وقت نوشیدن چای است! سنت نوشیدن چای در کشورهای مختلف

اشتراک
روزهای سرد زمستانی بهترین زمان برای نوشیدن چای است. این نوشیدنی مساعد برای برقراری ارتباط است، روحیه می بخشد، خانواده و دوستان را دور یک میز جمع می کند.
یکی از شعرای بزرگ قزاق درباره چای گفت: اگر پس از نوشیدن یک کاسه چای فقط بدنتان گرم شد، آن آب است نه چای زیرا چای روح را گرم می کند.
© Sputnik / Розов /  مراجعه به بانک تصاویر

در سنت های قزاقستان، چای و نوشیدن چای جایگاه ویژه ای دارد. در عکس: یک چوپان با یک کاسه چای در یک مرتع در طول تعطیلات، قزاقستان.

در سنت های قزاقستان، چای و نوشیدن چای جایگاه ویژه ای دارد. در عکس: یک چوپان با یک کاسه چای در یک مرتع در طول تعطیلات، قزاقستان. - اسپوتنیک ایران
1/18

در سنت های قزاقستان، چای و نوشیدن چای جایگاه ویژه ای دارد. در عکس: یک چوپان با یک کاسه چای در یک مرتع در طول تعطیلات، قزاقستان.

© Sputnik / Валерий Шустов

ساکنان تاجیکستان اغلب ترجیح می دهند در محلی به نام "چویخونا" (چایخانه) از نوشیدن چای لذت ببرند، جایی که در آنجا مذاکره می کنند، استراحت می کنند و اخبار را به اشتراک می گذارند، صبحانه و ناهار می خورند و در مورد مشکلات زندگی و نظم جهانی بحث می کنند. در عکس: تاجیکستان.

ساکنان تاجیکستان اغلب ترجیح می دهند در محلی به نام "چویخونا" (چایخانه) از نوشیدن چای لذت ببرند، جایی که در آنجا مذاکره می کنند، استراحت می کنند و اخبار را به اشتراک می گذارند، صبحانه و ناهار می خورند و در مورد مشکلات زندگی و نظم جهانی بحث می کنند. در عکس: تاجیکستان. - اسپوتنیک ایران
2/18

ساکنان تاجیکستان اغلب ترجیح می دهند در محلی به نام "چویخونا" (چایخانه) از نوشیدن چای لذت ببرند، جایی که در آنجا مذاکره می کنند، استراحت می کنند و اخبار را به اشتراک می گذارند، صبحانه و ناهار می خورند و در مورد مشکلات زندگی و نظم جهانی بحث می کنند. در عکس: تاجیکستان.

© Sputnik / Всеволод Тарасевич

چایخانه در تاجیکستان همان عنصر تزلزل ناپذیر سنت های محلی است که خود نوشیدن چای است. در عکس: پیرمرد تاجیکی در چایخانه مرکز منطقه ای چای می نوشد.

چایخانه در تاجیکستان همان عنصر تزلزل ناپذیر سنت های محلی است که خود نوشیدن چای است. در عکس: پیرمرد تاجیکی در چایخانه مرکز منطقه ای چای می نوشد. - اسپوتنیک ایران
3/18

چایخانه در تاجیکستان همان عنصر تزلزل ناپذیر سنت های محلی است که خود نوشیدن چای است. در عکس: پیرمرد تاجیکی در چایخانه مرکز منطقه ای چای می نوشد.

© AFP 2023 / DAN SANDOVAL

مراسم چای چینی یک فلسفه و فرهنگ خاص است که از دوران باستان سرچشمه گرفته است. چینی ها فقط به آرامی چای نمی نوشند، بلکه از آن لذت می برند، عطر آن را استشمام می کنند، طعم و تغییر رنگ نوشیدنی را در فرآیند دم کردن احساس می کنند. در تصویر: زنی در حال ریختن چای.

مراسم چای چینی یک فلسفه و فرهنگ خاص است که از دوران باستان سرچشمه گرفته است. چینی ها فقط به آرامی چای نمی نوشند، بلکه از آن لذت می برند، عطر آن را استشمام می کنند، طعم و تغییر رنگ نوشیدنی را در فرآیند دم کردن احساس می کنند. در تصویر: زنی در حال ریختن چای. - اسپوتنیک ایران
4/18

مراسم چای چینی یک فلسفه و فرهنگ خاص است که از دوران باستان سرچشمه گرفته است. چینی ها فقط به آرامی چای نمی نوشند، بلکه از آن لذت می برند، عطر آن را استشمام می کنند، طعم و تغییر رنگ نوشیدنی را در فرآیند دم کردن احساس می کنند. در تصویر: زنی در حال ریختن چای.

