دریادار ایرانی: پیام رزمایش ایران روسیه و چین برقراری امنیت در منطقه است

© Photo / تسنیم / فرمانده نیروی دریایی ارتش امیر شهرام ایرانی فرمانده نیروی دریایی ارتش
امیر شهرام ایرانی فرمانده نیروی دریایی ارتش  - اسپوتنیک ایران  , 1920, 30.01.2022
اشتراک
فرمانده نیروی دریایی ارتش ایران گفت: کشورهای مستقل می‌ توانند با قرار گرفتن در کنار یکدیگر، الگوی جدیدی ارائه دهند که در آن عملکردشان مبتنی بر تامین امنیت و ایمنی دریانوردی است و منتج به صلح جهانی نیز می‌شود.
به گزارش اسپوتنیک به نقل از ایرنا، دریادار شهرام ایرانی فرمانده نیروی دریایی ارتش ایران، با اشاره به برگزاری سومین رزمایش مشترک دریایی ایران، روسیه و چین در کمتر از سه سال گذشته در آب‌ های شمال اقیانوس هند، اظهار کرد: رزمایش مرکب در دنیا تعریف و ویژگی‌ های خاص خود را دارد. ویژگی رزمایش مرکب ایران، روسیه و چین این بود که سه کشور با سه سبک مختلف در حوزه دریا از نوع عملکردی و تجهیزاتی در کنار هم قرار گرفتند که هیچ شباهتی به یکدیگر نداشتند و هر سه ساخته‌ های دست خود را به صحنه آوردند.
فرمانده نیروی دریایی ارتش ایران افزود: افتخار بزرگی برای کشور است که توانسته‌ ایم ظرفیت‌ های خود را علی رغم مثلث شوم تهدید، توطئه و تحریم عملیاتی کنیم، روی پای خود بایستیم و در صحنه بین‌ المللی در محیط دریا حرفی برای گفتن داشته باشیم، ناوشکن‌ های جماران و دنا تجهیزاتی بودند که در این رزمایش شرکت دادیم که هر دو بالگرد دارند و با دست توانمند جوانان این مرز و بوم در شرکت‌ های دانش‌ بنیان و داخلی ساخته شدند.
تصاویر آغاز رزمایش مرکب کمربند امنیت دریایی ۲۰۲۲ ایران، چین و روسیه + ویدئو  - اسپوتنیک ایران  , 1920, 21.01.2022
تصاویر آغاز رزمایش مرکب کمربند امنیت دریایی ۲۰۲۲ ایران، چین و روسیه + ویدئو
وی ضمن اشاره به بعضی مواضع و اقدامات تهدید آمیز برخی کشورهای منطقه‌ ای، اضافه کرد: این رزمایش به کشورهای منطقه و همچنین دشمنان قسم خورده انقلاب، متذکر شد که نظم مبتنی بر نظام تک قطبی در عرصه جهانی برچیده شده و کشورهایی که به‌ طور مستقل در نظام بین‌ الملل عمل می‌ کنند و دغدغه‌ شان تامین امنیت است، می‌توانند با قرار گرفتن در کنار یکدیگر، الگوی جدیدی را ارائه کنند که در آن عملکردشان مبتنی بر تامین امنیت و ایمنی دریانوردی است که منتج به صلحی جهانی نیز می‌شود.
فرمانده نیروی دریایی ارتش عمل در چارچوب قوانین بین‌ المللی و رسیدن به زبانی مشترک را از دیگر ویژگی‌ های همکاری ایران، روسیه و چین در برگزاری رزمایش دریایی مرکب عنوان کرد و گفت: نکته بارز این رزمایش، این بود که نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران به درجه‌ای از بلوغ رسیده که مدیریت رزمایش مرکب را برعهده گرفت و در صحنه اقیانوسی به نحو احسن آن را به انجام رساند.
دریادار ایرانی ادامه داد: از نظر تعداد نیروهای حاضر در این رزمایش نیز، ما و دو کشور دیگر، دو برابر رزمایش قبلی نیرو داشتیم. چین و روسیه هر دو با ترکیبی متفاوت تر از سال‌ های گذشته و با رزم‌ ناوها و ناوشکن‌ ها در این رزمایش حاضر شدند که باعث افزایش پیچیدگی ترکیب تجهیزاتی و تعداد نفرات درگیر رزمایش نیز شد.
وی با تاکید بر اینکه تداوم این همکاری‌ ها، اهداف و برنامه‌ های کشورهایی که از ایجاد ناامنی در منطقه ما سود می‌برند را بر هم خواهد زد، تصریح کرد: اقیانوس هند، به عنوان سومین اقیانوس بزرگ جهان، اولین اقیانوس ناامن جهان است و بالاترین میزان آمار ناامنی در این اقیانوس اتفاق می‌افتد، چرا که حجم تجارت در این اقیانوس بالا است.
فرمانده نیروی دریایی ارتش ایران به تشریح اهمیت امنیت در اقیانوس هند و ضرورت حضور فعال ایران در آن پرداخت و گفت: این اقیانوس تمام قاره‌ ها را به هم متصل می‌کند و بیش از ۹۰ درصد تجارت جهانی در حوزه دریا در این محدوده و خصوصا شمال آن انجام می‌شود.
دریادار ایرانی با یادآوری اینکه ارتباط نظامی در بالاترین سطح روابط میان کشورها و دولت‌ها است، اضافه کرد: انجام تمرینات نظامی ایران، روسیه و چین در کنار هم، با بروزترین تجهیزات، عمق روابط این سه کشور را نشان می‌دهد؛ چرا که سه کشور آموزش‌ها، تجهیزات و سبک عملیاتی خود را به گونه‌ ای کنار هم قرار داده‌اند که به سبکی مشترک رسیده اند و آن را تمرین می‌کنند.
نوار خبری
0
loader
بحث و گفتگو
Заголовок открываемого материала