نودل برای هر سلیقه‌ای

اشتراک
نودل یک غذایی اصیل آسیایی است که از برش خمیر فطیر (عمل‌آوری نشده) تهیه می‌شود.
© REUTERS / Athit Perawongmetha

فروشگاه نودل فوری در بانکوک تایلند.

فروشگاه نودل فوری در بانکوک تایلند. - اسپوتنیک ایران
1/6

فروشگاه نودل فوری در بانکوک تایلند.

© REUTERS / Athit Perawongmetha

نودل را معمولا همراه با سس مخصوص و یا به همراه سوپ سرو می‌‌کنند.

نودل را معمولا همراه با سس مخصوص و یا به همراه سوپ سرو می‌‌کنند. - اسپوتنیک ایران
2/6

نودل را معمولا همراه با سس مخصوص و یا به همراه سوپ سرو می‌‌کنند.

© REUTERS / Athit Perawongmetha

نودل‌ فوری که در دهه ۶۰ میلادی در بازارهای داخلی کره رواج یافتند یک غذای رشته‌ای فوری و اغلب تند هستند که در لیوان‌های یک‌بار مصرف و قابل بازیافت بسته‌بندی می‌شوند و می‌توان این لیوان‌های نودل را در هرجایی مثل کافی‌نت، کتابخانه، قطار و یا هر جای دیگری تهیه و مصرف کرد.

نودل‌ فوری که در دهه ۶۰ میلادی در بازارهای داخلی کره رواج یافتند یک غذای رشته‌ای فوری و اغلب تند هستند که در لیوان‌های یک‌بار مصرف و قابل بازیافت بسته‌بندی می‌شوند و می‌توان این لیوان‌های نودل را در هرجایی مثل کافی‌نت، کتابخانه، قطار و یا هر جای دیگری تهیه و مصرف کرد. - اسپوتنیک ایران
3/6

نودل‌ فوری که در دهه ۶۰ میلادی در بازارهای داخلی کره رواج یافتند یک غذای رشته‌ای فوری و اغلب تند هستند که در لیوان‌های یک‌بار مصرف و قابل بازیافت بسته‌بندی می‌شوند و می‌توان این لیوان‌های نودل را در هرجایی مثل کافی‌نت، کتابخانه، قطار و یا هر جای دیگری تهیه و مصرف کرد.

© REUTERS / Athit Perawongmetha

نودل‌ فوری که در دهه ۶۰ میلادی در بازارهای داخلی کره رواج یافتند یک غذای رشته‌ای فوری و اغلب تند هستند که در لیوان‌های یک‌بار مصرف و قابل بازیافت بسته‌بندی می‌شوند و می‌توان این لیوان‌های نودل را در هرجایی مثل کافی‌نت، کتابخانه، قطار و یا هر جای دیگری تهیه و مصرف کرد.

نودل‌ فوری که در دهه ۶۰ میلادی در بازارهای داخلی کره رواج یافتند یک غذای رشته‌ای فوری و اغلب تند هستند که در لیوان‌های یک‌بار مصرف و قابل بازیافت بسته‌بندی می‌شوند و می‌توان این لیوان‌های نودل را در هرجایی مثل کافی‌نت، کتابخانه، قطار و یا هر جای دیگری تهیه و مصرف کرد. - اسپوتنیک ایران
4/6

نودل‌ فوری که در دهه ۶۰ میلادی در بازارهای داخلی کره رواج یافتند یک غذای رشته‌ای فوری و اغلب تند هستند که در لیوان‌های یک‌بار مصرف و قابل بازیافت بسته‌بندی می‌شوند و می‌توان این لیوان‌های نودل را در هرجایی مثل کافی‌نت، کتابخانه، قطار و یا هر جای دیگری تهیه و مصرف کرد.

© REUTERS / Athit Perawongmetha

نودل را معمولا همراه با سس مخصوص و یا به همراه سوپ سرو می‌‌کنند.

نودل را معمولا همراه با سس مخصوص و یا به همراه سوپ سرو می‌‌کنند. - اسپوتنیک ایران
5/6

نودل را معمولا همراه با سس مخصوص و یا به همراه سوپ سرو می‌‌کنند.

© REUTERS / Athit Perawongmetha

نودل‌ها سرشار از نمک هستند و یک لیوان از این نودل‌های محبوب، محتوی بیش از ۹۰ درصد از نمک مجاز روزانه مصرف‌کنندگان است.

نودل‌ها سرشار از نمک هستند و یک لیوان از این نودل‌های محبوب، محتوی بیش از ۹۰ درصد از نمک مجاز روزانه مصرف‌کنندگان است. - اسپوتنیک ایران
6/6

نودل‌ها سرشار از نمک هستند و یک لیوان از این نودل‌های محبوب، محتوی بیش از ۹۰ درصد از نمک مجاز روزانه مصرف‌کنندگان است.

نوار خبری
0
loader
بحث و گفتگو
Заголовок открываемого материала