برای قلبتان، هر روز این میوه ها را بخورید

© Depositphotos / Yacobchuk1سکته قلبی مرد مریض و بیمار
سکته قلبی مرد مریض و بیمار - اسپوتنیک ایران, 1920, 26.07.2022
Telegram
مصرف بسیاری از انواع توت‌ها از چند عاملی که باعث بیماری قلبی می‌شود می‌کاهد
به گزارش اسپوتنیک، ایرینا پوپوف در مقاله ای می نویسد که توت‌فرنگی، توت سیاه، تمشک و زغال‌اخته حاوی مواد مغذی مهمی هستند که نقش مهمی در سلامت قلب دارند. این مواد خوراکی مملو از آنتی‌اکسیدان‌هایی چون آنتوسیانین‌اند که جلوی استرس اکسیداتیو و التهاب منجر به بیماری‌های قلبی را می‌گیرد.
ویتامین‌هایی  که جلوی چاق شدن آدم را می گیرند - اسپوتنیک ایران, 1920, 30.06.2022
ویتامین های اصلی برای لاغری
به عقیده نویسنده این مقاله، مصرف بسیار انواع توت‌ها از چند عاملی که باعث بیماری قلبی می‌شود می‌کاهد. ماهی‌های چرب مانند قزل‌آلا، خال‌مخالی، ساردین و تن سرشار از اسیدهای چرب امگا۳ هستند که برای سلامت قلب بسیار مفیدند. روغن ماهی هم گزینه خوبی برای دریافت اسیدهای چرب امگا۳ مورد نیاز بدن است. مکمل روغن ماهی، تری‌گلیسیرید خون را کم کرده و عملکرد رگ‌های خونی را بهبود می‌بخشد و در نتیجه از فشار خون بالا می‌کاهد که در نتیجه منجر به بهبود وضعیت قلب می‌شود.
نوار خبری
0
loader
بحث و گفتگو
Заголовок открываемого материала