https://spnfa.ir/20211122/اهمیت-حیاتی-اسید-فولیک-برای-خون-و-سلامتی-سیستم-عصبی-9335091.html
اهمیت حیاتی اسید فولیک برای خون و سلامتی سیستم عصبی
اهمیت حیاتی اسید فولیک برای خون و سلامتی سیستم عصبی
اسپوتنیک ایران
اسفناج حاوی ترکیباتی به نام روبیس کولین است که منبع فولیک اسید یا ویتامین B9 است. 22.11.2021, اسپوتنیک ایران
2021-11-22T15:00+0330
2021-11-22T15:00+0330
2021-11-22T15:56+0330
جهان
https://cdn1.img.spnfa.ir/img/07e5/05/17/7872865_0:156:3092:1895_1920x0_80_0_0_30aa7c3f147e1bb8600193e7e61e762f.jpg
به گزارش اسپوتنیک به نقل از تارنمای "نیوز مدیکال"، اسفناج حاوی ترکیباتی به نام روبیس کولین است که منبع فولیک اسید یا ویتامین B9 است. این گیاه دارای خاصیت غذایی بالایی بوده و غنی از ترکیبات آنتیاکسیدان، حاوی انواع ویتامینهای A,C, E,B و املاح منگنز، منیزیوم، مس، آهن، کلسیم، پتاسیم، روی، فسفر، سلنیم، اسیدهای چرب و امگا 3 است.اسید فولیک که به نام های فولات یا ویتامین B9 نیز خوانده می شود در کشاورزی کاربردی مهم دارد همچنین برای بسیاری از اعمال بدن از جمله سلامتی سیستم عصبی، خون و یاخته ها حیاتی و اساسی است. این ویتامین بدن را در مقابل بیماری های قلبی، نقصهای مادر زادی، پوکی استخوان و سرطان های مشخصی حفظ می کند.در فراورده های غذایی برای مثال جوشیده یا حرارت داده شده اسید فولیک از بین می رود. نگه داشتن غذا در حرارت اتاق به مدت طولانی نیز می تواند محتوای اسید فولیک آن را از بین ببرد.اسفناج منبعی سرشار از آهن است و در 180 گرم اسفناج پخته 43.6 میلیگرم آهن وجود دارد، درحالیکه یک همبرگر آماده حداکثر حاوی 42.4 میلیگرم آهن است. در عین حال اسفناج حاوی مقدار زیادی اگزالات است که با آهن، تولید اگزالات آهن میکند و باعث جلوگیری از جذب آهن در بدن میشود.اگزالات زیاد همچنین میتواند باعث ایجاد سنگ کلیه شود. اگزالات با کلسیم موجود در اسفناج، تولید اگزالات کلسیم کرده و باعث کاهش جذب کلسیم میشود و علیرغم بالا بودن درصد کلسیم این گیاه، بدن میتواند حدود 5 درصد آن را جذب کند.
https://spnfa.ir/20210417/خورد-و-خوراک-ایرانیان-در-مقایسه-با-میانگین-جهانی-عکس-7744962.html
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rosiya Segodnya“
2021
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rosiya Segodnya“
خبرها
fa_FA
اسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rosiya Segodnya“
https://cdn1.img.spnfa.ir/img/07e5/05/17/7872865_308:0:3039:2048_1920x0_80_0_0_b578d81b138dade2d6fa30491a8b23ff.jpgاسپوتنیک ایران
feedback.me@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rosiya Segodnya“
جهان
اهمیت حیاتی اسید فولیک برای خون و سلامتی سیستم عصبی
15:00 22.11.2021 (بروز رسانی شده: 15:56 22.11.2021) اسفناج حاوی ترکیباتی به نام روبیس کولین است که منبع فولیک اسید یا ویتامین B9 است.
به گزارش اسپوتنیک به نقل از تارنمای "نیوز مدیکال"، اسفناج حاوی ترکیباتی به نام روبیس کولین است که منبع فولیک اسید یا ویتامین B9 است. این گیاه دارای خاصیت غذایی بالایی بوده و غنی از ترکیبات آنتیاکسیدان، حاوی انواع ویتامینهای A,C, E,B و املاح منگنز، منیزیوم، مس، آهن، کلسیم، پتاسیم، روی، فسفر، سلنیم، اسیدهای چرب و امگا 3 است.
اسید فولیک که به نام های فولات یا ویتامین B9 نیز خوانده می شود در کشاورزی کاربردی مهم دارد همچنین برای بسیاری از اعمال بدن از جمله سلامتی سیستم عصبی، خون و یاخته ها حیاتی و اساسی است. این ویتامین بدن را در مقابل بیماری های قلبی، نقصهای مادر زادی، پوکی استخوان و سرطان های مشخصی حفظ می کند.
در فراورده های غذایی برای مثال جوشیده یا حرارت داده شده اسید فولیک از بین می رود. نگه داشتن غذا در حرارت اتاق به مدت طولانی نیز می تواند محتوای اسید فولیک آن را از بین ببرد.
اسفناج منبعی سرشار از آهن است و در 180 گرم اسفناج پخته 43.6 میلیگرم آهن وجود دارد، درحالیکه یک همبرگر آماده حداکثر حاوی 42.4 میلیگرم آهن است. در عین حال اسفناج حاوی مقدار زیادی اگزالات است که با آهن، تولید اگزالات آهن میکند و باعث جلوگیری از جذب آهن در بدن میشود.
اگزالات زیاد همچنین میتواند باعث ایجاد سنگ کلیه شود. اگزالات با کلسیم موجود در اسفناج، تولید اگزالات کلسیم کرده و باعث کاهش جذب کلسیم میشود و علیرغم بالا بودن درصد کلسیم این گیاه، بدن میتواند حدود 5 درصد آن را جذب کند.