https://spnfa.ir/20211125/اگر-هر-روز-یک-تکه-لیمو-بخورید-چه-اتفاقی-در-بدن-شما-می-افتد--9371032.html
اگر هر روز یک تکه لیمو بخورید چه اتفاقی در بدن شما می افتد
اگر هر روز یک تکه لیمو بخورید چه اتفاقی در بدن شما می افتد
اسپوتنیک ایران
لیمو هضم غذا را بهبود می بخشد و کلسترول موجود در خون را کاهش می دهد. 25.11.2021, اسپوتنیک ایران
2021-11-25T21:33+0330
2021-11-25T21:33+0330
2021-11-25T21:33+0330
جهان
https://cdn1.img.spnfa.ir/img/580/16/5801675_0:100:1921:1180_1920x0_80_0_0_e963103272ff9dd7f092359da125675f.jpg
به گزارش اسپوتنیک، الکساندرا لاپینا، متخصص تغذیه در روسیه، در مورد خواص مفید و چند وجهی لیمو به مقاله ای می نویسید اما وی هشدار می دهد که استفاده از این میوه تحت چه ویژگی های برای بدن غیرقابل قبول است.لاپینا در این مقاله می نیوسد: "لیمو هضم غذا را بهبود می بخشد، اشتها را بیدار می کند، کلسترول خون را کاهش می دهد، گرفتگی عضلات را تسکین می دهد و حتی از تشکیل تومورهای سرطانی جلوگیری می کند. لیمو در بیشتر موارد برای مبارزه با سرماخوردگی و سرفه استفاده می شود. همچنین یک محصول ضد ویروسی و ضد باکتری است."با این حال، این متخصص تغذیه اضافه کرد که همه نمی توانند لیمو بخورند. زیرا یک میوه آلرژی زا است. در صورت بیماری کلیوی، مشکلات دستگاه گوارش، لیمو را نمی توانید بخورید.لیمو سنگی حاوی ویتامین C، فولات، ویتامین B5، B3، B1، B2، آهن، منیزیم، فسفر، پتاسیم، زینک، قند، کربوهیدرات، فیبر رژیمی، چربی و پروتئین است. به همین دلیل، لیمو سنگی میوهای شگفت انگیز محسوب میشود.
https://spnfa.ir/20200402/تاثیر-لیمو-و-زنجبیل-در-مقابل-کروناویروس-6181004.html
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
2021
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
خبرها
fa_FA
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
https://cdn1.img.spnfa.ir/img/580/16/5801675_106:0:1813:1280_1920x0_80_0_0_ca692f11a11030db50be1d3283ccd980.jpgاسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
جهان
اگر هر روز یک تکه لیمو بخورید چه اتفاقی در بدن شما می افتد
لیمو هضم غذا را بهبود می بخشد و کلسترول موجود در خون را کاهش می دهد.
به گزارش اسپوتنیک، الکساندرا لاپینا، متخصص تغذیه در روسیه، در مورد خواص مفید و چند وجهی لیمو به مقاله ای می نویسید اما وی هشدار می دهد که استفاده از این میوه تحت چه ویژگی های برای بدن غیرقابل قبول است.
لاپینا در این مقاله می نیوسد: "لیمو هضم غذا را بهبود می بخشد، اشتها را بیدار می کند، کلسترول خون را کاهش می دهد، گرفتگی عضلات را تسکین می دهد و حتی از تشکیل تومورهای سرطانی جلوگیری می کند. لیمو در بیشتر موارد برای مبارزه با سرماخوردگی و سرفه استفاده می شود. همچنین یک محصول ضد ویروسی و ضد باکتری است."
با این حال، این متخصص تغذیه اضافه کرد که همه نمی توانند لیمو بخورند. زیرا یک میوه آلرژی زا است. در صورت بیماری کلیوی، مشکلات دستگاه گوارش، لیمو را نمی توانید بخورید.
لیمو سنگی حاوی ویتامین C، فولات، ویتامین B5، B3، B1، B2، آهن، منیزیم، فسفر، پتاسیم، زینک، قند، کربوهیدرات، فیبر رژیمی، چربی و پروتئین است. به همین دلیل، لیمو سنگی میوهای شگفت انگیز محسوب میشود.