https://spnfa.ir/20220825/هرگز-خربزه-را-به-این-خوراکی-ها-همزمان-نخورید-12205329.html
هرگز خربزه را به این خوراکی ها همزمان نخورید
هرگز خربزه را به این خوراکی ها همزمان نخورید
اسپوتنیک ایران
النا سابلینا، کاندیدای علوم پزشکی، متخصص گوارش در روسیه، در مصاحبه ای نشریه دکتر پیتر گفت که خربزه چگونه برای بدن مفید است و اما باید بدانید چگونه آن را به... 25.08.2022, اسپوتنیک ایران
2022-08-25T22:08+0430
2022-08-25T22:08+0430
2022-08-25T22:12+0430
جهان
https://cdn1.img.spnfa.ir/img/539/13/5391318_0:146:3123:1902_1920x0_80_0_0_56b9a64e34a9e3655e32e84c56fddadd.jpg
به گزارش اسپوتنیک، متخصص تغذیه در روسیه النا سابلینا یادآور شد که خربزه یک محصول کم کالری است و در هر 100 گرم فقط 30-35 کالری دارد. علاوه بر این، خربزه سرشار از ویتامین B6، اسید اسکوربیک، اسید فولیک، بتاکاروتن، آنتی اکسیدان ها و سایر مواد مفید و همچنین فیبر غذایی است که روده را تحریک می کند.با این حال، خربزه اگر با سایر غذاها مخلوط شود می تواند باعث سوء هاضمه شود. توصیه می شود برای جلوگیری از سوء هاضمه، خربزه را جدا از سایر غذاها یک ساعت بعد از غذا و 2 ساعت قبل از غذای بعدی مصرف کنید. سابلینا توضیح داد: یک قانون مهم دیگر: سعی کنید خربزه را حداقل 2 تا 3 ساعت قبل از خواب بخورید. او یادآور شد که ترکیب خربزه با شیر و محصولات شیر ترش یا الکل خطرناک است، این می تواند باعث تخمیر در روده و اسهال شود.
https://spnfa.ir/20210727/هندوانه-یا-خربزه-کدام-را-بخوریم---8095902.html
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
2022
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
خبرها
fa_FA
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
https://cdn1.img.spnfa.ir/img/539/13/5391318_195:0:2926:2048_1920x0_80_0_0_fdf2d409e8b4ffc3976dadab2395d5d8.jpgاسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
جهان
هرگز خربزه را به این خوراکی ها همزمان نخورید
22:08 25.08.2022 (بروز رسانی شده: 22:12 25.08.2022) النا سابلینا، کاندیدای علوم پزشکی، متخصص گوارش در روسیه، در مصاحبه ای نشریه دکتر پیتر گفت که خربزه چگونه برای بدن مفید است و اما باید بدانید چگونه آن را به درستی بخورد.
به گزارش اسپوتنیک، متخصص تغذیه در روسیه النا سابلینا یادآور شد که خربزه یک محصول
کم کالری است و در هر 100 گرم فقط 30-35 کالری دارد. علاوه بر این، خربزه سرشار از ویتامین B6، اسید اسکوربیک، اسید فولیک، بتاکاروتن، آنتی اکسیدان ها و سایر مواد مفید و همچنین فیبر غذایی است که روده را تحریک می کند.
با این حال، خربزه اگر با سایر غذاها مخلوط شود می تواند باعث سوء هاضمه شود. توصیه می شود برای جلوگیری از سوء هاضمه، خربزه را جدا از سایر غذاها یک ساعت بعد از غذا و 2 ساعت قبل از غذای بعدی مصرف کنید. سابلینا توضیح داد: یک قانون مهم دیگر: سعی کنید خربزه را حداقل 2 تا 3 ساعت قبل از خواب بخورید.
او یادآور شد که ترکیب خربزه با شیر و محصولات شیر ترش یا الکل خطرناک است، این می تواند باعث تخمیر در روده و اسهال شود.