واکنش کاربران به مجازات حبس برای مزاحمین تلفنی فوریتهای پزشکی +عکس
CC BY 4.0 / Tasnim news agency / اورژانس ایران

اشتراک
با افزایش مزاحمت تلفنی اورژانس تهران پیشنهاد مجازات حبس ۲ تا ۶ ماه مورد بررسی قرار گرفت.
به گزارش اسپوتنیک، به تازگی خبری مبنی بر افزایش مزاحمتهای تلفنی برای بخش فوریتهای پزشکی تهران منتشر شده که پیشنهادات مقامات مسئول برای تعیین مجازات متخلفین مورد توجه کاربران فضای مجازی و شبکههای اجتماعی قرار گرفته است. پژمان آقازاده، معاون فنی و عملیاتی مرکز اورژانس تهران از افزایش ۲۰ درصدی مزاحمتهای تلفنی اورژانس تهران خبر داد. این مقام مسئول در ادامه افزود: "راهکار اولیهای که در این خصوص در نظر گرفتهایم، راهکار ریشهای فرهنگسازی است. باید در خصوص اینکه یک مزاحمت تلفنی چه مشکلاتی را برای افراد نیازمند به فوریتهای پزشکی به وجود میآورد اطلاع رسانی بیشتری کنیم و پشت خط نگه داشتن افرادی که نیازمند فوریتهای پزشکی هستند اثری جز به خطر انداختن جان آنها ندارد."
آقازاده در ادامهی این موضوع گفت: "راهکار مهم دیگری که میتوان برای کاهش مزاحمتهای تلفنی پیش گرفت برخوردهای قانونی است. در حال حاضر مزاحمت تلفنی و مجازاتی که برای آن در نظر گرفته میشود با یکدیگر توازن ندارد. به عنوان مثال فردی با یک شماره تماس و سیمکارت برای اورژانس ۱۱۵ مزاحمت ایجاد میکند و در نهایت برای تنبیه وی سیمکارتش را میسوزانند. طبیعتا این مجازات نمیتواند بازدارنده باشد. اما با برگزاری جلساتی با دادستانی تهران و سایر سازمانهای همکار و پشتیبان در امر امدادرسانی که در سطح وزارتخانه بر پا شد و موضوع جلسات این بود که چه مجازاتی برای مزاحمان تلفنی در نظر گرفته شود که پیشنهاد "۲ تا ۶ ماه حبس در صورت محرز شدن جرم" نیز مطرح شد."
بعضی از کاربران با اشاره به نبود انسانیت و نوشتن "انسانم آرزوست" نسبت به این خبر واکنش نشان میدهند. عدهای از کاربران مجازات ۲ تا ۶ ماه حبس را برای متخلفین تا چیز میدانند. اما برخی دیگر از کاربران بر این باورند به جای حبس این افراد باید به کار بدون دستمزد در یکی از مراکز درمانی محکوم شوند تا بیماران نیازمند را ببینند و مزاحمت از ذهنشان بیرون برود. تعدادی از کاربران هم حبس ۲ تا ۶ ماه را برای نوجوانان ۱۲ ساله مناسب نمیدانند و معتقدند زندان رفتن تاثیر منفی در روند بهبود اخلاق و رفتار خواهد گذاشت.