https://spnfa.ir/20211230/نام-هفت-ماده-غذایی-که-می-توانند-سرفه-را-در-زمستان-کاهش-دهند-9690584.html
نام هفت ماده غذایی که می توانند سرفه را در زمستان کاهش دهند
نام هفت ماده غذایی که می توانند سرفه را در زمستان کاهش دهند
اسپوتنیک ایران
سرفه یکی از شایعترین علائم بیماریهایی است که در فصل زمستان با آن مواجه میشویم؛ سرفه اغلب نه تنها با سرماخوردگی، بلکه با آنفولانزا و عفونت کروناویروس نیز... 30.12.2021, اسپوتنیک ایران
2021-12-30T15:11+0330
2021-12-30T15:11+0330
2021-12-30T15:11+0330
جهان
خارج از خبرها
https://cdn1.img.spnfa.ir/img/629/96/6299626_0:160:3073:1888_1920x0_80_0_0_86f4e63339a20d38c80d586cafb8af84.jpg
به گزارش اسپوتنیک به نقل از پورتال تغذیه سالم Boldsky ،غذا نمی تواند سرفه را درمان کند، اما می تواند به طور قابل توجهی آن را کاهش دهد.بنابراین، به عنوان مثال، زنجبیل را می توان در رژیم غذایی گنجاند که حاوی ماده جینجرول بوده و اثر ضد التهابی دارد. این ماده به زنجبیل عطر و طعم خاصی داده و به شل شدن ماهیچه های مجاری تنفسی کمک می کند.مکمل دیگر سیر است که حاوی ماده ضد سرفه آلیسین است. لازم نیست سیر را برای غذا له کنید، می توانید چند حبه از آنرا به روغن کنجد اضافه کنید، آن را حرارت داده و به سینه و پاهای خود بمالید.در میان غذاها، کارشناسان سوپ مرغ را نام بردند که نه تنها طعم خوبی دارد، بلکه حاوی سیستئین، اسید آمینه ای است که به درمان سرفه های شدید کمک می کند. همچنین می توانید قارچ ها را به سوپ اضافه کنید از جمله می توان از قارچ غاریقون ، قارچ شیتاکه و قارج صدفی استفاده که در درمان عفونت ویروسی همراه با سرفه مؤثر هستند.یک محصول کلاسیک تر برای مبارزه با سرفه، مرکبات است. لیمو، نارنگی و پرتقال سرشار از ویتامین سی هستند که مدت هاست مفید بودن آن ثابت شده است. علاوه بر این، ماهی را می توان در رژیم غذایی گنجاند که به دلیل داشتن اسیدهای چرب امگا 3، تأثیر مثبتی بر روند درمان بیماری دارد، همچنین باید شیر همراه با زردچوبه را ذکر کرد که می تواند نه تنها سرفه بلکه باعث گلو درد را تسکین دهد.
https://spnfa.ir/20190112/دارو-رفع-سرفه-4342409.html
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rosiya Segodnya“
2021
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rosiya Segodnya“
خبرها
fa_FA
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rosiya Segodnya“
https://cdn1.img.spnfa.ir/img/629/96/6299626_170:0:2901:2048_1920x0_80_0_0_144470be127014351c3048431bed8506.jpgاسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rosiya Segodnya“
جهان, خارج از خبرها
نام هفت ماده غذایی که می توانند سرفه را در زمستان کاهش دهند
سرفه یکی از شایعترین علائم بیماریهایی است که در فصل زمستان با آن مواجه میشویم؛ سرفه اغلب نه تنها با سرماخوردگی، بلکه با آنفولانزا و عفونت کروناویروس نیز همراه است.
به گزارش اسپوتنیک به نقل از پورتال تغذیه سالم Boldsky ،غذا نمی تواند سرفه را درمان کند، اما می تواند به طور قابل توجهی آن را کاهش دهد.
بنابراین، به عنوان مثال، زنجبیل را می توان در رژیم غذایی گنجاند که حاوی ماده جینجرول بوده و اثر ضد التهابی دارد. این ماده به زنجبیل عطر و طعم خاصی داده و به شل شدن ماهیچه های مجاری تنفسی کمک می کند.
مکمل دیگر سیر است که حاوی ماده ضد سرفه آلیسین است. لازم نیست سیر را برای غذا له کنید، می توانید چند حبه از آنرا به روغن کنجد اضافه کنید، آن را حرارت داده و به سینه و پاهای خود بمالید.
در میان غذاها، کارشناسان سوپ مرغ را نام بردند که نه تنها طعم خوبی دارد، بلکه حاوی سیستئین، اسید آمینه ای است که به درمان سرفه های شدید کمک می کند. همچنین می توانید قارچ ها را به سوپ اضافه کنید از جمله می توان از قارچ غاریقون ، قارچ شیتاکه و قارج صدفی استفاده که در درمان عفونت ویروسی همراه با سرفه مؤثر هستند.
یک محصول کلاسیک تر برای مبارزه با سرفه، مرکبات است.
لیمو، نارنگی و پرتقال سرشار از ویتامین سی هستند که مدت هاست مفید بودن آن ثابت شده است. علاوه بر این، ماهی را می توان در رژیم غذایی گنجاند که به دلیل داشتن اسیدهای چرب امگا 3، تأثیر مثبتی بر روند درمان بیماری دارد، همچنین باید شیر همراه با زردچوبه را ذکر کرد که می تواند نه تنها سرفه بلکه باعث گلو درد را تسکین دهد.