© AFP 2023 / Khaled Desouki

در شمال آفریقا، در مصر، چای سیاه بسیار غلیظ ترجیح داده می شود، یک لیوان آب با آن سرو می شود. در مناطق جنوبی این کشور چای را با جوشاندن آن به مدت 5 دقیقه بسیار غلیظ درست می کنند. نعنا یا شیر اغلب در مصر به چای اضافه می شود. در عکس: یک مرد مصری در زمان استراحت ناهار چای می نوشد.

در شمال آفریقا، در مصر، چای سیاه بسیار غلیظ ترجیح داده می شود، یک لیوان آب با آن سرو می شود. در مناطق جنوبی این کشور چای را با جوشاندن آن به مدت 5 دقیقه بسیار غلیظ درست می کنند. نعنا یا شیر اغلب در مصر به چای اضافه می شود. در عکس: یک مرد مصری در زمان استراحت ناهار چای می نوشد. - اسپوتنیک ایران
5/18

در شمال آفریقا، در مصر، چای سیاه بسیار غلیظ ترجیح داده می شود، یک لیوان آب با آن سرو می شود. در مناطق جنوبی این کشور چای را با جوشاندن آن به مدت 5 دقیقه بسیار غلیظ درست می کنند. نعنا یا شیر اغلب در مصر به چای اضافه می شود. در عکس: یک مرد مصری در زمان استراحت ناهار چای می نوشد.

© AP Photo / Bernat Armangue

عرب ها چای را در فنجان های کوچک می نوشند. مردها در حال آماده کردن نوشیدنی هستند. اعراب فقط چای سبز می نوشند زیرا دین آنها را از نوشیدن نوشیدنی های تخمیر شده منع می کند. در عکس: مردم محلی در تپه های شنی در عربستان سعودی چای و قهوه می نوشند.

عرب ها چای را در فنجان های کوچک می نوشند. مردها در حال آماده کردن نوشیدنی هستند. اعراب فقط چای سبز می نوشند زیرا دین آنها را از نوشیدن نوشیدنی های تخمیر شده منع می کند. در عکس: مردم محلی در تپه های شنی در عربستان سعودی چای و قهوه می نوشند. - اسپوتنیک ایران
6/18

عرب ها چای را در فنجان های کوچک می نوشند. مردها در حال آماده کردن نوشیدنی هستند. اعراب فقط چای سبز می نوشند زیرا دین آنها را از نوشیدن نوشیدنی های تخمیر شده منع می کند. در عکس: مردم محلی در تپه های شنی در عربستان سعودی چای و قهوه می نوشند.

© AFP 2023 / Johannes Eisele

در افغانستان، چای را در استکان های کوچک ("اورمود")، فنجان های چینی یا کاسه می نوشند. مانند جاهای دیگر در شرق، چای را در حالت نشسته یا دراز کشیده روی فرش می نوشند. عکس: یک افغان در حال نوشیدن چای در کابل.

در افغانستان، چای را در استکان های کوچک ("اورمود")، فنجان های چینی یا کاسه می نوشند. مانند جاهای دیگر در شرق، چای را در حالت نشسته یا دراز کشیده روی فرش می نوشند. عکس: یک افغان در حال نوشیدن چای در کابل. - اسپوتنیک ایران
7/18

در افغانستان، چای را در استکان های کوچک ("اورمود")، فنجان های چینی یا کاسه می نوشند. مانند جاهای دیگر در شرق، چای را در حالت نشسته یا دراز کشیده روی فرش می نوشند. عکس: یک افغان در حال نوشیدن چای در کابل.

© AP Photo / Muhammed Muheisen

یک دختر سوری در بیرون از چادر خانواده اش در چادر نشینی در نزدیکی مرز سوریه در حومه مفراق، اردن، چای می نوشد.

یک دختر سوری در بیرون از چادر خانواده اش در چادر نشینی در نزدیکی مرز سوریه در حومه مفراق، اردن، چای می نوشد. - اسپوتنیک ایران
8/18

یک دختر سوری در بیرون از چادر خانواده اش در چادر نشینی در نزدیکی مرز سوریه در حومه مفراق، اردن، چای می نوشد.

