https://spnfa.ir/20220110/ماده-غذایی-مفیدی-که-بدن-را-در-مقابل-بسیاری-از-بیماری-ها-محافظت-می-کند-9784316.html
ماده غذایی مفیدی که بدن را در مقابل بسیاری از بیماری ها محافظت می کند
ماده غذایی مفیدی که بدن را در مقابل بسیاری از بیماری ها محافظت می کند
اسپوتنیک ایران
پزشکان آمریکایی دریافتند که روغن زیتون خطر مرگ به دلایل مختلف را کاهش می دهد. 10.01.2022, اسپوتنیک ایران
2022-01-10T23:54+0330
2022-01-10T23:54+0330
2022-01-10T23:54+0330
جهان
https://cdn1.img.spnfa.ir/img/20/55/205503_0:160:3073:1888_1920x0_80_0_0_3c293f374fcf688a8b479d184fec39d6.jpg
به گزارش اسپوتنیک، بر اساس مطالعه دانشمندان آمریکایی، مصرف منظم روغن زیتون با کاهش خطر مرگ ناشی از سرطان، بیماری های قلبی عروقی، عصبی و بیماری های تنفسی مرتبط است. این مقاله در مجله کالج آمریکایی قلب و عروق منتشر شده است.دانشمندان آمریکایی به رهبری دکتر مارتا گواش-فر از دانشکده بهداشت عمومی هاروارد، بر اساس بررسی طولانی مدت روی بیش از 60 هزار زن و تقریبا 32 هزار مرد که در زمان شروع مطالعه در در سال 1990 هیچ بیماری قلبی عروقی یا سرطان وجود نداشتند.در پرسشنامههایی که هر چهار سال یکبار تکمیل میشد، شرکتکنندگان میانگین مقدار غذایی که مصرف میکردند، به ویژه انواع خاصی از چربیها و روغنهایی را که برای پخت و پز استفاده میکردند و به وعدههای غذایی اضافه میکردند، گزارش کردند.طی 28 سال، 36856 نفر از این افراد فوت شدند. نتایج آنالیز نشان داد کسانی که به طور منظم روغن زیتون (بیش از نصف قاشق غذاخوری در روز) مصرف میکردند، در مقایسه با افرادی که اصلاً روغن زیتون مصرف نمیکردند، 19 درصد کمتر در خطر مرگ ناشی از بیماریهای قلبی عروقی بودند. خطر مرگ ناشی از سرطان 17 درصد، بیماری های عصبی - 29 درصد و بیماری های تنفسی - 18 درصد کمتر بود.
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
2022
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
خبرها
fa_FA
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
https://cdn1.img.spnfa.ir/img/20/55/205503_170:0:2901:2048_1920x0_80_0_0_e55e5b1c0f61bdb5315a36330a0f4978.jpgاسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
جهان
ماده غذایی مفیدی که بدن را در مقابل بسیاری از بیماری ها محافظت می کند
پزشکان آمریکایی دریافتند که روغن زیتون خطر مرگ به دلایل مختلف را کاهش می دهد.
به گزارش اسپوتنیک، بر اساس مطالعه دانشمندان آمریکایی، مصرف منظم روغن زیتون با کاهش خطر مرگ ناشی از سرطان، بیماری های قلبی عروقی، عصبی و بیماری های تنفسی مرتبط است. این مقاله در مجله کالج آمریکایی قلب و عروق منتشر شده است.
دانشمندان آمریکایی به رهبری دکتر مارتا گواش-فر از دانشکده بهداشت عمومی هاروارد، بر اساس بررسی طولانی مدت روی بیش از 60 هزار زن و تقریبا 32 هزار مرد که در زمان شروع مطالعه در در سال 1990 هیچ بیماری قلبی عروقی یا سرطان وجود نداشتند.
در پرسشنامههایی که هر چهار سال یکبار تکمیل میشد، شرکتکنندگان میانگین مقدار غذایی که مصرف میکردند، به ویژه انواع خاصی از چربیها و روغنهایی را که برای پخت و پز استفاده میکردند و به وعدههای غذایی اضافه میکردند، گزارش کردند.
طی 28 سال، 36856 نفر از این افراد فوت شدند. نتایج آنالیز نشان داد کسانی که به طور منظم روغن زیتون (بیش از نصف قاشق غذاخوری در روز) مصرف میکردند، در مقایسه با افرادی که اصلاً روغن زیتون مصرف نمیکردند، 19 درصد کمتر در خطر مرگ ناشی از بیماریهای قلبی عروقی بودند. خطر مرگ ناشی از سرطان 17 درصد، بیماری های عصبی - 29 درصد و بیماری های تنفسی - 18 درصد کمتر بود.