https://spnfa.ir/20220726/برای-قلبتان-هر-روز-این-میوه-ها-را-بخورید--11797768.html
برای قلبتان، هر روز این میوه ها را بخورید
برای قلبتان، هر روز این میوه ها را بخورید
اسپوتنیک ایران
مصرف بسیاری از انواع توتها از چند عاملی که باعث بیماری قلبی میشود میکاهد 26.07.2022, اسپوتنیک ایران
2022-07-26T23:59+0430
2022-07-26T23:59+0430
2022-07-27T00:04+0430
جهان
https://cdn1.img.spnfa.ir/img/07e4/08/1c/6860784_0:161:3067:1886_1920x0_80_0_0_b615184618d7457e2bc5c8316094547a.jpg
به گزارش اسپوتنیک، ایرینا پوپوف در مقاله ای می نویسد که توتفرنگی، توت سیاه، تمشک و زغالاخته حاوی مواد مغذی مهمی هستند که نقش مهمی در سلامت قلب دارند. این مواد خوراکی مملو از آنتیاکسیدانهایی چون آنتوسیانیناند که جلوی استرس اکسیداتیو و التهاب منجر به بیماریهای قلبی را میگیرد.به عقیده نویسنده این مقاله، مصرف بسیار انواع توتها از چند عاملی که باعث بیماری قلبی میشود میکاهد. ماهیهای چرب مانند قزلآلا، خالمخالی، ساردین و تن سرشار از اسیدهای چرب امگا۳ هستند که برای سلامت قلب بسیار مفیدند. روغن ماهی هم گزینه خوبی برای دریافت اسیدهای چرب امگا۳ مورد نیاز بدن است. مکمل روغن ماهی، تریگلیسیرید خون را کم کرده و عملکرد رگهای خونی را بهبود میبخشد و در نتیجه از فشار خون بالا میکاهد که در نتیجه منجر به بهبود وضعیت قلب میشود.
https://spnfa.ir/20220630/ویتامین-های-اصلی-برای-لاغری--11402461.html
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
2022
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
خبرها
fa_FA
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
https://cdn1.img.spnfa.ir/img/07e4/08/1c/6860784_169:0:2898:2047_1920x0_80_0_0_0dd42bc86fe61a43bf50f4a4dd33adfb.jpgاسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
جهان
برای قلبتان، هر روز این میوه ها را بخورید
23:59 26.07.2022 (بروز رسانی شده: 00:04 27.07.2022) مصرف بسیاری از انواع توتها از چند عاملی که باعث بیماری قلبی میشود میکاهد
به گزارش اسپوتنیک، ایرینا پوپوف در مقاله ای می نویسد که
توتفرنگی، توت سیاه، تمشک و زغالاخته حاوی مواد مغذی مهمی هستند که نقش مهمی در سلامت قلب دارند. این مواد خوراکی مملو از آنتیاکسیدانهایی چون آنتوسیانیناند که جلوی استرس اکسیداتیو و التهاب منجر به بیماریهای قلبی را میگیرد.
به عقیده نویسنده این مقاله، مصرف بسیار انواع توتها از چند عاملی که باعث بیماری قلبی میشود میکاهد. ماهیهای چرب مانند قزلآلا، خالمخالی، ساردین و تن سرشار از اسیدهای چرب امگا۳ هستند که برای سلامت قلب بسیار مفیدند. روغن ماهی هم گزینه خوبی برای دریافت اسیدهای چرب امگا۳ مورد نیاز بدن است. مکمل روغن ماهی، تریگلیسیرید خون را کم کرده و عملکرد رگهای خونی را بهبود میبخشد و در نتیجه از فشار خون بالا میکاهد که در نتیجه منجر به بهبود وضعیت قلب میشود.