© AFP 2023 / Vyacheslav Oseledko

در جنوب قرقیزستان چای را در کاسه های کوچک سرو می کنند تا همیشه داغ بماند. در ایسیک کول مردم دوست دارند از کاسه های بزرگ بنوشند. و در طلاس و نارین مرسوم است که در سماور برای چای آب بجوشانند. شیر، گندم جوانه زده و آرد سرخ شده به چای کورما اضافه می شود. در تصویر: سردار آکیل بکوف کهنه سرباز 93 ساله جنگ جهانی دوم در خانه خود در روستای توک بای قرقیزستان چای می نوشد.

در جنوب قرقیزستان چای را در کاسه های کوچک سرو می کنند تا همیشه داغ بماند. در ایسیک کول مردم دوست دارند از کاسه های بزرگ بنوشند. و در طلاس و نارین مرسوم است که در سماور برای چای آب بجوشانند. شیر، گندم جوانه زده و آرد سرخ شده به چای کورما اضافه می شود. در تصویر: سردار آکیل بکوف کهنه سرباز 93 ساله جنگ جهانی دوم در خانه خود در روستای توک بای قرقیزستان چای می نوشد. - اسپوتنیک ایران
9/18

در جنوب قرقیزستان چای را در کاسه های کوچک سرو می کنند تا همیشه داغ بماند. در ایسیک کول مردم دوست دارند از کاسه های بزرگ بنوشند. و در طلاس و نارین مرسوم است که در سماور برای چای آب بجوشانند. شیر، گندم جوانه زده و آرد سرخ شده به چای کورما اضافه می شود. در تصویر: سردار آکیل بکوف کهنه سرباز 93 ساله جنگ جهانی دوم در خانه خود در روستای توک بای قرقیزستان چای می نوشد.

© Sputnik / Konstantin Chalabov

سنت نوشیدن چای در روسیه، سماور داغ هیزمی، نوشیدنی معطر با نان شیرینی تازه و عسل. چه چیزی می تواند بهتر از این در یک روز سرد زمستانی باشد! در عکس: فروشنده یک کافه کنار جاده در بزرگراه در منطقه نووگورود با یک سماور چای داغ.

سنت نوشیدن چای در روسیه، سماور داغ هیزمی، نوشیدنی معطر با نان شیرینی تازه و عسل. چه چیزی می تواند بهتر از این در یک روز سرد زمستانی باشد! در عکس: فروشنده یک کافه کنار جاده در بزرگراه در منطقه نووگورود با یک سماور چای داغ. - اسپوتنیک ایران
10/18

سنت نوشیدن چای در روسیه، سماور داغ هیزمی، نوشیدنی معطر با نان شیرینی تازه و عسل. چه چیزی می تواند بهتر از این در یک روز سرد زمستانی باشد! در عکس: فروشنده یک کافه کنار جاده در بزرگراه در منطقه نووگورود با یک سماور چای داغ.

© AFP 2023 / Hussein Faleh

سنت چای در عراق، دستفروشان چای دم شده را به همراه لیوان، شکر با خود حمل می کنند. آنها همه جا هستند - در بازارها، در ایستگاه های اتوبوس، در مؤسسات. در عکس: دختری به زائران مسلمان عراقی در حال عبور چای می دهد.

سنت چای در عراق، دستفروشان چای دم شده را به همراه لیوان، شکر با خود حمل می کنند. آنها همه جا هستند - در بازارها، در ایستگاه های اتوبوس، در مؤسسات. در عکس: دختری به زائران مسلمان عراقی در حال عبور چای می دهد. - اسپوتنیک ایران
11/18

سنت چای در عراق، دستفروشان چای دم شده را به همراه لیوان، شکر با خود حمل می کنند. آنها همه جا هستند - در بازارها، در ایستگاه های اتوبوس، در مؤسسات. در عکس: دختری به زائران مسلمان عراقی در حال عبور چای می دهد.

© AP Photo / Tim Whitby/Pool

انگلیسی ها سه بار در روز چای می نوشند: صبح، هنگام ناهار و البته ساعت پنج عصر. سنت انگلیسی "چای ساعت پنج" در سال 1840 با آن راسل، دوشس بدفورد آغاز شد. عکس: شاهزاده چارلز بریتانیا و کامیلا، دوشس کورنوال، هنگام بازدید از تئاتر سلطنتی در مرکز لندن، از چای بعد از ظهر در تراس لذت می برند.

