https://spnfa.ir/20220406/طرز-تهیه-زولبیای-خانگی-ویژه-ماه-رمضان-ویدئو-عکس--10615377.html
طرز تهیه زولبیای خانگی ویژه ماه رمضان +ویدئو، عکس
طرز تهیه زولبیای خانگی ویژه ماه رمضان +ویدئو، عکس
با کمترین هزینه میتوان زولبیا را در خانه تهیه کرد. 06.04.2022, اسپوتنیک ایران
2022-04-06T03:41+0430
2022-04-06T03:41+0430
2022-04-06T03:41+0430
خارج از خبرها
/html/head/meta[@name='og:title']/@content
/html/head/meta[@name='og:description']/@content
https://cdn1.img.spnfa.ir/img/07e5/04/0b/7722685_0:68:1201:743_1920x0_80_0_0_d353ca33467a80fd2f4842559eab7cbe.png
به گزارش اسپوتنیک، زولبیا، شیرینی پرشهد و خوشمزه، یکی از پرطرفدارترین شیرینیهایی است که در ایام ماه رمضان زینتبخش سفرههای افطار است. با وجود کرونا بسیاری ترجیح میدهند که خود در خانه این شیرینی رابا مواد تازه و سالم درست کنند. برای تهیه زولبیای خانگی خوش طعم و عطر آسانترین روش تهیه برای شما ارائه میشد. در ابتدا باید مواد مورد نیاز به میزان لازم و طبق دستور پخت تهیه شود. و اما مواد لازم شامل نشاسته ۱ لیوان سرخالی معادل ۱۲۰ گرم، ماست غلیظ پر چرب ۵ درصد نصف لیوان معادل ۱۲۰ گرم، گلاب ۱ قاشق غذاخوری، زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری، روغن مایع ۱ قاشق چایخوری، آرد ۲ قاشق غذاخوری معادل ۲۰ گرم، بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری میشود.طرز تهیهی این شیرینی پرطرفداربه این شرح است: نشاسته را داخل ظرف ریخته و ماست را اضافه میکنیم و خوب با هم مخلوط کرده تا نشاسته مقداری نرم شود حالا گلاب، زعفران دم کرده، روغن مایع و آرد را به مواد اضافه میکنیم و با همزن به مدت ۵ تا ۷ دقیقه خوب مخلوط میکنیم تا از حالت سفتی خارج شود در حین همزدن بکینگ پودر هم به مواد اضافه میکنیم. پس از همزدن، مواد را داخل ظرفی در بسته ریخته و اجازه میدهیم به مدت ۳ تا ۴ ساعت استراحت کند. قبل از زدن زولبیا شیره را آماده میکنیم به این صورت که ۱ لیوان سرخالی شکر را به همراه یک سوم لیوان آب داخل قابلمه ریخته و ۲ قاشق غذاخوری گلاب، نصف قاشق چایخوری آبلیمو اضافه میکنیم مواد را هم زده تا شکر مقداری حل شود. حالا قابلمه را روی گاز گذاشته و دیگر مواد را به هم نمیزنیم تا شروع به قل زدن کند و بعد از اینکه کف کرد با یک برس آغشته به آبلیمو کنارههای قابلمه را که شکر چسبیده پاک میکنیم. شکر باید کاملا حل شود بعد مقداری زعفران، چند عدد هل و نصف قاشق غذاخوری گلوکز مایع اضافه کرده و همین که گلوکز باز شد گاز را خاموش میکنیم. حالا مواد زولبیا را که استراحت کرده را هم میزنیم و داخل ظرف مخصوص یا ظرف جای سس میریزیم. داخل یک قابلمه کوچک به اندازه ۲ سانتیمتر روغن ریخته و صبر میکنیم تا روغن داغ داغ شود و از مواد زولبیا به صورت دایرهایی و تو در تو داخل روغن داغ میریزیم و خوب هر دو طرف را سرخ میکنیم تا طلایی رنگ شود. سپس داخل شربت میاندازیم؛ که به مدت ۱۰ تا ۱۵ ثانیه داخل شربت (شربت گرم) باشد بعد خارج کرده و داخل ظرف میچینیم.
