدفی برسانند و آن را شلیک کنند خوب ایرانی ها هم رفته اند پهباد های انبوه ساخته اند که همان کار را برایشان انجام دهد، موشک ها به کنار.
ایرانی ها همچنین ثابت کرده اند که در زمینه مهندسی معکوس تسلیحات جزو یکی دو کشور برتر جهان می باشند و کافی است که یکی از تسلیحات بسیار پیشرفته غربی در اختیارشان قرار گیرد تا آنها ظرف مدتی نه فقط آن را تولید کنند بلکه معایب آن را نیز رفع کنند.
امروزه بسیاری اخبار و شایعات توسط رسانه های غربی منتشر می شود که روسیه بخشی از تسلیحات غنیمت گرفته شده از دست اوکراین را به ایرانی ها داده تا آنها مهندسی معکوس کنند.
البته به نظر می رسد هدف از انتشار این اخبار پوشش فروش تسلیحات غربی در بازارهای سیاه توسط مافیاهای اوکراینی می باشد.
به هر صورت آنچه مسلم است این می باشد که امروزه احتمال دسترسی ایران به مدرن ترین تسلیحات غربی وجود دارد و به احتمال زیاد ایرانی ها نه فقط موفق شده اند یا موفق می شوند این تسلیحات را مهندسی معکوس کنند بلکه می توانند تسلیحاتی بر پایه همین تسلیحات تولید کنند که عیب و ایراد های تسلیحات غربی در آن رفع شده باشد.
در واقع توانمندی ایرانی ها در این زمینه است که غربی ها را بسیار خشمگین کرده.
آنها امروزه مشاهده می کنند صنایع دفاعی ایران آنقدر پیشرفت کرده که چیزی حدود 85 کشور متقاضی خرید پهباد و موشک های ایرانی می باشند و عملا ایران موفق شده راه خود را در باشگاه کشورهای تولید کنند تسلیحات باز کند، باشگاهی که چندین قرن است یک باشگاه بسته است و یکی از سیاست های کشورهای استعمارگر همیشه این بوده که هر کشوری که بخواهد وارد این باشگاه شود را به هر ترتیبی شده منصرف کنند.
آنها به خوبی می دانند که ایران به دنبال تولید تسلیحات هسته ای نمی باشد اما آنقدر توانمندی علمی دارد که اگر تصمیم بگیرد چنین تسلیحاتی را بسازد ظرف مدت کوتاهی می تواند هر نوع تسلیحات هسته ای را که نیاز داشته باشد تولید کند.
آغاز ساخت کارخانه تولید واکسن روسی اسپوتنیک وی در مجارستان  - اسپوتنیک ایران  , 1920, 14.04.2023
تولید ۵۰ درصد واکسن آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان توسط دانش‌بنیان‌های ایرانی
با توجه به این شرایط در صورتی که موجودیت ایران در خطر باشد و اینها دست به یکی کنند به ایران حمله کنند وایرانی ها موجودیت خود را در خطر ببینند ممکن است ایرانی ها به یکباره شروع کنند تسلیحات هسته ای تولید کردن تا طرف های مقابل را وادار به توقف نقشه های شوم خود کنند.
مساله ای که آنها دارند هم این است که اگر ایران به این عرصه ورود کند ممکن است بتواند کارهایی را انجام دهد که آنها باور نمی کردند امکان پذیر باشد یا در ذهن آنها نمی گنجید که چنین نوع تسلیحات دفاعی ای نیز قابل استفاده است.
درباره مسایل دفاعی صحبت کردیم برخی ممکن است تصور کنند که خوب عرصه های دیگر چی؟
اگر به دست آوردهای علمی طی دهه های گذشته برگردید می بینید که بخش بزرگی از این دست آوردها نتیجه سرمایه گذاری کشورهای پیشرفته روی صنایع دفاعی شان بوده.
به عنوان مثال می گویم، همین اینترنتی که امروزه در دسترس عموم است و اصلا زندگی کردن بدون آن دیگر برای مردم جهان قابل باور نیست، در اصل یک پروژه نظامی به نام آرپانت بود که بعد به آنچه امروزه از آن به عنوان اینترنت نام برده می شود تبدیل شد.
بسیاری از فناوریهای علمی که امروزه در تولیدات غیر نظامی استفاده می شود و زندگی مردم را راحت کرده ابتدا پروژه های نظامی بوده.
پس می توان تصور کرد اگر ایرانیها موفق شوند در طرح های نظامی خود پیشرفت کنند در آینده در دیگر طرح های غیر نظامی هم می توانند موفق باشند.
ترس و واهمه کشورهای استعمارگر هم به همین دلیل می باشد، آنها رقیب جدید نمی خواهند.
نوار خبری
0
loader
بحث و گفتگو
Заголовок открываемого материала