انگلیسی ها سه بار در روز چای می نوشند: صبح، هنگام ناهار و البته ساعت پنج عصر. سنت انگلیسی "چای ساعت پنج" در سال 1840 با آن راسل، دوشس بدفورد آغاز شد. عکس: شاهزاده چارلز بریتانیا و کامیلا، دوشس کورنوال، هنگام بازدید از تئاتر سلطنتی در مرکز لندن، از چای بعد از ظهر در تراس لذت می برند. - اسپوتنیک ایران
12/18

انگلیسی ها سه بار در روز چای می نوشند: صبح، هنگام ناهار و البته ساعت پنج عصر. سنت انگلیسی "چای ساعت پنج" در سال 1840 با آن راسل، دوشس بدفورد آغاز شد. عکس: شاهزاده چارلز بریتانیا و کامیلا، دوشس کورنوال، هنگام بازدید از تئاتر سلطنتی در مرکز لندن، از چای بعد از ظهر در تراس لذت می برند.

© AFP 2023 / Issouf Sanogo

در نیجریه، چای زوبو محبوبیت خاصی دارد. این یک نوشیدنی با رنگ بنفش مایل به قرمز است. می توان آن را به روش های مختلف شیرین و چاشنی دار کرد و گرم یا سرد سرو کرد. در عکس: مردی در شهر آگادز در نیجریه چای می ریزد.

در نیجریه، چای زوبو محبوبیت خاصی دارد. این یک نوشیدنی با رنگ بنفش مایل به قرمز است. می توان آن را به روش های مختلف شیرین و چاشنی دار کرد و گرم یا سرد سرو کرد. در عکس: مردی در شهر آگادز در نیجریه چای می ریزد. - اسپوتنیک ایران
13/18

در نیجریه، چای زوبو محبوبیت خاصی دارد. این یک نوشیدنی با رنگ بنفش مایل به قرمز است. می توان آن را به روش های مختلف شیرین و چاشنی دار کرد و گرم یا سرد سرو کرد. در عکس: مردی در شهر آگادز در نیجریه چای می ریزد.

© AFP 2023 / Aamir Qureshi

در پاکستان، آنها دوست دارند چای سیاه را با شیر و شکر فراوان بنوشند، همچنین 'کاوا' - چای سبز با هل، زعفران و دارچین و چای گل رز کشمیری می نوشند. در تصویر: مردی در یک رستوران کنار جاده ای در اسلام آباد چای می نوشد.

در پاکستان، آنها دوست دارند چای سیاه را با شیر و شکر فراوان بنوشند، همچنین 'کاوا' - چای سبز با هل، زعفران و دارچین و چای گل رز کشمیری می نوشند. در تصویر: مردی در یک رستوران کنار جاده ای در اسلام آباد چای می نوشد. - اسپوتنیک ایران
14/18

در پاکستان، آنها دوست دارند چای سیاه را با شیر و شکر فراوان بنوشند، همچنین 'کاوا' - چای سبز با هل، زعفران و دارچین و چای گل رز کشمیری می نوشند. در تصویر: مردی در یک رستوران کنار جاده ای در اسلام آباد چای می نوشد.

© AFP 2023 / Sanjay Kanojia

چای ماسالا یکی از نوشیدنی های مورد علاقه در سنت ها و غذاهای ملی هند است. این یک نوشیدنی تند و نیروبخش است که با ادویه های به اصطلاح 'گرم' تهیه می شود: هل، دارچین، زنجبیل، میخک و حتی فلفل! به هر حال، در ابتدا در هند فقط راهبان بودایی چای می نوشیدند. در عکس: سادوی هندی چای می ریزد.

چای ماسالا یکی از نوشیدنی های مورد علاقه در سنت ها و غذاهای ملی هند است. این یک نوشیدنی تند و نیروبخش است که با ادویه های به اصطلاح 'گرم' تهیه می شود: هل، دارچین، زنجبیل، میخک و حتی فلفل! به هر حال، در ابتدا در هند فقط راهبان بودایی چای می نوشیدند. در عکس: سادوی هندی چای می ریزد. - اسپوتنیک ایران
15/18

چای ماسالا یکی از نوشیدنی های مورد علاقه در سنت ها و غذاهای ملی هند است. این یک نوشیدنی تند و نیروبخش است که با ادویه های به اصطلاح 'گرم' تهیه می شود: هل، دارچین، زنجبیل، میخک و حتی فلفل! به هر حال، در ابتدا در هند فقط راهبان بودایی چای می نوشیدند. در عکس: سادوی هندی چای می ریزد.