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rosiya Segodnya“
2022
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rosiya Segodnya“
خبرها
fa_FA
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rosiya Segodnya“
https://cdn1.img.spnfa.ir/img/07e5/04/0b/7722685_52:0:1043:743_1920x0_80_0_0_14b154f6f3c46816bcde4396a5d4b0f8.pngاسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rosiya Segodnya“
خارج از خبرها
طرز تهیه زولبیای خانگی ویژه ماه رمضان +ویدئو، عکس
با کمترین هزینه میتوان زولبیا را در خانه تهیه کرد.
به گزارش اسپوتنیک،
زولبیا، شیرینی پرشهد و خوشمزه، یکی از پرطرفدارترین شیرینیهایی است که در ایام ماه رمضان زینتبخش سفرههای افطار است. با وجود کرونا بسیاری ترجیح میدهند که خود در خانه این
شیرینی رابا مواد تازه و سالم درست کنند.
برای تهیه زولبیای خانگی خوش طعم و عطر آسانترین روش تهیه برای شما ارائه میشد. در ابتدا باید مواد مورد نیاز به میزان لازم و طبق دستور پخت تهیه شود. و اما مواد لازم شامل نشاسته ۱ لیوان سرخالی معادل ۱۲۰ گرم، ماست غلیظ پر چرب ۵ درصد نصف لیوان معادل ۱۲۰ گرم، گلاب ۱ قاشق غذاخوری، زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری، روغن مایع ۱ قاشق چایخوری، آرد ۲ قاشق غذاخوری معادل ۲۰ گرم، بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری میشود.
طرز تهیهی این شیرینی پرطرفداربه این شرح است: نشاسته را داخل ظرف ریخته و ماست را اضافه میکنیم و خوب با هم مخلوط کرده تا نشاسته مقداری نرم شود حالا گلاب، زعفران دم کرده، روغن مایع و آرد را به مواد اضافه میکنیم و با همزن به مدت ۵ تا ۷ دقیقه خوب مخلوط میکنیم تا از حالت سفتی خارج شود در حین همزدن بکینگ پودر هم به مواد اضافه میکنیم. پس از همزدن، مواد را داخل ظرفی در بسته ریخته و اجازه میدهیم به مدت ۳ تا ۴ ساعت استراحت کند.
قبل از زدن زولبیا شیره را آماده میکنیم به این صورت که ۱ لیوان سرخالی شکر را به همراه یک سوم لیوان آب داخل قابلمه ریخته و ۲ قاشق غذاخوری گلاب، نصف قاشق چایخوری آبلیمو اضافه میکنیم مواد را هم زده تا شکر مقداری حل شود. حالا قابلمه را روی گاز گذاشته و دیگر مواد را به هم نمیزنیم تا شروع به قل زدن کند و بعد از اینکه کف کرد با یک برس آغشته به آبلیمو کنارههای قابلمه را که شکر چسبیده پاک میکنیم. شکر باید کاملا حل شود بعد مقداری زعفران، چند عدد هل و نصف قاشق غذاخوری گلوکز مایع اضافه کرده و همین که گلوکز باز شد گاز را خاموش میکنیم.
حالا مواد زولبیا را که استراحت کرده را هم میزنیم و داخل ظرف مخصوص یا ظرف جای سس میریزیم. داخل یک قابلمه کوچک به اندازه ۲ سانتیمتر روغن ریخته و صبر میکنیم تا روغن داغ داغ شود و از مواد زولبیا به صورت دایرهایی و تو در تو داخل روغن داغ میریزیم و خوب هر دو طرف را سرخ میکنیم تا طلایی رنگ شود. سپس داخل شربت میاندازیم؛ که به مدت ۱۰ تا ۱۵ ثانیه داخل شربت (شربت گرم) باشد بعد خارج کرده و داخل ظرف میچینیم.