https://spnfa.ir/20220115/خطر-غیرمنتظره-استفاده-از-نان-سفید-9822228.html
خطر غیرمنتظره استفاده از نان سفید
خطر غیرمنتظره استفاده از نان سفید
اسپوتنیک ایران
یک متخصص تغذیه روس اظهار داشت که خوردن نان سفید میتواند منجر به زوال عقل شود. 15.01.2022, اسپوتنیک ایران
2022-01-15T19:10+0330
2022-01-15T19:10+0330
2022-01-15T19:10+0330
جهان
https://cdn1.img.spnfa.ir/img/07e4/0a/10/7039619_0:0:3077:1731_1920x0_80_0_0_68e0c9876cfcfb07b9b2cb5d68da45e1.jpg
به گزارش اسپوتنیک، النا سولوماتینا، متخصص تغذیه در مصاحبه با شبکه "مسکو24" اظهار داشت که غذاهای حاوی چربیهای ترانس و مقادیر بالای قند بر فشار خون تأثیر میگذارند که این موضوع به نوبه خود باعث افزایش سطح کلسترول و خطر ابتلا به زوال عقل میشوند.به گفته این متخصص تغذیه، فست فود، سوسیس، بیکن و نان سفید باعث افزایش غلظت قند شده و تأثیر منفی بر پانکراس، افزایش فشار خون و سطح کلسترول دارند. در نتیجه استفاده از موارد فوق، پلاکهای آترواسکلروتیک در بدن ایجاد شده که در گردش خون اختلال ایجاد میکنند.سولوماتینا در تشریح این موضوع بیان داشت: در نتیجه استفاده از مواد غذایی فوق، فشار افزایش مییابد و این موضوع به دیواره رگهای خونی آسیب بیشتری وارد میکند، به ترتیب رگها از بین می روند و نمیتوانند اکسیژن و گلوکز را به مغز منتقل کنند. مغز شروع به گرسنگی میکند، مرگ سلولهای مغزی آغاز شده و زوال عقل حاصل میشود.
https://spnfa.ir/20210221/خوردن-نان-چه-فوایدی-میتواند-داشته-باشد-7545404.html
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
2022
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
خبرها
fa_FA
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
https://cdn1.img.spnfa.ir/img/07e4/0a/10/7039619_150:0:2879:2047_1920x0_80_0_0_8335c7858d84ab5c76a3973ec22e18db.jpgاسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
جهان
خطر غیرمنتظره استفاده از نان سفید
یک متخصص تغذیه روس اظهار داشت که خوردن نان سفید میتواند منجر به زوال عقل شود.
به گزارش اسپوتنیک، النا سولوماتینا، متخصص تغذیه در مصاحبه با شبکه "مسکو24" اظهار داشت که غذاهای حاوی چربیهای ترانس و مقادیر بالای قند بر فشار خون تأثیر میگذارند که این موضوع به نوبه خود باعث افزایش سطح کلسترول و خطر ابتلا به زوال عقل میشوند.
به گفته این متخصص تغذیه، فست فود، سوسیس، بیکن و نان سفید باعث افزایش غلظت قند شده و تأثیر منفی بر پانکراس، افزایش فشار خون و سطح کلسترول دارند. در نتیجه استفاده از موارد فوق، پلاکهای آترواسکلروتیک در بدن ایجاد شده که در گردش خون اختلال ایجاد میکنند.
سولوماتینا در تشریح این موضوع بیان داشت: در نتیجه استفاده از مواد غذایی فوق، فشار افزایش مییابد و این موضوع به دیواره رگهای خونی آسیب بیشتری وارد میکند، به ترتیب رگها از بین می روند و نمیتوانند اکسیژن و گلوکز را به مغز منتقل کنند. مغز شروع به گرسنگی میکند، مرگ سلولهای مغزی آغاز شده و زوال عقل حاصل میشود.