https://spnfa.ir/20220415/معلوم-شد-حلوا-خطر-ابتلا-به-دیابت-را-کاهش-می-دهد-10702424.html
معلوم شد حلوا خطر ابتلا به دیابت را کاهش می دهد
معلوم شد حلوا خطر ابتلا به دیابت را کاهش می دهد
اسپوتنیک ایران
سرگئی آگاپکین و میخائیل گینزبورگ، پزشکان روس اعلام کردند که استفاده از منیزیم می تواند خطر ابتلا به دیابت را تا 20 درصد کاهش دهد. در عین حال، حلوا از جمله... 15.04.2022, اسپوتنیک ایران
2022-04-15T16:22+0430
2022-04-15T16:22+0430
2022-04-15T16:22+0430
جهان
https://cdn1.img.spnfa.ir/img/07e6/04/0f/10702457_0:6:438:252_1920x0_80_0_0_8b9e60dd2990b39b986807845f710fc0.jpg
به گزارش اسپوتنیک، دکتر آگاپکین گفت: اگر حلوا با تخمه آفتابگردان باشد ، در 100 گرم آن 45 درصد نیاز روزانه به منیزیم و اگر از کنجد باشد، 135 درصد نیاز روزانه به منیزیم در 100 گرم آن وجود دارد.در عین حال، درک این نکته مهم است که حلوا یک عیب نیز دارد: این محصول حاوی مقدار زیادی شکر است.دکتر گینزبورگ خاطرنشان کرد: در نظارت ها بر وضعیت افراد دارای مصرف زیاد و کم غذاهای غنی از منیزیم، می بینیم که در گروهی که این عنصر در رژیم غذایی آنها کافی است، همه چیز خوب است و در گروه دیگر، بیماری ها زودتر، با شدت بیشتر و بدخیم بروز می کنند.
https://spnfa.ir/20220402/کفی-های-جدیدی-برای-کفش-افراد-مبتلا-به-دیابت-ساخته-شده-است-10583303.html
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
2022
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
خبرها
fa_FA
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
https://cdn1.img.spnfa.ir/img/07e6/04/0f/10702457_49:0:390:256_1920x0_80_0_0_07ec1eadbbaf71776f856a22a278724b.jpgاسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
جهان
معلوم شد حلوا خطر ابتلا به دیابت را کاهش می دهد
سرگئی آگاپکین و میخائیل گینزبورگ، پزشکان روس اعلام کردند که استفاده از منیزیم می تواند خطر ابتلا به دیابت را تا 20 درصد کاهش دهد. در عین حال، حلوا از جمله محصولاتی است که حاوی مقدار کافی از این عنصر است.
به گزارش اسپوتنیک، دکتر آگاپکین گفت: اگر حلوا با تخمه آفتابگردان باشد ، در 100 گرم آن 45 درصد نیاز روزانه به منیزیم و اگر از کنجد باشد، 135 درصد نیاز روزانه به منیزیم در 100 گرم آن وجود دارد.
در عین حال، درک این نکته مهم است که حلوا یک عیب نیز دارد: این محصول حاوی مقدار زیادی شکر است.
دکتر گینزبورگ خاطرنشان کرد: در نظارت ها بر وضعیت افراد دارای مصرف زیاد و کم غذاهای غنی از منیزیم، می بینیم که در گروهی که این عنصر در رژیم غذایی آنها کافی است، همه چیز خوب است و در گروه دیگر، بیماری ها زودتر، با شدت بیشتر و بدخیم بروز می کنند.