فیصل‌ بن فرحان: خوشحالم در تهران حضور دارم

CC BY 4.0 / Tasnim News Agency / فیصل بن فرحان، وزیر امور خارجه عربستان سعودی
فیصل بن فرحان، وزیر امور خارجه عربستان سعودی - اسپوتنیک ایران  , 1920, 17.06.2023
اشتراک
وزیرخارجه عربستان گفت: خیلی خوشحالم امروز در تهران حضور دارم. ما گفتگوهای مثبت و شفافی را داشتیم که در چارچوب تکمیل توافق دو کشور در پکن است.
به گزارش اسپوتنیک و به نقل از مهر، فیصل بن فرحان، وزیر خارجه عربستان سعودی که ظهر امروز به تهران سفر کرده است در نشست خبری مشترک با حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه ایران حاضر شد.
حسین امیرعبداللهیان در کنفرانس مطبوعاتی با فیصل بن فرحان، اظهار داشت: امروز میزبان همتا و همکار خود در تهران هستم. یکصد روز از توافق تهران و ریاض و شروع مجدد روابط دیپلماتیک دو کشور سپری می‌شود.
وزیر امور خارجه ایران افزود: توانستیم در پایتخت‌های دو کشور و مدینه و مشهد زمینه بازگشایی سرکنسولگری‌های دو کشور را فراهم کنیم. مراحل اداری برای استقرار سفرا در تهران و ریاض در حال انجام است.
در ادامه این نشست، فیصل بن فرحان، وزیر امورخارجه عربستان گفت: خیلی خوشحالم امروز در تهران حضور دارم. ما گفتگوهای مثبت و شفافی را داشتیم که در چارچوب تکمیل توافق دو کشور در پکن است.
وزیر خارجه عربستان افزود: در تلاشیم اقدامات دیپلماتیک در دو کشور ادامه یابد. سفارت و کنسولگری ایران در ریاض بازگشایی شد و به زودی سفارت ما نیز در تهران بازگشایی می‌شود.
فیصل بن فرحان گفت: از همکاران در وزارت خارجه ایران و دولت ایران تشکر می‌کنم‌. بازگشت روابط دو کشور به حالت طبیعی مسئله اساسی است چراکه تهران و ریاض هر دو از کشورهای مهم منطقه به حساب می‌آیند.
وی با بیان اینکه این روابط بر اساس یکسری اصول واضحی از جمله اقدام متقابل و عدم دخالت در امور داخلی دو کشور استوار است، اظهار داشت: امیدواریم افق‌های همکاری بین دو کشور بیش از این باشد.
وزیرخارجه عربستان افزود: من دیداری هم با رئیس جمهور ایران خواهم داشت تا سلام گرم پادشاه و آقای بن سلمان را به ایشان ابلاغ کنم و مایل هستیم که ایشان دعوت به عربستان را به زودی پاسخ دهند.
وی مطرح کرد: عربستان سعودی همه امکانات خود را برای خدمت رسانی به حجاج به کار می‌گیرد و به همه حجاج ایرانی خوش آمد عرض می‌کنیم و امیدواریم حج‌شان مورد قبول خدا واقع شود.
فیصل بن فرحان نیز در پایان گفت: امیدواریم بازگشت روابط دو کشور به حالت طبیعی خود و به صورت مثبت در منطقه و جهان اسلام منعکس شود تا این مسئله با تعهد مشترک هر دو کشور به امنیت منطقه و همکاری‌های اقتصادی و روابط فرهنگی منجر شود.
وی ادامه داد: جا دارد بر اهمیت همکاری دو کشور در زمینه امنیت منطقه‌ای بویژه دریانوردی و کریدور دریایی و تلاش برای عدم انتشار سلاح‌های کشتار جمعی تاکید کنم.
نوار خبری
0
loader
بحث و گفتگو
Заголовок открываемого материала