به گزارش اسپوتنیک، مارینا کوستیوچنکو، مدیر انستیتوی تحقیقات صنعت نانوایی، در مصاحبه با خبرگزاری شهر مسکو گفت: " مصرف منظم نان چاودار به پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی کمک می کند.
این متخصص ادعای نان خوردن منجر به چاقی را تکذیب کرد. "با خوردن یک تکه نان سیاه یا چاودار برای صبحانه، نه کیلوگرم و نه حتی گرم اضافه نخواهید کرد. ارزش غذایی آن کم است. "
وی افزود: " نان چاودار از فیبر بیشتری نسبت به سبزیجات و میوه ها برخوردار است. وی افزود پروتئین های چاودار از نظر ترکیب اسید آمینه کاملتر هستند. مصرف مداوم این گونه محصولات به حفظ سلامت، پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی و سایر بیماری ها کمک می کند."