https://spnfa.ir/20220317/رژیم-غذایی-که-خطر-ابتلا-به-سرطان-را-کاهش-میدهد-10442285.html
رژیم غذایی که خطر ابتلا به سرطان را کاهش میدهد
رژیم غذایی که خطر ابتلا به سرطان را کاهش میدهد
برخی رژیمهای غذایی وجود دارد که میتواند خطر ابتلا به سرطان را در افراد کاهش دهد. 17.03.2022, اسپوتنیک ایران
2022-03-17T11:45+0330
2022-03-17T11:45+0330
2022-03-17T11:45+0330
خارج از خبرها
/html/head/meta[@name='og:title']/@content
/html/head/meta[@name='og:description']/@content
https://cdn1.img.spnfa.ir/img/241/94/2419469_0:59:3435:1991_1920x0_80_0_0_ac011f69c8f513690c2ce34d6090f151.jpg
به گزارش اسپوتنیک به نقل از باشگاه خبرنگاران، بر اساس یک پژوهش که به تازگی در مجله پزشکی "BMC Medicine" منتشر شده است، داشتن یک رژیم غذایی که در آن مصرف گوشت کم و یا حتی خالی از گوشت باشد، میتواند خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد.محققان دانشگاه آکسفورد در این پژوهش، دادههایی که در سالهای ۲۰۰۶ تا ۲۰۱۰ از سوی "بانک اطلاعات پزشکی انگلیس" جمع آوری شده بود را مورد بررسی قرار دادند. این اطلاعات شامل دادههای ۴۷۲ هزار بزرگسالی بود که سنینی مابین ۴۰ تا ۷۰ سال در زمان جمع آوری اطلاعات داشتند.این اطلاعات که نشان میداد چه مقدار از شرکت کنندگان از گوشت و ماهی مصرف کرده بودند، از سوی محققان با موارد سرطان مورد مقایسه قرار گرفت و عوامل دیگر نیز، نظیر سبک زندگی و سلامت نیز در این تحقیق در نظر گرفته شد.محققان پس از بررسی این موارد دریافتند خوردن ۵ بار گوشت در هفته و یا کمتر از این میزان، میتواند خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد.بر اساس این یافته ها، خطر سرطان در میان افرادی که در هفته ۵ بار و یا کمتر گوشت میخورند ۲ درصد کمتر، و در میان افرادی که گوشت مصرف نمیکنند اما ماهی میخورند ۱۰ درصد کمتر و در میان افراد گیاهخوار و "گیاهخواران مطلق" (که به آنها وگان نیز میگویند و شامل افراد میشود که تنها محصولاتی که از زمین میروید را میخورند و حتی لبنیات یا تخم مرغ را نیز نمیخورند) ۱۴ درصد کمتر از افرادی بوده است که در هفته بیش از ۵ بار گوشت میخوردند."Marissa Perrotta" متخصص تغذیه و مالک پایگاه اینترنتی "Plantable Nutrition & Wellness" (تندرستی و تغذیه گیاهی) در این باره میگوید: شواهد قابل توجهی وجود دارد که که در طی سالها جمع آوری شده و نشان میدهد رژیم غذایی کم گوشت یا بدون گوشت نه تنها خطر سرطان، بلکه خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و دیابت را کاهش میدهد.
https://spnfa.ir/20220312/رژیم-غذایی-سالم-و-موثر-در-کاهش-وزن-10399041.html
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rosiya Segodnya“
2022
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rosiya Segodnya“
خبرها
fa_FA
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rosiya Segodnya“
https://cdn1.img.spnfa.ir/img/241/94/2419469_352:0:3083:2048_1920x0_80_0_0_045e1361e7b8402d9bf5fba4ae7b51de.jpgاسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rosiya Segodnya“
خارج از خبرها
رژیم غذایی که خطر ابتلا به سرطان را کاهش میدهد
برخی رژیمهای غذایی وجود دارد که میتواند خطر ابتلا به سرطان را در افراد کاهش دهد.
به گزارش اسپوتنیک به نقل از باشگاه خبرنگاران، بر اساس یک پژوهش که به تازگی در مجله پزشکی "BMC Medicine" منتشر شده است، داشتن یک رژیم غذایی که در آن مصرف گوشت کم و یا حتی خالی از گوشت باشد، میتواند خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد.
محققان دانشگاه آکسفورد در این پژوهش، دادههایی که در سالهای ۲۰۰۶ تا ۲۰۱۰ از سوی "بانک اطلاعات پزشکی انگلیس" جمع آوری شده بود را مورد بررسی قرار دادند. این اطلاعات شامل دادههای ۴۷۲ هزار بزرگسالی بود که سنینی مابین ۴۰ تا ۷۰ سال در زمان جمع آوری اطلاعات داشتند.
این اطلاعات که نشان میداد چه مقدار از شرکت کنندگان از گوشت و ماهی مصرف کرده بودند، از سوی محققان با موارد سرطان مورد مقایسه قرار گرفت و عوامل دیگر نیز، نظیر سبک زندگی و سلامت نیز در این تحقیق در نظر گرفته شد.
محققان پس از بررسی این موارد دریافتند خوردن ۵ بار گوشت در هفته و یا کمتر از این میزان، میتواند خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد.
بر اساس این یافته ها، خطر سرطان در میان افرادی که در هفته ۵ بار و یا کمتر گوشت میخورند ۲ درصد کمتر، و در میان افرادی که گوشت مصرف نمیکنند اما ماهی میخورند ۱۰ درصد کمتر و در میان افراد گیاهخوار و "گیاهخواران مطلق" (که به آنها وگان نیز میگویند و شامل افراد میشود که تنها محصولاتی که از زمین میروید را میخورند و حتی لبنیات یا تخم مرغ را نیز نمیخورند) ۱۴ درصد کمتر از افرادی بوده است که در هفته بیش از ۵ بار گوشت میخوردند.
"Marissa Perrotta" متخصص تغذیه و مالک پایگاه اینترنتی "Plantable Nutrition & Wellness" (تندرستی و تغذیه گیاهی) در این باره میگوید: شواهد قابل توجهی وجود دارد که که در طی سالها جمع آوری شده و نشان میدهد رژیم غذایی کم گوشت یا بدون گوشت نه تنها خطر سرطان، بلکه خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و دیابت را کاهش میدهد.