میلیونها سیاهچاله در گیتی + عکس
© Photo / ESA/Hubble & NASA, Acknowledgement: Judy Schmidtعکسی از کهکشان
اشتراک
در جهان قابل مشاهده ۴۰ کوینتیلیون سیاهچاله ستاره وار وجود دارد.
به گزارش اسپوتنیک به نقل از "لابوساینس"، طبق تحقیقی جدید ۴۰ کوینتیلیون (۴۰،۰۰۰،۰۰۰،۰۰۰،۰۰۰،۰۰۰،۰۰۰) سیاه چاله ستاره وار در جهان قابل مشاهده وجود دارد.
سیاه چاله ستاره وار در پایان حیات ستاره های بزرگی که حجم شان گاهی به چند صد برابر خورشید می رسد، به وجود می آید. محققان دانشکده بین المللی مطالعات پیشرفته(SISSA) در ایتالیا با استفاده از یک روش محاسباتی جدید تخمین زدند چه تعداد از این نوع سیاه چاله ایجاد شده است.
NEW: Study reveals our universe has 40 quintillion* black holes with masses 5 to 10 times that of the #sun. These small #blackholes populate the observable #universe and constitute 1% of all matter. 🌟
— jamie dícklanolova⚡️ 🏴 (@jdcc_inc) January 20, 2022
The Astrophysical Journal:https://t.co/KM0sbL4eoPhttps://t.co/6DLs0X2HfV
همچنین به گفته آنها سیاه چاله های ستاره وار حدود یک درصد ماده باریونی در جهان قابل مشاهده را تشکیل می دهند. باریونها گروهی از مواد هستند که شامل اجزای اتم(پروتون و نوترون) نیز باشد. این گروه از ماده، سنگین تر از دیگر گروههاست.
ویژگی های کهکشانی مرتبطی که در این محاسبات به کار گرفته شده اند شامل اطلاعاتی درباره نرخ تشکیل ستاره، حجم ستاره ها و میزان فلزی بودن محیط بین ستاره ای هستند. تمام این موارد روی تشکیل سیاه چاله ستاره وار تاثیر دارند.