© AP Photo / Ben Curtis

در آفریقای جنوبی، چای محترم است. به عنوان مثال در آفریقای جنوبی نوشیدنی ملی رویبوس محبوبیت بیشتری دارد و کافئین ندارد و بسیار سالم است. عکس: زنی در جوبا، سودان جنوبی برای پناهندگان چای آماده می کند.

در آفریقای جنوبی، چای محترم است. به عنوان مثال در آفریقای جنوبی نوشیدنی ملی رویبوس محبوبیت بیشتری دارد و کافئین ندارد و بسیار سالم است. عکس: زنی در جوبا، سودان جنوبی برای پناهندگان چای آماده می کند. - اسپوتنیک ایران
16/18

در آفریقای جنوبی، چای محترم است. به عنوان مثال در آفریقای جنوبی نوشیدنی ملی رویبوس محبوبیت بیشتری دارد و کافئین ندارد و بسیار سالم است. عکس: زنی در جوبا، سودان جنوبی برای پناهندگان چای آماده می کند.

© AFP 2023 / Yoshikazu Tsuno

چای اولین بار در قرن هشتم به لطف راهبان بودایی از چین وارد ژاپن شد. در اینجا نوشیدن چای در غرفه های مخصوص برگزار می شود و مراسمی فوق العاده پیچیده به نام ga-no-yu است و توسط گیشاها تهیه می شود. مانند چینی ها، ژاپنی ها چای را به آرامی، در جرعه های کوچک، بسیار بسیار آهسته می نوشند. عکس: هکتور سانتیاگو، بیسبال حرفه ای آمریکایی، طرز تهیه چای سبز ژاپنی را از یک دختر گیشا در توکیو یاد می گیرد.

چای اولین بار در قرن هشتم به لطف راهبان بودایی از چین وارد ژاپن شد. در اینجا نوشیدن چای در غرفه های مخصوص برگزار می شود و مراسمی فوق العاده پیچیده به نام ga-no-yu است و توسط گیشاها تهیه می شود. مانند چینی ها، ژاپنی ها چای را به آرامی، در جرعه های کوچک، بسیار بسیار آهسته می نوشند. عکس: هکتور سانتیاگو، بیسبال حرفه ای آمریکایی، طرز تهیه چای سبز ژاپنی را از یک دختر گیشا در توکیو یاد می گیرد. - اسپوتنیک ایران
17/18

چای اولین بار در قرن هشتم به لطف راهبان بودایی از چین وارد ژاپن شد. در اینجا نوشیدن چای در غرفه های مخصوص برگزار می شود و مراسمی فوق العاده پیچیده به نام ga-no-yu است و توسط گیشاها تهیه می شود. مانند چینی ها، ژاپنی ها چای را به آرامی، در جرعه های کوچک، بسیار بسیار آهسته می نوشند. عکس: هکتور سانتیاگو، بیسبال حرفه ای آمریکایی، طرز تهیه چای سبز ژاپنی را از یک دختر گیشا در توکیو یاد می گیرد.

© Sputnik / Подгорный /  مراجعه به بانک تصاویر

چای را در بسیاری از کشورهای جهان دوست دارند، می توان آن را یک نوشیدنی بین المللی نامید. از این گذشته، تقریباً هر کشوری سهم خود را در این موضوع داشته است، طعم مورد نظر خود را در دستور العمل های تهیه آن انجام داده است و چای را در بین بسیاری از مردم محبوب کرده است.

چای را در بسیاری از کشورهای جهان دوست دارند، می توان آن را یک نوشیدنی بین المللی نامید. از این گذشته، تقریباً هر کشوری سهم خود را در این موضوع داشته است، طعم مورد نظر خود را در دستور العمل های تهیه آن انجام داده است و چای را در بین بسیاری از مردم محبوب کرده است. - اسپوتنیک ایران
18/18

چای را در بسیاری از کشورهای جهان دوست دارند، می توان آن را یک نوشیدنی بین المللی نامید. از این گذشته، تقریباً هر کشوری سهم خود را در این موضوع داشته است، طعم مورد نظر خود را در دستور العمل های تهیه آن انجام داده است و چای را در بین بسیاری از مردم محبوب کرده است.

نوار خبری
0
loader
بحث و گفتگو
Заголовок открываемого материала