https://spnfa.ir/20220628/گرم-کردن-چه-محصولاتی-در-مایکروفر-خطرناک-است-11373775.html
گرم کردن چه محصولاتی در مایکروفر خطرناک است؟
گرم کردن چه محصولاتی در مایکروفر خطرناک است؟
اسپوتنیک ایران
متخصص تغذیه توضیح داد که گرم کردن کدام غذاها در مایکروویو خطرناک است. 28.06.2022, اسپوتنیک ایران
2022-06-28T00:30+0430
2022-06-28T00:30+0430
2022-06-28T00:30+0430
جهان
خارج از خبرها
https://cdn1.img.spnfa.ir/img/07e6/06/1c/11373634_0:225:2000:1350_1920x0_80_0_0_13c6a208e311811381dcb9131583df55.jpg
به گزارش اسپوتنیک، النا سولوماتینا متخصص تغذیه می گوید تربچه، چغندر و کرفس که در مایکروویو حرارت داده می شوند، می توانند در هنگام مصرف به طور جدی بر عملکرد بدن تأثیر بگذارند. این متخصص خاطرنشان کرد: این محصولات در طی عملیات حرارتی در مایکروویو بر سیستم عصبی تأثیر می گذارند. مواد موجود در آنها وقتی گرم می شوند می توانند به کلیه ها آسیب بزنند یا مسمومیت ایجاد کنند.سولوماتینا تاکید کرد: سیب زمینی و بادمجان حاوی سولانین هستند، این ماده فعال تر می شود و در واقع با حرارت دادن به سم تبدیل می شود. نیترات موجود در چغندر، هویج، تربچه، کرفس به نیتروزآمین تبدیل می شود - یک ماده سرطان زا. به سیستم عصبی، کلیه ها آسیب می رساند، منجر به مسمومیت می شود و در زنان باردار باعث مرگ جنین می شود. چنین محصولاتی حتی نباید زیر نور خورشید بماند.او همچنین افزود که محصولات تخمیر شده و شیر ترش - هنگامی که در مایکروویو گرم می شوند خواص خود را از دست می دهند. این فرآیند باکتری های مفید را از بین می برد.
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rosiya Segodnya“
2022
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rosiya Segodnya“
خبرها
fa_FA
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rosiya Segodnya“
https://cdn1.img.spnfa.ir/img/07e6/06/1c/11373634_0:38:2000:1538_1920x0_80_0_0_da703aac3df1a516aafa40a48f62944d.jpgاسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rosiya Segodnya“
جهان, خارج از خبرها
گرم کردن چه محصولاتی در مایکروفر خطرناک است؟
متخصص تغذیه توضیح داد که گرم کردن کدام غذاها در مایکروویو خطرناک است.
به گزارش اسپوتنیک، النا سولوماتینا متخصص تغذیه می گوید تربچه، چغندر و کرفس که در مایکروویو حرارت داده می شوند، می توانند در هنگام مصرف به طور جدی بر عملکرد بدن تأثیر بگذارند.
این متخصص خاطرنشان کرد: این محصولات در طی عملیات حرارتی در مایکروویو بر سیستم عصبی تأثیر می گذارند. مواد موجود در آنها وقتی گرم می شوند می توانند به کلیه ها آسیب بزنند یا مسمومیت ایجاد کنند.
سولوماتینا تاکید کرد: سیب زمینی و بادمجان حاوی سولانین هستند، این ماده فعال تر می شود و در واقع با حرارت دادن به سم تبدیل می شود. نیترات موجود در چغندر، هویج، تربچه، کرفس به نیتروزآمین تبدیل می شود - یک ماده سرطان زا. به سیستم عصبی، کلیه ها آسیب می رساند، منجر به مسمومیت می شود و در زنان باردار باعث مرگ جنین می شود. چنین محصولاتی حتی نباید زیر نور خورشید بماند.
او همچنین افزود که محصولات تخمیر شده و شیر ترش - هنگامی که در مایکروویو گرم می شوند خواص خود را از دست می دهند. این فرآیند باکتری های مفید را از بین می برد.